ben sağlıklı beslenmekten bahsetmiyorum ki :) aksine bende çok sağlıksız besleniyorum. hatta zayıflama hapı kullanıyorum. onun sayesinde iştahım çok kapandı. adet kaşık hesabı bile yapmıyorum. bir günde yediğim kaloriyi toplasam 500 etmezama senin beslenme tarzın bnmkindende kötü olacak:18:
peki sen öyle diyorsan öyledir.
zayıflama haplarını çok araştırdım. hatta içindekiler kısmında sadece bitkiseldir yazıyor ya oda yalan :) içerisine koydukları bi madde var. eskiden onu oboziteli hastalara veriyolaarmış. doz aşımı yüzünden kötü sonuçlar olmuş.ve kaldırmışlar. şuan ki zayıflama haplarındada kullanılıyor ancak dozu düşük olarak. ve zaten asla kullanmaması gereken hastalıklarıda yazmışlar. kalp hastalığı olan birisi hapı kullanırsa tabi ki ölür. çünkü biraz önce ki bahsettiğim madde kan seviyesini yükseltiyor. buda kan dolaşımını hızlandırarak metobolizmanın hızlanmasını,oda enerji harcanmasına neden oluyor. yani kalp daha hızlı çalışıyor.şimdi kalp rahatsızlığı olan birinin bu hapı kullanması sonucu ölmesi normal değil mi? ülkemizde bi çok kişi doktora gitmekten aciz. kalp rahatsızlıkları genlerden gelen bi durum. e sen hiç doktora gitmeyip,hastalığının var yada yok olup olmadığını bilmeden hap kullanmaya başlarsan,kötü sonuçların olmasıda elbette normal. ki bide bununla kalmayıp,kalbi daha da yormak için bilinçli yada bilinçsizce yapılan şeylerde cabası. Allah a şükür tam bir yeşilaycıyım. sağlığımı tehdit eden bir unsur yok. sadece kötü besleniyorum. hapımın bitmesinede az kaldı. bitince sirkeye falan başlarım
Haplar hakkkında fazla bilgim yok ama dediğin gibi kalp rahatsızlığı olanların kesinlikle kullanmaması gerektiğini duymuştum umarım başarılı olursun canım kendi metabolizmanı en iyi sen bilebilirsin tabiki bana laf söylemek düşmez ama tvlerden gördüğüm duyduğum kadarıyla ben hep korkmuşumdur haptan. İşe yarıyorsa ve sağlık açısından bi sorun yok diyorsan olabilir tabikide...
ona bakılırsa tv lerde. her yıl ki trafik kazalarıyla ilgili haberler yapılıyor. o zaman arabada kullanmayalımikiside bilinçsizce yapılan hareketlerden kaynaklanıyor
Bende zayıflamak istiyorum ama bu şekilde değil canım, sanırım bu kadar yüklenemem birden vücuduma
Bence bu konuyu açan vatandaşın niyeti alay etmek.böyle diyet mi olur oha diyorum geberir kalırsınız sakın denemeyin.hem öğlen 13ten sonra bir lokma yeme hemde 8saat spor yap.sen bence diyetisyene değil psikologa git arkadaşım,gerçekten rencide etmek için söylemiyorum,cidden bunları yapıyorsan,bu kadar az yiyip te 8saat boyunca zayıflamak için spor yapıyorsan bu hastalıklı,takıntılı bir durumdur.bu kadar eziyete ne gerek var,her yemekten sonra sok parmağını boğazına kus,sıfır kalori al bari.yani yediğini kusmaya çalışmak ne kadar aptalcaysa bu diyet listesi de öyle saçma ve tehlikeli
kendine güvenemeyen korkan insanlar zaten uygulamasın
işte sorun obirayda verdiğin aynı hızla geri döner.yapıcam arkadaşlar yapıcam yapamazsın demeyin ben bir ayda günde 8 saat spor yaparak 90 kilodan 60 kiloya dfüşmüş insanım yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?