5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

dün çok uykusuz olduğum için okadar içtiğm bu saat oldu bugün daha içmedim canım yıllardır şekersiz içerim çayıda kahveyide ama dün bi elma yiyeyim dedim belki şeker bişey yapar diye yemedim varmı aranızda yiyen arkadaşlar çok etkiliyomu
kızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım
bende yapıyorum bugün 2. günüm

isveç diyetini yapan bi arkadaşım vardı ama fransızı senden duyuyorum kafamçokkarıştı
haklısın tavuk daha mantıklı gibi

acaba tavuk ve balık bir arada olurmu ki :ecrin_bebek:
hertür et yağsız olmak kaydıyla gün içinde karışıkda olsa ynilebilir diodu canım

bugünde
ilk yesil elmami yedim
iki bardak yesil cay ictim
bir dilim kepek ekmegi yumurta bir tane domates.
bir kac saat sonra yesil elma yiycem tekrardan.
aksaba tavuk gögsü hasliycam.
kizlar ben ögle hep sadece meyve yiyorum yemek yiyesim gelmiyor olurmuki ya?????????

canım yanlış yere yazıyosun sen elma topağı yan tarafta burası et topaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fransız adam yazmış ya kitabı o yuzden öyle yazmıştım :kedi:
bahsettiğim şey et + su diyeti 5 günlük olan

kızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım

benide ekleyin bu diyete bende dün başladım.bugünde çok güzel gidiyor diyet.sabah uyanınca 3 adet kuru kayısı ve 1 fincan form çayı.sonra kahvaltıda et yerine bir kase dereotlu cacık ve 5 tane tahta bisküvi.sonra 1 fincan bitki çayı.1,5 litre su.öğlen tavuk haşlama ve 1 domates,biliyorum diyetin çok az dışına çıkıyorum ama tek eti yiyince midem çok bulanıyor.akşamda yine tavuk haşlama var.çok heveslendim bu diyete inşaallah 5 gün sonunda mutlu olurum.

hadıııı kızlarrr nerdesinizzyaaaaa canlanın
ne yedınız ne ıctınızzz

hmm şimdi anlaşıldı soğan suyu topiğinde neden kimseciklerin olmadığı kaydirigubbakcemile3
herkesler burdaymış nerdeyse bütün yazıları okudum sayılır yaw bnmde bayaa kafama yattı bu iş ama bi süre soğan suyuna devam edip bu topiği takip edicem umarım arkadaşlar hepiniz iyi sonuçlar alır mutlu mutlu paylaşırsınız :içelim:

Kızlar bende bu diyeti yapıyorum 2.günüm bugün. daha önce yazdım ama farketmedi kimse beni senağlama Dün çok rahat geçti ama bu sabah kendimi çok halsiz ve yorgun hissettim. zaten 7,5 aylık bir bebeğim var onunla uğraşmaktan dahada bitkin düştüm.şimdi iyiyim öğlene doğru toparlandım. kaçamak olarak bugün sadece yarım elma yedim. başka bi kaçamak yok şu saate kadar.bu sabah tartıldım 1 kilodan fazla wermiş görünüyorum. ama aç karna normaldir diye düşünüyorum.

sabah birkase yoğurt ,limonlu
ara yeşil çay
öğlen fırında balık
ara yeşil çay
16.30.fırın balık
akşama haşlama tavuk
şimdi 1saat yürümeye gideceğim ama işim olduğu için sadece..spor bu hafta yapmıcam..

melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
banucan4 kızlar ekledim kendimi bugün 2. günüm bakalım sonuç nolucak?

kizlar selam bu diyeti teyzeme soylemistim 5 gun yapmis ve 3 kilo vermis bence super birsey ben tek tip beslenemiyorum kendimi cok halsiz hissediyorum puan diyetini yapiyordum biraz ara verdim oglum hastalandi diye o arada yine kilo almisim tabi bu sabah tartida 63 u gorunce cok moralim bozuldu bende bunu denemeye karar verdim hemen gtavuk hasladim bir tane but yedim toplamda 5 tane hasladim butun gun onlari yicem insallah kacamak yapmam pis bogazim cunku( ben eti ve baligi sevmedigim icin hep tavuk yicem siz tavugun neresini yiyiyorsunuz but kismi yaglimidir acaba gogus kismini haslayinca bile cok kuru oluyor

fransız adam yazmış ya kitabı o yuzden öyle yazmıştım :kedi:
bahsettiğim şey et + su diyeti 5 günlük olan
doru yerdesin canım fıransız dieti yapıyos biz kaydirigubbakcemile3

benimde öle oldu sabah iki kiloya yakın vermiş uyandım ki ben hep aç tartılırım ve halsizlik hat safhadaydı yumurta ve 1 kaşık tulum peyniri yedim domatesle buyüzden öğlenden beride başım ağrıyo tek tip beslenmekten sanırım
1 domates ye geçer halsizliğin bi yumurtayla
protein zaten bişi olmaz serbestmiiş Şeniz

ben dün bi but bi tavuk haşladım ama but yağlı diye bugün göğüs yaptım yine kırmızı eti yapmamamın sebebi tutmuyo hiç doyurmuyo yani balığı denemedim daha burda alıcak yer yok çarşıyada inmedim
ben baharat atıyorum haşlarken didikliyorum yanına bi domatesdoğrayıp öle yiyorum yoksa çok kuru oluyo dediğin gibi

kuzucuum nası farkedemedım ben senı
hamılelık kılolarınımı vermek ıstıyosun.
basarırsın ıns canım benım opuyorumnanaktan

Ben de bu diyete başladım.Diyette 2.günüm tartıda 1kilo verdiğim görünüyor sonuçlar umarım güzel olur.eşimle aynı anda başladık o 1,5 kilo verdi .
Sabah 1bardak süt içtim yarım yağlı ,öğleyin bir küçük parça tavuk ve 1 yumurta saat 4de 1parça tavuk akşama 4- 5 köfte yerim ve yeşil çay içtim.
Arkadaşlar diet kola ve içecekler yasak mı ?süt içebilir sanırım tereddüt ettim.Herkese kolay gelsin

ben bugun
saat onıkıde ılk tavuk gogsumu yedım
saat 3 de 1elma
sımdıye kadarda bısey yemedım eşimi beklıyorum
yogurt corbası yaptım ve fırında tavuk patates pişiyo kaydirigubbakcemile3

slm kızlar dün çok midem bulandı hem fırında balık hem tavuk vardı, ama acip midem bulandı bir sebze olsa bastırır dedim. bakalım bugün nolucak ben oruçta olunca iftar sahur olucak bugün biraz domateste yiycem ,inş. kilo verimini etgilemez hrs kolay gelsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…