5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

İNŞALLAH canım bende haziranda Allah izin verirse tatile gideceğim hemde tüm ailemle kayınvalidem,görümcemgil hepberaber onların içinde kilolu gözükmek istemiyorum, annemde çok istiyor kilolarımdan kurtulmamı onada süpriz olarak zayıf gitmek istiyorum yanına ,tabi ilk öncede sağlığım ve kızım için zayıflamam lazımopuyorumnanaktan

ay inşallah inşallah hep birlikte zayıflarız :Saruboceq:

valla canım hiç zayıflamayacağını bile bilsen ilaç kullanma derim ben.. düne kadar bende fellik fellik ilaç arıyordum ama o kadar canım sıkıldı ki uyduruk şeylerden..bi milyontane yorum okumuşumdur heralde hepsi aynı laf.. ben birini 3 ay kullanıp 9 kilo verdim.. birini de 2 hafta kullanıp 2,5 kilo verdim ikisini de geri almadım.. ama üç ay boyunca 9 kilo verdirmek bi marifetr değil onu anladım yani..

saat kaçta yeme olayını bitiriyoruz kızlar???

süre problemimiz yok çok şükür istediğimiz zaman yiyoruz opuyorumnanaktan

birinci sayfadaki ilk mesajda link var canım ona tıkla liste orada

liistede pazartesi 6 kişi başlamış gibi gözüküyo

beni eklemmeişler daha senağlama

benim gibi 6 kişinin daha bütün gün sebze yediğini düşünmek motive ediyo beni

yanlız değilimhihoyyyt öpüyorum hepiniziŞeniz

ara sıra güncelleniyo işte kaydirigubbakcemile3 eğer gözden kaçarım diye düşünüyorsan chatlaxx nickli üyeye özel mesaj at listeyi o güncelliyo canım a.s.

ben de sebze yiyorum bugün.. olumunekankayizsmile

o süpermiş işte hihoyyyt ben akşam daha çok acıkıyorumopuyorumnanaktan

evet çok haklısın insan bu kadar fazla kiloyu düşündükçe kötü oluyor şahsen ben bacaklarıma üzülüyorum üzerimde 50 kiloluk bir insan daha taşıyormuşum gibi yazık daha şimdi genç sayılırım ama ileride daha kötü olucak bacaklarım tartmayacak bir sürü hastalık o yüzden vermek şart kararımı verdim artık kesin kurtulucam bu kilolardan inşalalh isteyen herkez kurtulur sende kurtulursun ve anneciğin çok sevinir kızınada büyük bir gurur ve övünç kaynağı olursun ... opuyorumnanaktan

o süpermiş işte hihoyyyt ben akşam daha çok acıkıyorumopuyorumnanaktan

evet süper.. :lepi: ben dün saat 11 de bile patates yedim.. ama yine de özellikle patates gününde dikat etmeye çalışıyorum ama dün eve gelip uyuduğum için hemen uyanınca acıktım serbest diye de yedim.. daha sonraki haftalar patates gününde biraz daha dikkat edicem.. diğer günler sağ serbest kaydirigubbakcemile3

ay çok sevinidm seninde sebze yediğineŞenizolumunekankayizsmile

iyiki varsınız kızlarr a.s.

ii valla sen ilaç bozuntularında yinede vermişsin ben verecem derken bide 5 kilo aldım yani bide bunu düşün felaket kimseye tavsiye etmem sakın kullanmayın yok ilaç yok zayıflama yağı yok zayıflama bantları hepsi hikaye hiç bir işe yaramıyo tecrübeyle sabit arkadaşlar boğazından kısmadan spor yapmadan olmuyor lmaz:

listeye beni de ekleyinnnnnnn kızlarrrrr ....bende sebze yiyorum bugünnn:) dün başım çok ağrıdı ama .. halsizdim, sanki bugün daha iyi gibiyim.. tuz kullanmıyor olmanın dışında sebze yemenin herhangi bir kötü tarafı yok :))) meyve gününü iple çekiyorum ama :) sabah tartılmayacağım demiştim ama dayanamadım - 62.9 ... 400 gr gitmiş sadece ben biraz yavaş mı kilo veriyorum sizce? umarım 5. gün sonunda 5 kilo gitmiş olur ..

Çok sağol canım. Baktım listeye eline sağlık. opuyorumnanaktan Bugün için salata yaptım gidip gelip yiyorum. salatalık domates benim icin de kurtarıcı olacak sanırım :) Et günüyle yumurta günü benim için daha rahat geçecek sanırım. Meyve günü biraz zor olur sanki görecegiz artık.

Buarada sabah tartıldım 74.9 çıktı :)) zemuszemus Mutluyum simdiden yarını düsünüyorum. Her gün tartılmak kötü aslında ama dayanamıyorum ben :))

makalelerı sıze ulastırabılmek ıcın cok ugrastım ama sanırım 50 msjım olması gerekıyormus buradanda lınklerı gonderemıyorum, fakat ncbi dan dogrudan nutrition cancer kelımelerı ıle arama yaparak veya nutritional immunology, american journal of nutrition gibi dergilere bakarak bahsettıgım makalelere ulasabılırsınız

teşekkür ederim.. dergilerin özellikle hangi sayılarına bakmam gerektiğini de öğrenebilirsem sizden araştırabilirim.. sağolun..

Son düzenleme:

sanırım bıraz yanlıs ıfade etmısım kendımı ben kımse hasta olsun ıstemem yada bırılerı hasta olacak da demedım. sadece bu gun ıcın bılınen bazı seyler oldugunu ıfade ettım. rafıne gıdaları gunluk beslenmenızde zaten yemek zorunda degılsınız ben bu tarz tek gun tek besın ıceren dıyetler yerıne saglıklı beslenmeyı onermek ıstedım sadce.

,fazla kılo konusunda haklısınız bır cok hastalıgı tetıklıyor, onemlı olan dengelı ve saglıklı beslenıp normal bır kıloda olmak.
soyle ıfade edıyım, 1 gun boyunca sadece patates yıyorsunuz, ve sınırsız demıssınız.. oysakı vıcudunuzun bundan fazlasına ıhtıyacı var kı zaten nısastalı besınlerın ne kadar ıyı olup olmadıgı da bellı..

diğer bir gun sadece et yıyorsunuz, hayvansal kokenlı proteın yanı, bununda kolorektal kanserı tetıkledıgı bılınıyor..

yanlıs anlamayın kımsenın yasamına mudahale edecek degılım, herkesın tecrubesı var muhakkak ama bılım her gun ılerlıyor malum. umarım kımse omru boyunca hasta da olmasın zaten ama sadece bılgılendırme yada onerıydı..

teşekkür ederim.. dergilerin özellikle hangi sayılarına bakmam gerektiğini de öğrenebilirsem sizden araştırabilirim.. sağolun..

sayfa numaralarını not etmedım ama tukettıgınız besınlerı key word olarak kullanıp arama yaparsanız ılgılendıgınız makaleye ulasmanız kolay olur

a.s.arkadaşım öncelikle ii niyetinden şüphem yok ama böle yazılar moral bozuyor bence ben bu kilo yüzünden hayattan soğudum ya bıktım resmen sürekli birilerinin bana akıl vermsinden kilolarımla ilgili kendilerince şaka dedikleri beni hayata küstüren o sevimsiz sözlerden iice psikolojim bozuldu benim benim bildiğim tek gerçek var bu konuda her hastalığın başı stres oda kilolu olduğum sürece beni asla bırakmıycak bu yüzden kurtulmak istiyorum daha yazacak o kadar çk şey varki ama bu kadarı yetr sanırım yinede uyardıgın için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…