arkadaşlar ben bugün başlayacağımı söylemiştim hatırlarsanız. bugün 12 gibi kalktım. kahvaltıda 1 yumurta ve beyz peynir yedim yanında da bitkili çayı içtim. saat 4.30 gibi el büyüklüğü kadar olan tavuğu küp küp doğrayıp yanmaz tavada hafif baharatla pişirdiğim yanında da bir kase yoğurt yedim. yani iki öğün yemiş oldum üçüncü öğünü yemeli miyim 9-10 gibi yoksa bununla idare mi etmeliyim.henüz 5 yada 6 bardak olabilir su içtim sizce doğru adımlarla ilerliyor muyum
gunaydın
bende bugun basladım bu diyete...
sabah 500 ml su ve bir haşlanmış yumurta
öglene tavuk haşlaması getırdım...
yazılarınızdan ve kg verenlerden cok cesaret aldım ınsallah bozmam
ben aldım krom tabletten gercektn faydası var
ecetın 9 kg vermıssın tebrık ederım zaten baslamamdakı buyuk etken sensın...
teşekkür ederim canım ama artık zor veriyorum sanırım direnç gösteriyor vücut...senin kaç kilo fazlan var?
canım ben şubatın 1 inde 75 tim biraz sıktım kendimi spor da yaptım 10 unda 73 oldum,cuma yarışmalarına katılmak istediğim için 13 ünde tekrar tartıldım 72 idim, sonra bu diyete başladım ilk hafta (7 gün-2si sebze et günüydü)5 kilo verdim 67 oldum, bitkinliğim olduğu için spor yapamadım,şimdi hala et-sebze bölümündeyim 66 çıkıyorum ,sanırım vücut şoku geçiyor ama ben devam ediyorum..bol su içiyorum..ecetin cnm sen nekadar bir süre icinde verdin? ve spor yapmismiydin?:icecream:
Günaydın bu gün sebzeli günümün 4. günü sabırla ve azimle devam ediyorum kilo vermem durdu ve üstüne 500 gram almışım kaçamak yapmadığım halde bu beni biraz üzdü hatta devam etmemeyi bile düşündüm yazılarınızdan cesaret alarak devam ediyorum sanırım yaş ve metebolizmayla alakalı ve tabii hareketsizlik sabırlı ve istekli olmak gerekiyor birbirimizi motife ederek güç vererek devam edelim burdaki yazılanlardan etkileniyoruz hepimize kolay gelsin
canım ben şubatın 1 inde 75 tim biraz sıktım kendimi spor da yaptım 10 unda 73 oldum,cuma yarışmalarına katılmak istediğim için 13 ünde tekrar tartıldım 72 idim, sonra bu diyete başladım ilk hafta (7 gün-2si sebze et günüydü)5 kilo verdim 67 oldum, bitkinliğim olduğu için spor yapamadım,şimdi hala et-sebze bölümündeyim 66 çıkıyorum ,sanırım vücut şoku geçiyor ama ben devam ediyorum..bol su içiyorum..
opuyorumnanaktan ne güzel vallah bende yakinda baslamak istiyorum senin kadar verebilsem bu sürec icerisinde ne ala..bilmiyorumkismilesositososito
kızlar ya sabah 8.30 da kahvaltımı yaptım okula gittim okulda işim uzayınca çok fena oldum mecburen artık hafif olsun diye sadece sahlep içtim şimdi eve yeni geldim buzluktan eti çıkardım ama daha buzunun çözülmesine çok var off çok her an bozacakmışım gibi geliyo şu günü de bi atlatabilsem 2. günüm ama hiç hafifleme yok bende
selam, bişeyi merak ediyorum. menünü yazar mısın? bir günde neler yedin sabahtan akşama? bu et diyetiyle kilo nasıl alınıyor merak uyandı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?