5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

ecetin 24 günde 9 kilo mu verdin yani???? gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis
umarım verdiğin hızla almazsın ben ce bir ayda 9-10 kilo vermek pek sağlıklı değil
biraz yavaşla bence :uhm:

selam.enteresan geldi...bilmiyorum normalde yediklerinde bişey yok gibi. benim yediklerim de benzer şeyler. sadece kahve yok ve közdeki yediklerin yok. belki senin yapın böyle. ilaç almadan önce herşeyi dene. bilmediğin şeylere paranı harcama. sağlığından da olma istersen.

canım bence de ilaç almayı biraz ertele..sonuçta kimyasal alıyorsun vücuda. ne kadar sağlıklı olabilir ki? aspirinin bile bir sürü yan etkisi varken?

ecetin 24 günde 9 kilo mu verdin yani???? gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis
umarım verdiğin hızla almazsın ben ce bir ayda 9-10 kilo vermek pek sağlıklı değil

canım...eğer devam edersen, bırakmazsan ve verecek kilon da çoksa bişey olmuyor. tecrübeyle sabittir...ama bir ay yemez sonra dayanırsan eskisi gibi...başarısızlık seni bekliyor pek tabi ki.

bu et diyetinde asıl önemli olan et yemektir. peyniri yoğurdu o kadar abartmamak gerekiyor. ne de olsa yoğurtta karbonhidrat ta var. tam olarak uyarsanız daha güzel kilolar veriliyor. ilk denememde 90 kilo ile başlamıştım. o zaman süt, yoğurt hiç yemedim. yumurta ve peynir vardı. 14 günde 8 kilo vermiştim arkadaşlar. bir de yürüyüş vardı her gün 1 saat.

ayy 8 kilo versem harika ötesi olur. yoğurdu sadece sabah sırf deneme amaçlı yiyeceğim canım. içine limon sıkınca kilo verdiriyormuş. bir de tok tuttu beni o şekilde. ben peynir yemeyeceğim. çok acıktığımda bir yumurta haşlarım.

ben biber hapını 3 haftadır kullanıyorum hiç kilo falan vermiş değilim bence boşa para harcama

arkadaşım benim ödemim de vardı...hem ben istemesem de durdu zaten kilo vermem..nazar değdi herhalde...

artık bende bu diyeti yapıyorum yarın itibariyle 1 yumurta ve peynir yiyorum aralarda süt ana yemek ett tam bana göre en başına bakayım menüler nasıl

Merhaba, ben de uzunca bir zamandır bu topiği inceliyordum. Öncelikle bu bilgileri bize ilk kez ulaştıran scrabe ve katkıda bulunan öteki arkadaşlara ve tabii ki renginar'a çok teşekkürler. ben dr.dukan'ın kendi sitesinden de inceledim, bilgiler hemen hemen aynı. ben birebir uyarak 3. günümü geride bıraktım. 65.2 ile başlamıştım şu an 62.8 im. (boyum 1.60, bedenim 40. Şu kalın kemikli olanlardanım) Çok fazla ve hızlı verdim. Ancak ben daha önce de Atkins diyetini yapmıştım, o zaman da bu kadar hızlı vermiştim. Diyetler birbirine benziyor ama dikkat etmezseniz elbette geri alınıyor. Bu diyette ilgimi çeken, diyetin sabitlenmesi bölümü. Gerçekten bence çok önemli. Umarım gerçekten sabitliyordur. Yalnız önceki tecrübelerimden yola çıkarak özellikle belirtmeliyim ki diyete birebir uyun. Şu kadar sebzeden ne olur ki demeyin, oluyor çünkü. Hepinize kolay gelsin.

sağol canım. benim de ilk günüm. belki sudan gitti ama 1 kilo gitmiş...

ne güzel..bire bir uyun derken sirf et yiyerek mi cnm?bilmiyorumkismile

farkli farkli yorumlar yapilmis cözemedim birtürlü :))
yumurta diyen var yogurt diyen var.. sebzeler gerci ikinci hafta ama sanirim ilk haftadan yiyen de var hmmmm?

3. gündeyim bende tartıma pil alamadım bi türlü kilomu bilmiyorum ama görünüş olarak henüz bir fark yok zaten daha erken şu sebze gününe bir ulaşabilsem rahat edicem

canım ben sadece sabahları bir kase yoğurda yarım limon sıkacağım kahvaltı niyetine..onun dışında ilk 5 günüm hep et...zaten 5 kilo versem yeter. ama belki et+sebzeye de geçerim veremezsem.

tatlım ben tüm gün 2 lt su ve 2 demlik yeşil çay içtim. ona rağmen 1 kilo gitmiş.

bende 2 lt yi geçiyorum ama çevremdekiler sürekli gut olacaksın falan diyor bende su içiyorum olmaz diyorum ama işte acaba önlüyor mu kandaki üre miktarının artmasıyla ilgiliymiş gut sanırım

bende 2 lt yi geçiyorum ama çevremdekiler sürekli gut olacaksın falan diyor bende su içiyorum olmaz diyorum ama işte acaba önlüyor mu kandaki üre miktarının artmasıyla ilgiliymiş gut sanırım

bilmiyorum tatlım. ama şöyle düşün, bunu öneren fransız bir doktor. hatta çok sayıda hastada olumlu sonuç alınca kitabını bile yazmış..yani üre miktarını eminim hesaba katardı doktor.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…