(48 gün) İRADENİN GÜCÜ DİYETİ

Canım yoğurdun 100 gramı 76 kalori ben günde 500 gram yoğurt yiyerek sadece yoğurttan 380 kalori alıyorum 2 paket etiformun kaloriside 340 kalori etti 720 kalori domatesin salatalığın kalorisinide sayarsan 50 kaloride onlara desen eder 770 kalori zaten benim şuan 1000 kalorinin üzerine çıkmadan beslenmem lazım ve bence gayet ideal bu liste bana ayrıca hayatım boyunca belki çok kötü diyetler yaptım kimine göre ama asla ve asla zayıflama haplarına yönelmedim açlıktyan ölen duymadım ama haptan ölen çok duydum bence biran önce o haplkarı bırak allah korusun sağlığın açısından çok ama çok kötü...

peki sen öyle diyorsan öyledir.
zayıflama haplarını çok araştırdım. hatta içindekiler kısmında sadece bitkiseldir yazıyor ya oda yalan :) içerisine koydukları bi madde var. eskiden onu oboziteli hastalara veriyolaarmış. doz aşımı yüzünden kötü sonuçlar olmuş.ve kaldırmışlar. şuan ki zayıflama haplarındada kullanılıyor ancak dozu düşük olarak. ve zaten asla kullanmaması gereken hastalıklarıda yazmışlar. kalp hastalığı olan birisi hapı kullanırsa tabi ki ölür. çünkü biraz önce ki bahsettiğim madde kan seviyesini yükseltiyor. buda kan dolaşımını hızlandırarak metobolizmanın hızlanmasını,oda enerji harcanmasına neden oluyor. yani kalp daha hızlı çalışıyor.şimdi kalp rahatsızlığı olan birinin bu hapı kullanması sonucu ölmesi normal değil mi? ülkemizde bi çok kişi doktora gitmekten aciz. kalp rahatsızlıkları genlerden gelen bi durum. e sen hiç doktora gitmeyip,hastalığının var yada yok olup olmadığını bilmeden hap kullanmaya başlarsan,kötü sonuçların olmasıda elbette normal. ki bide bununla kalmayıp,kalbi daha da yormak için bilinçli yada bilinçsizce yapılan şeylerde cabası. Allah a şükür tam bir yeşilaycıyım. sağlığımı tehdit eden bir unsur yok. sadece kötü besleniyorum. hapımın bitmesinede az kaldı. bitince sirkeye falan başlarım

Haplar hakkkında fazla bilgim yok ama dediğin gibi kalp rahatsızlığı olanların kesinlikle kullanmaması gerektiğini duymuştum umarım başarılı olursun canım kendi metabolizmanı en iyi sen bilebilirsin tabiki bana laf söylemek düşmez ama tvlerden gördüğüm duyduğum kadarıyla ben hep korkmuşumdur haptan. İşe yarıyorsa ve sağlık açısından bi sorun yok diyorsan olabilir tabikide...

ona bakılırsa tv lerde. her yıl ki trafik kazalarıyla ilgili haberler yapılıyor. o zaman arabada kullanmayalım ikiside bilinçsizce yapılan hareketlerden kaynaklanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende zayıflamak istiyorum ama bu şekilde değil canım, sanırım bu kadar yüklenemem birden vücuduma

Son düzenleme:
tehlikeli bence vücuda birden yüklenilmemeli.ama kafaya koymuşsun ne diyim başarılar umarım iyi sonuçlar alırsın

Bence bu konuyu açan vatandaşın niyeti alay etmek.böyle diyet mi olur oha diyorum geberir kalırsınız sakın denemeyin.hem öğlen 13ten sonra bir lokma yeme hemde 8saat spor yap.sen bence diyetisyene değil psikologa git arkadaşım,gerçekten rencide etmek için söylemiyorum,cidden bunları yapıyorsan,bu kadar az yiyip te 8saat boyunca zayıflamak için spor yapıyorsan bu hastalıklı,takıntılı bir durumdur.bu kadar eziyete ne gerek var,her yemekten sonra sok parmağını boğazına kus,sıfır kalori al bari.yani yediğini kusmaya çalışmak ne kadar aptalcaysa bu diyet listesi de öyle saçma ve tehlikeli

Umutcan niyetim kimseyle alay etmek falan değil ben kimseye bunu yapın da demiyorum ayrıca günde 8 saat spor yaparak kilo verdiğim doğru bundan tam 8 yıl önceydi o durum lise yıllarındayken o zaman aslını istersen çocukluk aşkı vardı ve belkide dediğin gibi takıntı yaptım ve hırs yapmıştım günde 8 saat spor yaparak ve sadece bir salatalık bir domates yiyerek zayıflamıştım kimseye tabiki önermiyorum yapın da demiyorum ama ben bu diyeti anlatırken insanoğlunun isterse neler yapabileceğine değinmek amacıyla konuyu açtım bu olay yaşanmıştır ve doğrudur

Birde arkadaşlar bugün diyetim süper gitti acıkma hissetmedim aksine çok rahat geçti ama şu var ki bu diyete başlarken bunu unutmuşum bende vitiligo var yani ala hastalığı hani şu deride beyaz beyaz lekeler oluyor ya onlardan ama allahtan çok yok şuan belirgin olarak sadece görünmeyen bir bölgemde var ve yıllardır ilerlemedi bu ama bu hastalık güneşe strese gelmiyor heran üreme tehlikesi var ve bundan çok korkuyorum yaptığım araştırmaya göre vitiligosu olan kişiler çok fazla yoğurt yememeliymiş çünkü içinde beyazlatıcı maddeler var yoğurdun çok fazla süt ürünü önermiyorlar bizlere sırf bu nedenden dolayı yapamayacağımdan dolayı değil ama vitiligom olduğu için bu diyeti değiştiriyorum ve gevrek peynir diyeti olarak başka bir konu açıyorum isteyen yapar isteyen yapmaz ben bu diyetlede 15 yaşımdayken 75 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 ayda biliyorum buna da belki sağlıksız diyeceksiniz ama kimseye yapın demiyorum benim düğünüm var iki ay sonra ben yapmak zorundayım kendine güvenemeyen korkan insanlar zaten uygulamasın bu simit peynir diyetini bana katılmak isteyenler ya da gün gün diyetimi takip edip beraber bu yola çıkmak isteyenler gevrek peynir diyeti başlığı altında beni takip edebilir bütün düşüncelerinize saygı duyuyorum yinede sağolun ama ben yolumdan asla dönmücem...

evet diyet bitmiş olmalı okadar iddalı konuşmadan sonra zayıflamış olmalıydı

kendine güvenemeyen korkan insanlar zaten uygulamasın

sen bu tepkileri korkaklık olarak tanımlıyorsan sana koca bi aferin :) senin sağlığını senden daha çok düşünen, hayatında hiç görmediğin tanımadığın bu insanlara en çokta bu yakıştırma uyardı zaten değil mi?..

neyse onca sayfa yazılmış zaten, ne desek boş. sana yeni diyetinde başarılar..

seneye "90 kilo başladığın ve 50 kiloya inmeye çalışacağın" topiğini dört gözle bekliyor olacağım.

İnanamıyorum hala yaa Kardeşim mutluluk beyinde başlar beyinde biter!! Kendinizi başkalarını herşeyi olduğu gibi sevin ve mutlu olun.Nasıl hastalıklı beyinlerle doldurdular insanları.. evet bir kaç yıl öncesine ait bir yazı belki bu ama okuyunca tüylerim ürperdi resmen.Sevgili kendine güvenen (!) arkadaş günümüz toplumunda kite iletişim araçlarının etkisinin yadsınamaz derecede önemli olduğunun farkına var! nice Gençler var ki artık hepsinin elinde birer telefon İnternetleri ile birlikte,, bu yazdıklarını okuyacak ve uygulayacak!! Yarın öbür gün bir çocuğum olacak belki kilosu olacak ve bu yazdıklarını,, sendeki bu gereksiz hırsı görüp böylesine bir yanlışa inanıp gidecek düşüncesi beni delirtmeye yetti bile ! Eğer bir yerlerde bu yazıyı okuyorsan umarım zayıfsındır ve öyle olacağına inandığın gibi mutlusundur.. Birdaha böye sağlıksız böylesine hayati bir hatayı bu denli umarsızca yazma buralara!! Yazma kardeşim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…