- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.081
slm arkadaşlar sıfır kaçamakla patates gününün sonuna gelmiş bulunuyorum ama iştahım açık bugün genelde ilk gün öyle oluyor inş. cumartesine 3 kg veriş bir şekilde girerim fazlasında gözüm yok yarın sebze günü iple çekiyorum
kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)
Merhaba Arkadaslar,
bende buraya yeni katildim. Bugün basladim.
89,9 Kiloyum (bu sabah tartildim) niyetim önce 80 Kilo sonrada 70 Kilo.
Bugün Patatesle basladim. Bu sefer kararliyim. 3 ay deniyecegim.
Kilolardan biktim artik.
Bana bu sayfayi öneren arkadasa cok cok tessekür ediyoruminsallah bende onun gibi güzel kilo vere bilirim.
Selamlar
Tosun83
günaydin kizlar 5 günü tammaldim kilom 63.5
65.9 la baslamistim dün yogurt ve süt vardi ama kilo veremmeisim olsun üzülmüyorum 5 günde 2.400 gr süper simdi tek derdim geri almamak .
mrb kızlar bende bu gün bu diyete başladım sabah patates haşlama şekersiz çay aynı şekilde akaşama kadar devam edicek. kilom 65.30 boyum 1.68 ideal kilom 55 umarım bende başarılı olurum. gerçi ben geçen sene bi azimle 76 kilodan 61e düşmüştüm ama 4 kilo aldım (tabi nişanlanınnca heryerde yemek yedik ondan böle oluverdi ya :) ) neyse gene bi azimle başladım diyete umarım 10 kiloyu en kısa sürede vericem
a.s.az az ve sık sık yersen koruyabilirsin tatlım..opuyorumnanaktan
arkadaşlar bişey sorcam
yumurta günümdeyim..en fazla kaç yumurta yiyebilirim...severim yumurtayııı..??
birşey sormak istiyorum yumurta gününde sadece yumurtamı yenmeli yada yumurta süt yoğurt bir arada yenebilirmi ben yumurta sevmemde belki zorlamayla tok tutsun diye kahvaltıda yiyebilirim yumurta günlerinde eğer hepsi aynı anda tüketiliyorsa çok iyi olur ...
kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)
eger yumurta yiyemiyorsan yagsiz sut ve yogurt yiyebilirsin canim.bende haslanmis yumurta yiyemem.opuyorumnanaktan
arkadaslar bu diyet kılo verdırebılır ama cok saglıksız hem sok dıyetler cok saglıksız hemde uzun sure yapılması ıyıce saglıksız bır durum bu tarz dıyetlet tek yonlu beslenmeye sebep olur, her gun bır tur besını alıyoruz sadce bır bırıne karıstırmıyoruz dıyeceksınız belkı ama ısın sonu oyle degıl malesef. yapılan arastırmalar bu tarz dıyetlerın 5 gunde 5 kılo 10 gunde 7 kılo vs.. vs. kanser gelısımını tetıkledıgını gostermıstır. bu arada emzıren anneler kesınlıkle bu tarz dıyetler yapmamalıgır zaten emzırmek ozellıkle de normal dogum yapıldıysa zayıflamaya yuksek katkı da bulunur. bu arada ınanmayan gercekten bu konuyu merak eden olursa konunun orjınal makalelerını de gonderebılırım. kanser fılan dedım abarttıgımı sanmayın ben molekuler bıyologum ve kanserın genetık ve molekuler temellerı uzerıne arastırma yapıyorum yanı ınanın uydurmuyorum soyledıklerımı. ama dıkkate alıp almamak sıze kalmıs tabıkı basarılar zayıflama yolunda :)
arkadaslar bu diyet kılo verdırebılır ama cok saglıksız hem sok dıyetler cok saglıksız hemde uzun sure yapılması ıyıce saglıksız bır durum bu tarz dıyetlet tek yonlu beslenmeye sebep olur, her gun bır tur besını alıyoruz sadce bır bırıne karıstırmıyoruz dıyeceksınız belkı ama ısın sonu oyle degıl malesef. yapılan arastırmalar bu tarz dıyetlerın 5 gunde 5 kılo 10 gunde 7 kılo vs.. vs. kanser gelısımını tetıkledıgını gostermıstır. bu arada emzıren anneler kesınlıkle bu tarz dıyetler yapmamalıgır zaten emzırmek ozellıkle de normal dogum yapıldıysa zayıflamaya yuksek katkı da bulunur. bu arada ınanmayan gercekten bu konuyu merak eden olursa konunun orjınal makalelerını de gonderebılırım. kanser fılan dedım abarttıgımı sanmayın ben molekuler bıyologum ve kanserın genetık ve molekuler temellerı uzerıne arastırma yapıyorum yanı ınanın uydurmuyorum soyledıklerımı. ama dıkkate alıp almamak sıze kalmıs tabıkı basarılar zayıflama yolunda :)
kızlar patates gününde kac patates tuketıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?