selam arkadaşım,ben sabah bir yumurta veya peynir ve yanında salatalık domates öğlen köfte veya tavuk veya balık salata domates közlenmiş biber, patlıcan yoğurt, ara yoğurt, salatalık veya peynir akşamda saat 6 ya kadar öğlenki menü gibi gün içinde bir nescafa çay bitki çayı bunun dışına hiç çıkmadım ben hareketli kiloyu rahat veriyorum fakat sabit kiloda hep takılıyorum bundada takıldım üstüne birde 500 gr aldım sanırım bende bii gariplik var haa bu ara 3 lt su içiyorum bu gün 10 günü tamamladım ve sonuçta bu diyette 1,5 kilo vermiş oldum. LW 6090 diye bitkisel bir ilaç var onu inceliyorum birde son günlerde biber hapı gündemde bunlardan birini kullanmayı düşünüyorum eyvahedigeldismile
ecetin 24 günde 9 kilo mu verdin yani???? gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis
umarım verdiğin hızla almazsınben ce bir ayda 9-10 kilo vermek pek sağlıklı değil
biraz yavaşla bence :uhm:
bu et diyetinde asıl önemli olan et yemektir. peyniri yoğurdu o kadar abartmamak gerekiyor. ne de olsa yoğurtta karbonhidrat ta var. tam olarak uyarsanız daha güzel kilolar veriliyor. ilk denememde 90 kilo ile başlamıştım. o zaman süt, yoğurt hiç yemedim. yumurta ve peynir vardı. 14 günde 8 kilo vermiştim arkadaşlar. bir de yürüyüş vardı her gün 1 saat.
selam arkadaşım,ben sabah bir yumurta veya peynir ve yanında salatalık domates öğlen köfte veya tavuk veya balık salata domates közlenmiş biber, patlıcan yoğurt, ara yoğurt, salatalık veya peynir akşamda saat 6 ya kadar öğlenki menü gibi gün içinde bir nescafa çay bitki çayı bunun dışına hiç çıkmadım ben hareketli kiloyu rahat veriyorum fakat sabit kiloda hep takılıyorum bundada takıldım üstüne birde 500 gr aldım sanırım bende bii gariplik var haa bu ara 3 lt su içiyorum bu gün 10 günü tamamladım ve sonuçta bu diyette 1,5 kilo vermiş oldum. LW 6090 diye bitkisel bir ilaç var onu inceliyorum birde son günlerde biber hapı gündemde bunlardan birini kullanmayı düşünüyorum eyvahedigeldismile
ecetin 24 günde 9 kilo mu verdin yani???? gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis
umarım verdiğin hızla almazsınben ce bir ayda 9-10 kilo vermek pek sağlıklı değil
biraz yavaşla bence :uhm:
Merhaba, ben de uzunca bir zamandır bu topiği inceliyordum. Öncelikle bu bilgileri bize ilk kez ulaştıran scrabe ve katkıda bulunan öteki arkadaşlara ve tabii ki renginar'a çok teşekkürler. ben dr.dukan'ın kendi sitesinden de inceledim, bilgiler hemen hemen aynı. ben birebir uyarak 3. günümü geride bıraktım. 65.2 ile başlamıştım şu an 62.8 im. (boyum 1.60, bedenim 40. Şu kalın kemikli olanlardanım) Çok fazla ve hızlı verdim. Ancak ben daha önce de Atkins diyetini yapmıştım, o zaman da bu kadar hızlı vermiştim. Diyetler birbirine benziyor ama dikkat etmezseniz elbette geri alınıyor. Bu diyette ilgimi çeken, diyetin sabitlenmesi bölümü. Gerçekten bence çok önemli. Umarım gerçekten sabitliyordur. Yalnız önceki tecrübelerimden yola çıkarak özellikle belirtmeliyim ki diyete birebir uyun. Şu kadar sebzeden ne olur ki demeyin, oluyor çünkü. Hepinize kolay gelsin.
ne güzel..bire bir uyun derken sirf et yiyerek mi cnm?bilmiyorumkismile
farkli farkli yorumlar yapilmis cözemedim birtürlü :))
yumurta diyen var yogurt diyen var.. sebzeler gerci ikinci hafta ama sanirim ilk haftadan yiyen de var hmmmm?
ya bu arada gut hastalığı olmayalım su içmek bunu önlüyor mu acaba
tatlım ben tüm gün 2 lt su ve 2 demlik yeşil çay içtim. ona rağmen 1 kilo gitmiş.
bende 2 lt yi geçiyorum ama çevremdekiler sürekli gut olacaksın falan diyor bende su içiyorum olmaz diyorum ama işte acaba önlüyor mu kandaki üre miktarının artmasıyla ilgiliymiş gut sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?