- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.101
kızlar yumurta gününde haşlanmış yumurtanın üstüne yoğurt dökerek yiyebilirmiyim.
birşey sormak istiyorum yumurta gününde sadece yumurtamı yenmeli yada yumurta süt yoğurt bir arada yenebilirmi ben yumurta sevmemde belki zorlamayla tok tutsun diye kahvaltıda yiyebilirim yumurta günlerinde eğer hepsi aynı anda tüketiliyorsa çok iyi olur ...
kızlar yumurta gününde haşlanmış yumurtanın üstüne yoğurt dökerek yiyebilirmiyim.
a.s.bişey sorucam kızlar sizde benim gibi sabahlarıo aşırı aç bir şekilde mi kalkıyosunuz gün içinde sorun yok ama sabah açlıktan uyanıyorum 5,30 ta kalkıyorum cokacimcoook
ben de bunları çok merak ediyorum yani.. yumurta gününde dilediğim kadar light yoğurt ve peynir ve hatta süt kullanabilir miyim.. yumurtayı da seviyorum onu da yicem onu da.. olur mu yani böyle?
a.s.yağsız yumurta, süt, yoğurt ve tuzu azaltılmış light peynir (peyniri abartmadan) hepsini aynı gün kullanabiliyoruzcokacimcoook ama sabah hepisinden de tabağında bulunmalıopuyorumnanaktan
ben de gece kıvranıyorum uyuyana kadar onun dışında bi problem yok.. sebze gününde ne kadar yesem de aç oluyorum.. meyve gününü daha denemedim çok korkuyordum ama şimdi karpuz ve erik çıktı ya iple çekiyorum desem yeri kaydirigubbakcemile2
ben de bunları çok merak ediyorum yani.. yumurta gününde dilediğim kadar light yoğurt ve peynir ve hatta süt kullanabilir miyim.. yumurtayı da seviyorum onu da yicem onu da.. olur mu yani böyle?
ben de gece kıvranıyorum uyuyana kadar onun dışında bi problem yok.. sebze gününde ne kadar yesem de aç oluyorum.. meyve gününü daha denemedim çok korkuyordum ama şimdi karpuz ve erik çıktı ya iple çekiyorum desem yeri kaydirigubbakcemile2
a.s.tatlım mevsimi dışında meyva ve sebze kullanmamalıyızlmaz: karpuz için oldukça erkenbilmiyorumkismile asıl kanser sebebi mevsimi dışında yediğimiz sebze, meyva ve rafine (beyaz un, şeker, tuz, pirinç, beyaz unudan yapılmış makarna vs) gıdalar lmaz:
tabi yine de karar seninopuyorumnanaktan
a.s.tatlım mevsimi dışında meyva ve sebze kullanmamalıyızlmaz: karpuz için oldukça erkenbilmiyorumkismile asıl kanser sebebi mevsimi dışında yediğimiz sebze, meyva ve rafine (beyaz un, şeker, tuz, pirinç, beyaz unudan yapılmış makarna vs) gıdalar lmaz:
tabi yine de karar seninopuyorumnanaktan
meraba jayjay ben 5 orta boy patates yedim toplamda en fazla 1000 kalori yapar yani patates çok kalorili olduğo için bence çok yememek gerekiyor.biz sporda yapıyoruz(callanetics ve leslie) yani böyle devam edersek kilo vermememiz imkansız.
sevgi 2 kilo yemiş. yani öle yazmış geçen hafta ve 5 kilo verdi hatta 4 kilo domates salatalık 1tüm tavuk 1+ kg tavuk cigeri ve 8 yumurta yazmıştı bende şok oldum bu duruma ama 5 kiloyuda verdi maşallah
kizlarrrr ben geldiiiiiiiiiiiiim
uzun zaman giremedimm:)
simdi gerilere dönüp listeyi düzenlemeye baslicam
zamaninda girip düzenleyemedigim icin kusura bakmayin:)
selam kızlar sebze günümün açılışını daha yeni yapıyorum ancak vakit buldum biber közledim domates salatalık yiyorum,kırmızı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş aklınızda lsun,akşamada patlıcan biber közlemeyi,domates salatalık yemeyi düşünüyorum..
yumurta gününde bende yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurtayla aram hiç yok.:))
ben yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumcokacimcoook
et gününüde cokacimcoook
meyve günü zor olucak benim için meyve gününün yapmayabilirim hiç gözüm kesmiyor boshayallersmile
kız bahçedeki ağacımızda bile erikler çıktı.. karpuzlarda oluyo yavaş yavaş.. halamın bostanı var kaydirigubbakcemile3 mevsimi yani bunların.. çilek de var.. çağlalar çıktı.. bi tek çileğin mevsimimidir bilmem onu dalında görmedim aklinialirimsmile
son gün yap o zaman.. yine de dene yani yapmayı.. bak ayva tok tutuyomuş.. mevsimimidir bilmem ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?