48 Kilo Olacağım

evelynraven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
212
15
68
İstanbul
Merhabalar.. Yola 59 kilo ile çıktım ve şu an 54 buçuk kiloyum. Yıllar boyunca diyetteymiş gibi beslendim. Yağ, un, şekerli şeyleri kendimi bildim bileli asla yemedim. Önceleri 48 kiloydum tekrar bu kiloma kavuşmak için elimden geleni yapıyorum. Keyfiye de kilo almamıştım zaten doktorum sağlığım konusunda endişeliydi ve kilo almamı istedi ben de bu yüzden mecbur aldım ama psikolojik olarak berbat bir hale girdim. Her gün düzenli tempolu koşu bandında 1 saat yürüyorum. 3 litre su içiyorum. (Karbonatlı) Sebze yiyorum bol bol acıktığımda akşama doğru ise yoğurt ya da salatalık ile geçiştiriyorum. Haşlanmış yemekler hakimdir ben de. Bakalım istediğim sonucu ne zaman alacağım buraya paylaşırım. Bana eşlik etmek isteyenler varsa da seve seve karşılarım. Sağlıklı ve zayıf kalın!

Tebrik ederim canım 5 kilosu gitmiş bile kalmış 6 kilo onuda verirsin bu gidişle bi An önce benimde şimdiki hedefim 55 é inmek ondan sonrasına bakarız :) ben aşama aşama hedefler koyuyorum mesela 70 ken 65 kilo bile güzel geliyordu 65 é indim sonra 60 şimdi de 55 é inmek istiyorum :) inşallah hedeflerimize ulaşırız

İnşallah canım teşekkür ederim.Sen de çok iyi gidiyorsun hayırlısıyla kışa kadar verebilsek bariiBen de aşama aşama önüme hedef koyuyorum. 59 kilo olduğumda derdim 54 olayım sonra 50 filan diye öyle öyle bakalım gidiyoruz hedefe. Ben kiloyu seven biri değilim. Zayıflığa karşı takıntım var. 48 olduktan sonra belki de 45 olmak isterim gözüm doymaz haha

Merhaba canım.. Ben 4 ay da 58.5 kilodan 50.7 kiloya düştüm..
Dediğin gibi abur cuburu hayatımdan çıkardım, ilk zamanlar hemen bırakmasam da yavaş yavaş bitti
bu kötü beslenme alışkanlığım.. Hafta da 1-2 gün ödül günüm oluyor o da akşam kıymalı makarnadır.
Diğer akşamlar yemek yemiyorum yani saat 18.00den sonra çok acıkırsam eğer süt yoğurt tüketiyorum.
Benim hedefim 50 kilo olmaktı ama halen basen bölgemde yağlar var, onlardan kurtulmak için
2 kilo daha vermeyi düşünüyorum.. Senin boyun kaç ? Ve doktorun neden kilo almanı önerdi ki?

Merhaba , çok iyi vermişsin bunu söyleyeyim ilk önce.. O 2 kiloda gider emin ol Ben önceleri bundan 1,5 yıl önce filan 47-48 kiloydum. Hiçbir şey yemiyordum ve vitaminsiz kalıyordum. Doktora gittiğimde en son hastalanmıştım ve yüzüme baktı yürümeme baktı ben de derman yok rengim solmuş hemen kan tahlili istedi. Değerlerim düşüktü. Doktor sanırım ilk başta böbreklerimden şüphelendi ama sonradan dedi ki iyi ki korktuğum gibi çıkmadı sonuçlar. Böyle gidersen ciddi hastalıkların oluşur kilo almalısın demişti. İstemesem de bunu yaptım , kilo aldım. Ama bu sefer de psikolojik olarak berbat oldum. Ben de kilo vermeye karar verdim ve bu sefer daha dikkatli olup belki yavaş yavaş olacak belki hızlı ama sağlıklı kilo vermeye niyetlendim. Bakalım hayırlısı kışa kadar durum ne olacak

En başta sağlık tabiki arkadaşım.. Sağlığın yerinde olsun ki aynaya baktığında mutlu olabilesin..
Sağlıklı yeme içme olduktan sonra ne kilo alırsın ne de enerjinden kaybedersin..
İlk zamanlar ben de kilo vericem diye çok kasmıstım kendimi baktım sağlığım iyi değil hemen toparladım
azar azar tüm besinlerden yedim. Düzenli yemek önemli metabolıizmanın çalışması açısından..
Boyun kaç peki?

Evet kesinlikle öyle, sana katılıyorum canım. Boyum 170

Aynen bende öyleyim canım çünkü 54 kilo olduğumu hatırlıyorum o zaman da 50 olsam derdim galiba benim de takıntım var kiloya :) ama bu güzel bişey bence taktıkça daha çabuk veririz inşallah canım dediğin gibi kışa kadar vereceğiz bak ta gör

Benim de umudum o yönde. Hayırlısıyla bir düz 50 olsam gerisi çok rahat gelecek. İnşallah verilir ya bakalım ne olacak sonumuz

Kızlar benim yasim 21 1 yillik evliyim nisanliyken 48 kiloydum gebelik falanda gecirmedim ama simdi 58 kiloyum aslinda 61 olmustum diyete baslayinca 3 kilo vrrdim yaklaşık 20 gunde hedefim ise 50 kilo inşallah vercem en kisa zamanda o arada boyum 1.64 hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…