- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gidek. zaten ormandan doğadan çıkmıyoruz o ayrı . istigram profilim yeşil zehirlenmesi oldu millet bıktı orman resimlerinden.İyi olur valla, arkadaşlarımın hep içi geçmiş. Biraz çılgın tiplere ihtiyacım var, kalk gidiyoruz deyince gelecek![]()
Haklısınız, eşim zaten stresli bir işte çalışıyor, onun için de iyi olacaktır. Ben de umarım kendim için de bir şeyler yapabilirim :))ya bence böyle tatiller refresh butonu gibi, ilişkiye de iyi gelen şeyler. sizde bir yolunu bulup gidin. belki öncülük etseniz gelen arkadaşlarınız çıkar, sadece dürtülmeye ihtiyaçları vardır :)
O kadar uzun zamandır ormanın o sunu bile görmedim ki gerçekten benim cok ihtiyacım varhadi gidek. zaten ormandan doğadan çıkmıyoruz o ayrı . istigram profilim yeşil zehirlenmesi oldu millet bıktı orman resimlerinden.
birde evet eşini kıskanıyorsun =D
Evet eşlerini tanıyorum ve görüşüyoruz. Ama şu an ucunun de bebeği çok küçük . Bebekle yapılan bir tatilden de hiçbir şey anlamiyorum açıkçası, keşke böyle bir seçeneğim olsaydı.Eşleriyle tanışıp görüşüyor musunuz? Örneğin beyler nerdeyse siz eşler de yakın bi otelde aynı süre zarfında belki spa masaj bakım yüzme gibi bir program yaparsınız?
şimdi hak verdim sana .O kadar uzun zamandır ormanın o sunu bile görmedim ki gerçekten benim cok ihtiyacım var![]()
Çünkü normal olan ara sıra eşlerin ayrı vakit geçirmesidir. Kendi arkadaşlarıyla kendi alanına ihtiyacı vardır her insanın. Bu bazen iki günlük kaçamak olur, bazen bir akşam dışarda eğlenmek, bazen sürekli olarak katılacağı bir hobi vs. Sürekli her şeyi birlikte yapmanın, göbek bağıyla bağlı gibi davranmanın çiftlere çok iyi gelmediğini düşünüyorum.off yine beğenmedimlerle dolacak bu mesajım ama like için yalan söyleyemeyeceğim yine
ben olsam uyuz olurdum net o kadar söyleyeyim
hele benimle öyle tatile çıkmayacak da bir tek arkadaşlarıyla gidecek?
He yılda sürekli tatillere gideriz arada 2 kere gider eyvallah da, bir de diyorsunuz ki biz bile o kadar gitmiyoruz diye
normal mi anormal mi bilemiyorum ama ben istemem ve kendimi kötü hissederim
yani neden eşlerle beraber gidilmiyor onu da pek anlamadım
benim yaşıtım tüm çevrem hep ailemizle gidiyoruz tatillere vslere??
hatta annemler de hep çift çift gittiler yıllarca biz böyle gördük.
Evet kıskanıyorsunuz bu herkesin elde edebileceği bir düzen ve bağlılık değil çünkü.Ayrıca eşinizin sizden ayrı eğlenebiliyor olması da sinirlerinize dokunuyor olabilir.Sizin de kendiniz de diyorsunuz böyle süreğen bir grubunuz olsa ayda yılda da olsa buluşsanız belki bu kadar takılmazsınız.Benim eşimin de böyle arkadaş grubu var bazen içine babası ve kardeşi de dahil olduğu ayrı bir grubu daha var hatta haftaya tam da o grupla yine toplanıp kampa gidecekler.Tabi kadınlar alıp başını gidemiyor her yere o faktör de var sinirlerinizi bozan çok etmen var yani bence.Ama ben takılmıyorum gitsin amaaan siz de yapın bir şeyler izin veriyorsa ama by sefer de evde napıyor mutlu mu diye hayıflanmayınMerhaba kızlar :) Sabah sabah rüyamda mı gördüm de bu konuyu acıyorum bilemedim, yorumlarınıza ihtiyacım var.
Eşimin 4 arkadaşı var. Her yıl, Allahin her yılı senede iki kere tatilimsi bir şeyler yapıyorlar 5 kişi. Çünkü 5i de Türkiye'nin çok uç şehirlerinde, ancak bu şekilde bir organizasyon ile bulusabileceklerini söylüyorlar
Şimdi bu konuda bir dert yokmuş gibi görünüyor, ben bundan neden rahatsız oluyorum onu da bilmiyorum. Zaten buluştuklari yerler ya birinin bahçe evi, ya bir dağ başında kamp. O tarz sessiz sakin kimsenin olmadığı yerler, iki günlüğüne falan gidiyorlar. Ama her yıl her yıl gına geldi artık. Buluştuğu arkadaşları da bizim gibi evli, çocuklu, düzgün insanlar bu arada; ailecek de görüşüyoruz denk geldikçe her biriyle.
Bu durumda herhangi bir şey söyleme hakkım olur mu sizce? Yani şahsen ben kız arkadaşımla bir dağda kamp yapacağım gibi bir tatil planlayamayacagim için acaba bu durumu mu kıskanıyorum? Bütün arkadaşlarım evli ve içi geçmişÇılgınlıktan uzaklar. Ancak evde falan filan görüşüyoruz, en iyi ihtimalle avm gezip kafede oturuyoruz. Bu yüzden mi rahatsız oluyorum bu tatil işinden? Uzanamadığım ciğere murdar mi diyorum ki acep
Not:Her beğenmedim butonu kafama balyoz gibi iniyor kızlar yapmayın hahah![]()
Çünkü normal olan ara sıra eşlerin ayrı vakit geçirmesidir. Kendi arkadaşlarıyla kendi alanına ihtiyacı vardır her insanın. Bu bazen iki günlük kaçamak olur, bazen bir akşam dışarda eğlenmek, bazen sürekli olarak katılacağı bir hobi vs. Sürekli her şeyi birlikte yapmanın, göbek bağıyla bağlı gibi davranmanın çiftlere çok iyi gelmediğini düşünüyorum.
Ikiser gün ama yaz hem kış tatil yapıyor , ya galiba gerçekten bencilce düşünüyorum ama biz bile senede iki defa bir yerler ayarlayıp şehir dışına çıkamıyoruz.
O kadar uzun zamandır ormanın o sunu bile görmedim ki gerçekten benim cok ihtiyacım var![]()
kıskanmışsınız normaldir :)Ikiser gün ama yaz hem kış tatil yapıyor , ya galiba gerçekten bencilce düşünüyorum ama biz bile senede iki defa bir yerler ayarlayıp şehir dışına çıkamıyoruz. Rutin gibi her yıl bunu yapmasi, acaba ben neden bunu yapamıyorum hissi mi veriyor banaDediğim gibi eşime rahatsız olduğumu söylemedim bile, sadece içimdeki bu hissin nedenini anlamlandirmaya çalışıyorum.
Evet eşlerini tanıyorum ve görüşüyoruz. Ama şu an ucunun de bebeği çok küçük . Bebekle yapılan bir tatilden de hiçbir şey anlamiyorum açıkçası, keşke böyle bir seçeneğim olsaydı.
Kendimiz tabi tatile gidiyoruz. Her yıl bir hafta kadar yaz tatili yapıyoruz bir şekilde. İlk çocuğumuz evet :)kıskanmışsınız normaldir :)
siz tatile gidiyor musunuz ailecek o önemli birde
1 defa 3 günlğü tatil bile yapsanız iyi bence
başka çocuğunuz var mı bu ilk çocuk mu olacak?
çocuk doğunca durmayan huysuz bir bebek olursa o zaman eşinizle konuşursunuz
Eşimle çok şükür her yıl tatile gideriz. Ara ara biz de küçük kaçamaklar yapıyoruz haftasonlari tabiki, yani bu yönden sıkıntı yok.Benim eşimin de liseden yakın arkadaşları var onlar da hemen her sene erkek erkeğe tatile giderler. Ben o zamanlarda genelde ailemin yanında oluyorum. Hiç sorun etmedim çünkü ben de kendime vakit ayırmayı seviyorum ve istediğim sürece birlikte tatil de yapıyoruz haftasonları yakın şehirlere de gidiyoruz. (gerçi 2 senedir hem bebek hem pandemi bu durum es geçiliyor)
Bence burada iki şeye göre durum değişir. Birincisi arkadaşlarım kafa dengi değil demişsiniz. Ama imkanınız olsa ve gitmek isteseniz eşiniz hayır ne işin var gibi çıkıntılık yapar mı? İkincisi de sizinle tatile gider mi? Sizinle bir kere bile tatile gitmeyip senede 2 kere arkadaşlara ayıracak vakti buluyorsa sıkıntı :)