5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

chatlax cnm inş. bu mesajımı görürsün kilom 67 kafamçokkarıştı düzenler misin ona göre?
zaten birkaç haftadır haftaiçi 65e düşüyorum haftasonu 67ye çıkıyorum yerimde sayıyorum yani bu duruma çok üzülmeme rağmen yine de bırakmadım diyeti regl de yaklaştı Allah sabır versin bana bol bol verme aşamasını bitirseydim bi koruma aşamasına geçseydim :Saruboceq:
çok yıprandığımı hissediyorum ben kızlar morale ihtiyacım var senağlama
58den geçtim 60 olsaydım bari............

a.s.tatlım kanser ile ilgili araştırma yapan prof ve diğer uzmanların görüşlerinden bir kısmını özetle aşağıya gönderiyorum. diyet listesini incelediğinde bunların hiçbirini zaten kullanmıyoruz.zemuszemus dolayısıyla paniğe ve endişeye gerek yok. eyvahedigeldismileayrıca benim halam hayatta diyet yapmadığı gibi (normal olduğu için hiç ihtiyaç duymadığından) geleneksel beslenen bir insan olmasına ve uzmanların emzirmeyen kadın risk grubundadır demesine ve 5 çocuk emzirerek büyütmesine rağmen 40 yaşında göğüs kanseri nedeniyle göğüsü alındı.
:uhm:
Prof.Dr. Kenan Demirkol, A’dan Z’ye akıllı beslenmenin matematiğini anlatıyor... Ancak Demirkol bir “akıllı beslenme” uzmanı. Bunu bir insanın tüm bedenine ilişkin olduğu kadar, siyasi ve toplumsal boyutlarıyla da ele alıyor. Peki beslenme nedir? İlk aklımıza gelen, şişmanlık-zayıflık. Özellikle kadınlarda modasına göre sıfır bedenle, 90-60-90 arasında değişen ölçülerde olmak ya da olmamak. Doğru mudur? “Kibrit kutusu kadar” reçetelerini bir yana bırakıp, Demirkol’a: “Neden düşmandır şu ünlü üç beyaz?” diye sorduk. O, şekerle başladı.Şeker, vücudumuzu, demir paslanır gibi paslandırıyor, eskitiyor; çocuklarımızın hücrelerini 12 yaşında yaşlandırıyor. Şekeri, gıda sanayiinden söküp atmak zor ama, işe evlerimizin kapısından başlayabiliriz!
AYDINLIK- Ama, beyin sadece glikozla beslenmiyor mu?
DEMİRKOL- Doğru. Ancak, bu glikozu her türlü karbonhidrat içeren bitkiden vücut elde ediyor. Kanser hücresi de şekerle besleniyor. Özellikle kemoterapi gören asla şeker yememeli.
“MEYVE YİYORSAN, ŞEKER YEME”
. Omega-6’yı çok tükettiğimiz için omega-3’ün yolunu kesiyoruz. Artık kesin olarak biliyoruz ki, ayçiçeği ve soya yağı kansere sebep olabiliyor. Akciğer kanseri, meme kanseri, kalın bağırsak kanseri, şeker hastalığının oluşumunu kolaylaştırıyor.
.” Hayvansal proteini, tek kaynak olarak görürseniz haklısınız. Ama insan ekmek yerken bile protein almış oluyor. Hububat, baklagillerde bile protein var.

(Kansere en çok neden olan 5 gıda)

1. Hot Dogs (Sosisli sandviç)
(Zira içinde çok fazla nitrat vardır. Kanser koruma koalisyonu, çocukların ayda 12 adetten fazla sosisli sandviç yememelerini önermektedir. Sosisli sandviçsiz yapamıyorsanız, sodyum nitratsız yapılan cinsini satın alın.)

2. Processed meats and Bacon (İşlenmiş et ve domuz pastırması)
(Sosisli sandviçte, domuz pastırmasında ve diğer işlenmiş etlerde bulunan aynı yüksek sodyum nitrat aynı şekilde kalp hastalığı riskini yükseltir. Domuz pastırmasında doymuş yağın aynı şekilde kanserde payı olur.)

3. Doughnuts (Yağda kızarmış şekerli çörek veya lokma)
(Lokmalar kansere yol açan çiftli dertlerdir. Birincisi, bunlar beyaz undan, şekerden ve hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar, belki de kanser riskini arttırmak için yiyebileceğiniz en kötü yiyecektir.)

4. French fries (Kızarmış patates)
(Lokmalar gibi, kızarmış patates de hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar ayrıca, kızarma işlemi sırasında ortaya çıkan ve kansere neden olan akrilamid maddesini de içerir. Bunlara “French fries” değil, “kanser fries” olarak çağırılmalıdır.)

5. Chips, crackers, and cookies (Cips, kraker ve kurabiye, bisküi)
(Tümü genellikle beyaz un ve şekerden yapılır. Etiketinde “trans yağlar içermez” yazılı olsa bile, genellikle az miktarda trans yağ vardır.)

a.s.bu araştırmalar ve bulunan sonuçlar böyle uzar gider. isterseniz size bu konudaki pek çok yazı ve araştırmayı e-postanıza gönderebilirim.opuyorumnanaktan

canım 60 a çok az kaldı zaten.. sen kupa almış birisin yani üzme kendini.. regl döneminde şişirir iştah açar.. bence o döneminde de verirsin ama özellikle reglden sonraki hafta 60 ı göreceğine inanıyorum ben Şeniz

sadece haftasonu abartmamaya çalış canım.. haftasonu kilonu koruyup haftaya öyle girersen yerini sağlamlarsın diye düşünüyorum.. iki haftacık dayan sadece.. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar kızlaar ben geldim.incilideniz ablacım ve çatlakım :)) çok teşekkürler desteğiniz için düzeldi kocamla aram söz verdi herşey daha güzel olacak inşaallah bundan sonra...
dün yedim patateslerimi bugünde domates salatalık ve karnıbahar yedim..iyi gidiyor şimdilik :))
inşaallah veririz şu kilolarımızı yaaa...............

arkadaşlar bende bu diyete katılmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum, banada yardım eder misiniz sabırla( 59 kiloyum ve 6 yıldır masa başı iş yapıyorum ne kadar zor olsada başarmak istiyorum boyum 165. daha biraz önce işyerimden bir kız aaa sen kilo mu aldın dedi( hafif balık etliyim .bende fazlalıkları vermek istiyorum umarım başarırım.

a.s.saol ablacım içimi rahatlattın valla ve eger diyette olmasaydım bu zararlı gıdalardan en az birini bu hafta yerdim kesin diyet sayesinde yememiş oldum buda bir kar bence opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim aynı güzel dilekler senin ve buradaki bu mücadeleyi veren tüm arkadaşlarım için,bu ağır yüklerden hep birlikte kurtulmamızı diliyorum, yazın en sıcak vaktinde üzerimde 10 kat elbiseyle dolaşıyormuşum gibi hissediyorum oysaki tek kat giyinip bunalmamak bizim elimizde her yağ katmanı bir kıyafet gibi,İNŞALLAH başaracağız hepbirliktekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim cnm verdiğin moral için diyette moral çokkk önemli olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
haftasonu hep bi yerlere gittiğim için dikkat edemedim ama inş. dediğin gibi 2 hafta sonra 60 olurum 7kilocuk sana sesleniyorum terket artık beni delikafadulden
şaka bi yana destek çok önemli desteğiniz sayesinde inş. yüzüm güler kaydirigubbakcemile5

hergün tv de yayınlanıyor kilolu olmak zaten başlı başına kalp ve damar hastalıkları,kanser,diabet,tansiyon..v.s hastalıklar açısından en büyük risk,bence hergün facefood yemektense bu tür beslenmek daha iyi.

a.s.saol ablacım içimi rahatlattın valla ve eger diyette olmasaydım bu zararlı gıdalardan en az birini bu hafta yerdim kesin diyet sayesinde yememiş oldum buda bir kar bence opuyorumnanaktan

a.s.tatlım bu yazıların iyi niyetli olduğundan şüphem yokkaydirigubbakcemile5 ama kafa karıştırıyorlar ve motivasyonu düşürüyorlar.:sinifsinif: kanserin en önemli düşmanı moral ve mutlulukbilmiyorumkismile ben de inceldikçe ve kendime aynada artık bakabilecek hale geldikçe çok mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile2 işte kansere ilaç:lepi: ayrıca bende herşeyi okuyan araştıran biriyim tek tip beslenme dışında hiç bir sağlıksız yanı olmadığını düşünüyorumCADIARZU aslında bunu da sağlıksız bulmuyorum çünki 5 gün detoks yapıyoruz aslında:uhm: detoks listelerine bakın aşağı yukarı aynıhihoyyyt

saat 12bucuk gibi 3 kücük denebilcek patatesi baharat ve limonla yedim... saat 3e dogru acıktım gibi oldum kalan 4 patates vardı bunlar da ufak sayılırdı dogradım yuvarlak yuvarlak.. toz kırmızı biber ektim üzerlerine özdeş olsun diye fırına attım, sonra aldım önüme bunları bi yandan forumu okurken bi yandan götürüyorum... baktım ki aslında karnım ac degil, hemen aldım kenara koydum...
böle bişeyle mesgul olurken cerez niyetine götürüyor insan :kedi: :kedi:
akşama devam artık pattizlerime zemuszemus
tuzsuz biraz zorladı ama yapcak bişe yookk :umursamaz:

a.s.ayy ayy bu ne karamsarlık böylelmaz: sen 5 gün de 5 kilo verdin sudecim:uhm: regl dönemi etkiler bazen vermemiş gibi olursun:sinifsinif:ama sonrasında birden bire giderkaydirigubbakcemile2 60 da olucaz, 58 dezemuszemus hatta ben 55 olucam:lepi:

incilideniz banada analtırmısınız bu diyeti yarın başlamak istiyorum. yumurta,patatesi anladımda diğer 3 grupta sabah nasıl başlarsak onlarla devam edileceği yazıyor(anlamadım burasını örnek verir misiniz?) hiç diyet yapmayan biri olarak yardım eder misiniz..

sağol incilidenz ablacım benim moral anında düşer anında iner belli olmaz yani ama sana söz veriyorum haftasonu 65 veya 64ü görürsem haftasonu tövbe billah tatlı ve hamurişi yemeyeceğim bu haftasonu bi yere gitmemeyi planlıyorum zaten bu haftasonu almayacağım geri inşallah hedefim düştüğüm kilodan diyete devam etmek başarmayı çok istiyorum

incilideniz nasılsın canım bugün neyapıyorsun yiyecek olarak:))

a.s.ben çalıştığım için salata türü ile besleniyorum.:sinifsinif: sabah salatalık, domatesli semizotlu salata yedim. cokacimcoooköğle menüsü yine domatesli-semizotlu salata idi.. arada acıktıkça salatalık götürdüm..cokacimcoook akşam menüsüde yine aynı ve akşama misafirim var.:çok üzgünüm: onlara pasta ikram edeceğim ve ben salatalık yiyeceğimopuyorumnanaktan

şimdi salatamı yedim bi bakayım dedım kızlar ne yapıyor nasıl gıdıyor.dogru soylemek gerekırse ben a ç ı m aç!kafamçokkarıştı ama neyle basladıysam onu la devam edemedım bugun.sabah domates salatalık yedım sımdıde marul,domates,salatalık,taze nane ile yaptığım salatamı yedım akşama da aynısı.corba bari içsek yahubilmiyorumkismileolmazmı diyorsunuzlmaz:

süper canım semizotu aklıma gelmemişti bende çok seviyorum salatada olur yağsız,tuzsuz,salçasız yemeğide inşallah haftaya öyle yapayımdelikafaduldenakşam bozmayacağına eminimkaydirigubbakcemile5aslında misafiri çok severim ama diyet günlerinde olmaması daha iyi bir nevi işkence gibiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…