teşekkür ederim,kendimde en nefret ettiğim özellik bu zaten,irade zayılığı:sinifsinif:
arkadaşşlarrr çok mutlu bi sabah dün kaçamaksız gçirdimm bu sabahh 79.1 kaldııı 14sositososito
kızlar dün balıkla başlayım dedim acayip miğdemi bulandırdı
birde kim duydusya benle dalga geçti diyet yüzünden yüz kilo olda gör diyorlar
Yok içmedim içeriğine baktım tatlandırıcı şeker diyor açtım inceledim o kadar içmişimdir hiç öyle bakmadım toz şekerli başka bir grip önleyici vardı tr...lu onu içip yattım.5 Gün allahın izniyle dayanıcam bu sefero kadar da değildir heralde,için siz ilacınızı:umursamaz:ben bir avuç antep fıstığını indirdim bile mideye
hihoyyytGÜNAYDINNNN KIZLARRRRR:lepi:[/QUOTEHayırlı olsun canım sağlıkla verelim ]
delikafaduldenbugün itibariyle bende bu diyete başladım:jeyyar:,yediklerimi içtiklerimi yazarım
:teytey:hadi bakalım hepimiz istediğiğz kiloya ulaşırız..herkeze başarılarrr:dance:
Sorma var bi haltlar bende ama ilaç almaya başladım bakalım canımcımpelincim ..ilk günün güzel geçmiş ..yediklerin çok iyi
bugün bende böyle uygulucam bakalımm..
cumaya kadar tabi tartılma.ve dikkat et tatlım gribe yakalanma..gerçi şu an ortalıkta grip herkez oluyor.bide senin okulda buluduğun ortam çok uygun grip olmana..inşallah yajkalanmammışsındır..
tylotunu içmişsindir gece..öpüyorum seniŞenizkendine iyi bak..
kızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin 68/........./58
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım
İnan benimde iradem zayıf uzun zamndırda ağlıyorum kilo vermem lazım diye ama kayda değer bişey yaptığım yok hep başlıyorum ama yarım gün.Ama dün başladım ve 5 gün sıfır kaçamak yapıp verip veremediğimi tescillemek istiyoru.5 gün sonunda 4-5 kilo verdiğimi hayal ederek sabret diyorum yapacak bişey yok:sm_confused:teşekkür ederim,kendimde en nefret ettiğim özellik bu zaten,irade zayılığı:sinifsinif:
Maşallah ha gayret canımyerimsenibenarkadaşşlarrr çok mutlu bi sabah dün kaçamaksız gçirdimm bu sabahh 79.1 kaldııı 14sositososito
Ben sabah limonlu yoğurt yedim bir kase
Şimdide yarım fincan nescafe içiyorum saat 12 gibi balık yiycem saat 3 gibi tavuk yerim haşlamıştım dün bitmedi.6 gibi 4,5 tane köfte yerim tamam
Tartılmadım bu sabah tartılmakta istemiyorum ama karnımda hafif bir düzleşme var bakalım
yok canım 100 kilo olunurmu yavvv bu diyetlelmaz:
güne haşlama tavukla başlasıydın belki miden bulanmazdı canım..ben bugün başladım
yoğurt ekledik biz diyete içinede limon sıktık.
bida öylede yapabilirsin canım..
boşver kimseyi takma ne derlerse desinlerrrsositosositokazanan sen olcankaydirigubbakcemile5kilolar gitçekkaydirigubbakcemile5
ya ilacı bile tatlandırıcı var diye içmemişsin,bravo,irade diye buna derim benopuyorumnanaktan
Ton balığı yiyorum sudan geçiriyorum ne yağı ne tuzu kalıyor napalım idare edicez tatlımcım.:sm_confused:pelince sen öğretmenmisin?okulda nasıl balık yiyeceksin merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?