5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

selam...bak bu diyette 3 öğün yiyeceksin diye bişey de yok aslında. sadece acıktığında açlığını bastıracak kadar yemen önerilir. ve bence karıştırma. sabah yumurta yemişsen yanında peynir yeme, peynir yiyeceksen sadece onu ye. ben birkaç gün akşamları hep bir kase yoğurt yemiştim. yiyecekleri saf olarak tüketmek lazım. birbiriyle karıştırmazsan daha iyi sonuç alırsın.

Günaydın bu gün sebzeli günümün 4. günü sabırla ve azimle devam ediyorum kilo vermem durdu ve üstüne 500 gram almışım kaçamak yapmadığım halde bu beni biraz üzdü hatta devam etmemeyi bile düşündüm yazılarınızdan cesaret alarak devam ediyorum sanırım yaş ve metebolizmayla alakalı ve tabii hareketsizlik sabırlı ve istekli olmak gerekiyor birbirimizi motife ederek güç vererek devam edelim burdaki yazılanlardan etkileniyoruz hepimize kolay gelsin

gunaydın

bende bugun basladım bu diyete...

sabah 500 ml su ve bir haşlanmış yumurta

öglene tavuk haşlaması getırdım...

yazılarınızdan ve kg verenlerden cok cesaret aldım ınsallah bozmam

Arkadaslar et ile yogurt beraber tuketmeyin..!! zaten ilk hafta istediginiz kadar et yiyorsunuz diyet o yuzden cazip aciktikca gidip gelip etinizden yiyorsunuz..Boylece vucut yag yakimina basliyor..ama tatli birsey yediginizde yag yakimi duruyor..Benim tavsiyem eczaneden chrom tablet alin ben emzirdigim icin kullanamiyorum ama chrom tablet tatli isteginizi minumuma indiriyor..bu diyeti yaparken vitamin tablette alabilirsiniz bilgilerinize.

ben magnezyum takviyesi alıyorum, emzirdiğim için de almamda problem yokmuş...şu kabızlığa da çözüm olur inş.

ben aldım krom tabletten gercektn faydası var

ecetın 9 kg vermıssın tebrık ederım zaten baslamamdakı buyuk etken sensın...

ecetin cnm sen nekadar bir süre icinde verdin? ve spor yapmismiydin?:icecream:
canım ben şubatın 1 inde 75 tim biraz sıktım kendimi spor da yaptım 10 unda 73 oldum,cuma yarışmalarına katılmak istediğim için 13 ünde tekrar tartıldım 72 idim, sonra bu diyete başladım ilk hafta (7 gün-2si sebze et günüydü)5 kilo verdim 67 oldum, bitkinliğim olduğu için spor yapamadım,şimdi hala et-sebze bölümündeyim 66 çıkıyorum ,sanırım vücut şoku geçiyor ama ben devam ediyorum..bol su içiyorum..

selam, bişeyi merak ediyorum. menünü yazar mısın? bir günde neler yedin sabahtan akşama? bu et diyetiyle kilo nasıl alınıyor merak uyandı bende.

opuyorumnanaktan ne güzel vallah bende yakinda baslamak istiyorum senin kadar verebilsem bu sürec icerisinde ne ala..bilmiyorumkismilesositososito

benım 15 kg fazlam var 60 olmak ıstıyorum boyum 1,68 kemıklerı iri olanlardanım ...gece sene yıne bu aylarda basladım agustosta 9 kg vermıstım kışın yıne ufak ufak aldım ama yedim durmadı bogazım acıkcası....

su ana kadar acıkmadım ama bu kadar katı yapabılırmıyım bılmıyorum belkı corbayla desteklerım kan sekerımın dusmemesı ıcın ..

ya kızlar bu diyette ekmek var mı? anlayamadım bir türlü. sabah ekmek yiyebilir miyiz mesela. kepek ekmek falan?

kızlar hepiniz süpersiniz. azminize bayılıyorum. ben henüz bu diyeti rahatsızlığımdan dolayı denemedim ama bir gün denemek isterim. benimde vermem gereken 10 kilom var.

yardımcı olur diye size bu diyetle ilgili bulduğum bir yazıyı aktarmak istedim.

Kadınlarının zayıflığıyla ünlü Fransa’da haftalardır listeleri zorlayan, bir milyondan fazla satan bir kitap var: Je Ne Sais Pas Maigrir (Nasıl Kilo Kaybedeceğimi Bilmiyorum)... Fransa’nın en ünlü beslenme uzmanlarından Dr. Pierre Dukan’ın kaleme aldığı kitapta egzersiz yapmadan yüksek miktarda protein tüketerek kilo verilebileceği iddia ediliyor. Dr. Dukan’ın Protal (Proteins Alternatives) diyeti meşhur Atkins, South Beach ve 70’li yıllarda popüler olan protein diyetlerine benziyor. Sınırsız protein tüketip aç kalmadığınız ve az miktarda yağ kullandığınız için vücut mevcut yağ depolarını harcamaya başlıyor.

Mönüde sınırsız et var
Diyetin ilk aşaması saldırı... 5 gün yapılması önerilen diyetin bu aşamasında sadece protein var. Dana, sığır eti biftek, fileto, kıyma olarak tüketiliyor. En fazla yüzde 10 yağ içeren et yapışmayan tava, fırın ya da ızgarada pişirilebiliyor. Tavuk, hindi eti, tüm deniz ürünleri ve balıklar da diyete uygun gıdalar arasında. Buharda pişirilmiş, ızgara ya da tütsülenmiş her türlü deniz ürününü yiyebilirsiniz ancak yağlı ve konserve olanlar yasak. Yumurta 3-4 adeti geçmemek şartıyla, yağsız süt, yoğurt veya peyniri ise sınırsız yiyebilirsiniz. Saldırı aşamasında günde en az 2 litre su içmeniz gerekiyor. Su vücudu protein atıklarından temizliyor. "Et, tavuk, balık tatsız tuzsuz olur, yenmez" diyorsanız bu diyette her türlü baharat, sirke, maydanoz, soğan, sarımsak serbest. Dr. Dukan proteinli gıdaların iştahı azalttığını ve 3-4 gün içinde açlık hissinin yok olduğunu belirtiyor.

Beş günlük saldırı aşamasını geçtikten sonra şimdi asıl kilo vereceğiniz bölüme geliyorsunuz. Bu aşamada haftada 2-3 kilo verebilmenin mümkün olduğu iddia ediliyor. Mönünüzde ise birinci aşamadakı proteinlere ek olarak çiğ ya da pişmiş olarak sebze tüketebiliyorsunuz. Örneğin domates, salatalık, brokoli, ıspanak, pırasa, lahana, kereviz, mantar, patlıcan, biber, havuç, her türlü yeşillik... Ancak nişasta içeren patates, pirinç, mısır, bezelye, fasulye, mercimek gibi gıdalar tamamen yasak. Sebzeleri de tıpkı etlerde olduğu gibi mutlaka yağsız pişirmeniz gerekiyor.

Sırada koruma aşaması
Aradan haftalar geçti, sonunda fazlalıklarınızdan kurtuldunuz diyelim. Şimdi koruma aşaması başlıyor. Bu aşamanın ne kadar süreceğini ise kaybettiğiniz kilo x 4,5 formülüyle buluyorsunuz. Örneğin 15 kilo verdiyseniz 67 gün koruma diyeti yapmanız gerekiyor. Neler yiyebileceğinize gelirsek... Her gün sınırsız et, tavuk, deniz ürünleri, yağsız süt, yoğurt, peynir ve yumurta. Haftada 6 gün; bir porsiyon meyve, iki dilim kepekli ekmek, 40 gram normal peynir, kilo verme aşamasındaki sebzeler. Haftada iki kez birer porsiyon nişastalı gıdalar kuzu eti, tatlı. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey var: Haftada bir gün saf protein diyeti yapmanız.

kızlar ya sabah 8.30 da kahvaltımı yaptım okula gittim okulda işim uzayınca çok fena oldum mecburen artık hafif olsun diye sadece sahlep içtim şimdi eve yeni geldim buzluktan eti çıkardım ama daha buzunun çözülmesine çok var off çok her an bozacakmışım gibi geliyo şu günü de bi atlatabilsem 2. günüm ama hiç hafifleme yok bende

canim ilk gününü atlatmissin bile...kaydirigubbakcemile5 $urda ikinci günün bitmesine ne kaldiolumunekankayizsmile
verecegin kilolari dü$ün.. zayiflayip kiyafetlerinin icine nasil rahat rahat girdigini düsün..kaydirigubbakcemile2
$imdi daha cok erken gerci bi fark görmek icin..ama sende kilo verdigini gördükce daha da azimli olacaksin..guclubacismile

$imdi de düsünmemeye cali$ yemekleri.. forumu dolas diyet degilde diger topiklere bak ilgin odagin yemek olmasin..boshayallersmile
aklinialirimsmile

selam, bişeyi merak ediyorum. menünü yazar mısın? bir günde neler yedin sabahtan akşama? bu et diyetiyle kilo nasıl alınıyor merak uyandı bende.

selam arkadaşım,ben sabah bir yumurta veya peynir ve yanında salatalık domates öğlen köfte veya tavuk veya balık salata domates közlenmiş biber, patlıcan yoğurt, ara yoğurt, salatalık veya peynir akşamda saat 6 ya kadar öğlenki menü gibi gün içinde bir nescafa çay bitki çayı bunun dışına hiç çıkmadım ben hareketli kiloyu rahat veriyorum fakat sabit kiloda hep takılıyorum bundada takıldım üstüne birde 500 gr aldım sanırım bende bii gariplik var haa bu ara 3 lt su içiyorum bu gün 10 günü tamamladım ve sonuçta bu diyette 1,5 kilo vermiş oldum. LW 6090 diye bitkisel bir ilaç var onu inceliyorum birde son günlerde biber hapı gündemde bunlardan birini kullanmayı düşünüyorum eyvahedigeldismile

selam kızlar başladım ben de. bugün ilk günüm. ama ben sadece et tüketeceğim inş. bir de yumurta. yalnız eski mesajları okurken bi arkadaş sabah aç karnına kahvaltı yerine bir kase yoğurda yarım limon sıkmanın 6 günde 8 kilo verdirdiğini yazmış.ilginç geldi. yoğurt serbest zaten. ben de sabah kahvaltı yerine yaptım. tadını da çok sevdim. hem de bu saate kadar tok tuttu. bu 5 gün kahvaltıyı bu şekilde yapacağım. hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…