dün çok uykusuz olduğum için okadar içtiğm bu saat oldu bugün daha içmedim canım yıllardır şekersiz içerim çayıda kahveyide ama dün bi elma yiyeyim dedim belki şeker bişey yapar diye yemedim varmı aranızda yiyen arkadaşlar çok etkiliyomuserapçımm..
4fincan kahve fazla geldi gözüme
çaya normal diyorum.7-8 çünkü çay günlük tutkumuz bırakılmaz.ama şekersiz içildiğinde bir zararı olmaz..
ödemde olsa kilon kilon süper farketmişşa.stebrik ederim seni tatlımmvereliniortaka.s.
bende yapıyorum bugün 2. günümkızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım
isveç diyetini yapan bi arkadaşım vardı ama fransızı senden duyuyorum kafamçokkarıştıMerhaba arkadaşlar
adım Damla
bu topiği daha yeni gördüm ve çok ilginç geldi
7 aylık bir kızım var ve malum doğum kilolarım var
181 boyum var 56-60 arasında hamile kaldım ve 85 doğum yaptım şuanda 72 kiloyum
bi 10 kilo filan daha vermek istiyorum
geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım
acaba içinizde bu fransız diyetini uygulayan var mı ve sonuçlar ne oldu?
beni bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum
hertür et yağsız olmak kaydıyla gün içinde karışıkda olsa ynilebilir diodu canımhaklısın tavuk daha mantıklı gibi
acaba tavuk ve balık bir arada olurmu ki :ecrin_bebek:
farketmiyomuş,at tavuk balık,ne istersen
bugünde
ilk yesil elmami yedim
iki bardak yesil cay ictim
bir dilim kepek ekmegi yumurta bir tane domates.
bir kac saat sonra yesil elma yiycem tekrardan.
aksaba tavuk gögsü hasliycam.
kizlar ben ögle hep sadece meyve yiyorum yemek yiyesim gelmiyor olurmuki ya?????????
dün çok uykusuz olduğum için okadar içtiğm bu saat oldu bugün daha içmedim canım yıllardır şekersiz içerim çayıda kahveyide ama dün bi elma yiyeyim dedim belki şeker bişey yapar diye yemedim varmı aranızda yiyen arkadaşlar çok etkiliyomu
bende yapıyorum bugün 2. günüm
isveç diyetini yapan bi arkadaşım vardı ama fransızı senden duyuyorum kafamçokkarıştı
hertür et yağsız olmak kaydıyla gün içinde karışıkda olsa ynilebilir diodu canım
kızlar liste oluştursakya kim yapıyor bu diyeti..
melissanil
kraliçe
scarabe
pelin
sıla55
hammer
bayyz
kıymet_ay
gizemm
benim aklımdakiler bunlar..
liste tutalım
doru yerdesin canım fıransız dieti yapıyos biz kaydirigubbakcemile3fransız adam yazmış ya kitabı o yuzden öyle yazmıştım :kedi:
bahsettiğim şey et + su diyeti 5 günlük olan
Kızlar bende bu diyeti yapıyorum 2.günüm bugün. daha önce yazdım ama farketmedi kimse beni senağlama Dün çok rahat geçti ama bu sabah kendimi çok halsiz ve yorgun hissettim. zaten 7,5 aylık bir bebeğim var onunla uğraşmaktan dahada bitkin düştüm.şimdi iyiyim öğlene doğru toparlandım. kaçamak olarak bugün sadece yarım elma yedim. başka bi kaçamak yok şu saate kadar.bu sabah tartıldım 1 kilodan fazla wermiş görünüyorum. ama aç karna normaldir diye düşünüyorum.
kizlar selam bu diyeti teyzeme soylemistim 5 gun yapmis ve 3 kilo vermis bence super birsey ben tek tip beslenemiyorum kendimi cok halsiz hissediyorum puan diyetini yapiyordum biraz ara verdim oglum hastalandi diye o arada yine kilo almisim tabi bu sabah tartida 63 u gorunce cok moralim bozuldu bende bunu denemeye karar verdim hemen gtavuk hasladim bir tane but yedim toplamda 5 tane hasladim butun gun onlari yicem insallah kacamak yapmam pis bogazim cunku( ben eti ve baligi sevmedigim icin hep tavuk yicem siz tavugun neresini yiyiyorsunuz but kismi yaglimidir acaba gogus kismini haslayinca bile cok kuru oluyor
Kızlar bende bu diyeti yapıyorum 2.günüm bugün. daha önce yazdım ama farketmedi kimse beni senağlama Dün çok rahat geçti ama bu sabah kendimi çok halsiz ve yorgun hissettim. zaten 7,5 aylık bir bebeğim var onunla uğraşmaktan dahada bitkin düştüm.şimdi iyiyim öğlene doğru toparlandım. kaçamak olarak bugün sadece yarım elma yedim. başka bi kaçamak yok şu saate kadar.bu sabah tartıldım 1 kilodan fazla wermiş görünüyorum. ama aç karna normaldir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?