- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.121
a.s.cancağızım ben de eriğe, çileğe, çağlaya bi şey demedimeyvahedigeldismile valla bizim buralardaki tarlalarda karpuz en erken temmuzda olur. ondan önce kelek niyetine yiyoruzkaydirigubbakcemile3 marketlerde var ama ben tarlada yetiştiği ayı görmeden yemem valla opuyorumnanaktan
evet doğru dedinnzemuszemus
meyveyi son güne bırakayım sağol canımm
şu bira mayası kürünü bi bilen açıklasın yaw kaç oldu yazıyorumohaoldumsmile
a.s.yağsız yumurta, süt, yoğurt ve tuzu azaltılmış light peynir (peyniri abartmadan) hepsini aynı gün kullanabiliyoruzcokacimcoook ama sabah hepisinden de tabağında bulunmalıopuyorumnanaktan
evet doğru dedinnzemuszemus
meyveyi son güne bırakayım sağol canımm
şu bira mayası kürünü bi bilen açıklasın yaw kaç oldu yazıyorumohaoldumsmile
hımm peynir ve yoğurt çok güzel geldi çok teşekkür ederim yumurta ve süt sevmem ama peynir ve yoğurt güzel oldu gerçi sabah sabah yoğurt nasılolur bilmem ama neyse artık deniycez :)) tekrar teşekkür ederim ... birde ben bugün patates günümdeyim ama patates bende ilk tokluk hissi yaratıp sonra bir saat geçmeden açlık hissi uyandırıyor bu normalmi hani patatesin acıktırdığını biliyorum ama bu kadar sık olması normalmi yani birde başağrısı yaptımı sizdede opuyorumnanaktan
Kızlar cidden 5 günde 5 kg veren var mı.Yarın bende başlamayı düşünüyorummm ne diyorsunuz :)))
aaaa :1shok: tavuk ciğeri bende yiyim yaa o zamaaaan.. mmmm.. alışveriş listeme ekliimmm :hulya: 1 tavuk göğsü yemeyi planlıyordum..
canım şimdide patlıcan közle o zaman yoksa akşama yiyemezsin akannehir ben yiyemiyorum bak mafoldumben
a.s.hiç öle planladığın gibi olmuyor canım valla sabah öle bir kalkıyorsun ki 1 but artı birazda gögüs etini uçuruveriyosunsempatiksalakcinni çok bile olmuyor bende tuzsuz tatsız yenirmi diyodum ama cokacimcoook
hımm peynir ve yoğurt çok güzel geldi çok teşekkür ederim yumurta ve süt sevmem ama peynir ve yoğurt güzel oldu gerçi sabah sabah yoğurt nasılolur bilmem ama neyse artık deniycez :)) tekrar teşekkür ederim ... birde ben bugün patates günümdeyim ama patates bende ilk tokluk hissi yaratıp sonra bir saat geçmeden açlık hissi uyandırıyor bu normalmi hani patatesin acıktırdığını biliyorum ama bu kadar sık olması normalmi yani birde başağrısı yaptımı sizdede opuyorumnanaktan
ben yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumcokacimcoook
et gününüde cokacimcoook
meyve günü zor olucak benim için meyve gününün yapmayabilirim hiç gözüm kesmiyor boshayallersmile
acıktıkça at bi yudum daha zemuszemus ben de baş ağrısı yapmadı..
bu arada kilodaşız senle aklinialirimsmile kim önce vercek acep :1closedeyes:
a.s.blog yazılarında bira mayasının faydalarını anlatan bir yazı copy lemiştim. ordan okuyunca daha iyi olurben attarlardan alıyorum. küçük bir şişede veriyor ve minicik granüller halinde (cild güzelleşiyor ve saçlar parlıyor) . haftada 1 kez uyguluyorum. 1 tatlı kaşığı bira mayasını ağızım en gerisine boğaza yakın yere boşaltıp, elimde hazır ettiğim bir su bardağı suyu hemen içiyorum:içelim: tadını almamak için bulduğum yöntem bu.opuyorumnanaktan
Kızlar cidden 5 günde 5 kg veren var mı.Yarın bende başlamayı düşünüyorummm ne diyorsunuz :)))
kızlar bende listeye girmek istiyorum başlangıç kilom 59.5
bide liste kaçıncı sayfada
a.s.2 gün çok baş ağrısı oluyor ama 3. gün hafifliyor bende öle oldu yada baş ağrısına alıştım bilemiycem ama ilk 2 gün çok fenaydı bir çok kişidede okudum baş ağrısı nı herkeste oluyor sanırım :sm_confused: ama zayıf olmak için değer bence:)) geçmişler olsun bu arada opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?