5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

toplamda kaç kılo verdın acaba :) opuyorumnanaktan

2 haftada 6 kilo verdim tabi haftasonları abartında bir kilo falan oynayabiliyor ilk hafta almadım diyette verdiğim kiloları tatil günlerinde geri almadım 3,5 kilo vermiştim ikinci haftada 2,5 kilo verdim ama tatil gününde abarttığm için bir kilosunu geri aldım bu hafta yine yapıyorum fakat haftasonu abartmayarak kilomu sabit tutmaya çalışıcam opuyorumnanaktan

canım listeyi sen yapıcaksın artık sanırım ben eklenmemişim listeye senmi eklersin nasıl olacak listeler bundan sonra 3 üncü haftamdayım ben bu diyette opuyorumnanaktan

arkadaslar yeni liste budur 615. sayfada düzenlendi eğerki yankışlık eksiklik vs varsa giren bildirsin.. hepinizi çook öptüma.s.

Son düzenleme:
Çok iyiymiş haftada 2 kilo bile gayet güzel. bende yapmayı düşünüyorum ama pazartesi başlamak en iyisi. Yalnız bir sorum olacak baharat serbest, peki ya tuz? tuz kullanabiliyor muyuz?

kaydirigubbakcemile5
arkadaslar yeni liste budur 615. sayfada düzenlendi eğerki yankışlık eksiklik vs varsa giren bildirsin.. hepinizi çook öptüma.s.

sağol canım ya yeni liste yapılsada dahada motive olsak diye bakıyorduk bizde teşekkür ederim uğraştığın listeyi düzenlediğin için bundan sonra her cumartesi bildiririz kilarımızı listede görünecek diyede daha dikkat ederiz tatil günlerinde almayalım verdiğimiz kiloları diye opuyorumnanaktan

a.s.
ALINTIDIR

Kilo verme yolundaki en öncemli destekelyici besinlerden birisi de mantardır. Mantarın yağ oranı neredeyse sıfırdır. Protein içeriğiyse yüzde 5’tir. Ayrıca C, B1, B2, B6 ve D vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır.

a.s.sanırım bundan sonra sebze günleri mantar kullanmak gerekecekcokacimcoook pek de severim...kaydirigubbakcemile2

lütfen artık diyet yapmak istiyorum:Saruboceq: lütfen artık sorun çıkmadan pazartesi başlamak istiyorum:Saruboceq: bana dua edin lütfen:Saruboceq:

dualarımız seninle ablacım sen bize bu diyeti kazandırdın biz senin için bol bol dualar ediyoruz zaten biraz kendimizi tutabilsek tatil günlerinde 5 günde verdiklerimizi bozmasak daha iyi olacak ama olsun napalım dikkat ede ede vericez sende vericeksin elbette bir kez yapmışsın istersen yine başlarsın ve yaparsın opuyorumnanaktan

Hadi kolay gelsin inşallah hepsini verirsin kiloların.Ama bence diyete pazartesi değilde haftaortası başlamak daha iyi. Benim bayram günü haftasonuna denk gelirse hem evde olmanın rahatlığı hemde yemek serbest olduğundan gözüm dönüyor çok yiyorum.cokacimcoook Ama bayramı haftaiçine denk getirince abartmıyorum yemeği.Bu hafta diyette iki gün üstüste et yediğim için bayram yapmadan başladım tekrar diyete.
Öğlen 1 tabak patates yemeği 2 tanede nektarin yedim. Dayanamadım napim:)))Ama tam olgunlaşmamışlardı yani tatlı değillerdi bir zararı olmaz herhalde.

Son düzenleme:
incilideniz:lütfen artık diyet yapmak istiyorum lütfen artık sorun çıkmadan pazartesi başlamak istiyorum bana dua edin lütfen
inş incili deniz abla dualarım seninle zayıflamamız gerekli değil şart :jeyyar: hihoyyyt hihoyyyt
bence diyete pazartesi değilde haftaortası başlamak daha iyi. Benim bayram günü haftasonuna denk gelirse hem evde olmanın rahatlığı hemde yemek serbest olduğundan gözüm dönüyor çok yiyorum.cokacimcoook .

katılıyorum ben bu hahafta salı basladım diyete ve tek gün tatil yapıcam bundan sonra inş bakalım 15 hazirana kadar 4 kilonun gitmesi gerek
artık hedeflerimi küçük parçalar halinde bitiktirip büyük bi amaç istiyorum:teytey: :teytey: :teytey:

inşallah amacına en kısa zamanda sağlıkla ulaşırsın canım ahh birde ben ulaşsam gerçi daha çok yeni 3nci haftam verilecek öyle çok kilom varki bir yıl aralıksız yapsam bu diyeti belki ancak istediğim kiloya ulaşırım yapabildiğim kadar yapıcam inşallah veririm bol bolkilolarda kurtulurum bu fazlalık yağlardan ...

canım verirsin dert etme kendine bu kadar annem 112 kilo ile basladı diyete bir ayda 9 kilo verdi ve nerdeyse her hafta sonunu boğca börekle geçirdi.vücuttaki yağ oranı arrtıkça verme hızıda o oranda artıyo bence vereceğine inan yeter :1hug:

sağol canım inşallah veririm inanarak bir hırsla başladım öyle devam ediyorum sonuda iyi olur inşallah opuyorumnanaktan

offf sebze gününden hiç hoşlanmıyorum en rahat geçecek gün benim baş ağrılarım tutuyor hep açım süreklide salatalık yiyorum offf bozmakta istemiyorum baş ağrım yemek yemediğim için ağrıyor biliyorum akşama az kaldı diye dayanıyorum en iyi salatalığa devam ...

benimde sebze günüm ve çok acıktım buğün ya karnımın gurultuları geçmedi bir türlü 5 tane salatalık yedim 2 haftadır böle hiç olmamıştı cokacimcoook

ben valla yarın başlıcam meyve günüyle sıkıldım falan dedim elmaya dadandım ama yok valla olmuyo.. bunu bari üç gün dörtgün devam ettiriyorum.. elma ne öyle ya allahım.. valla akşam akşam krizlere girip durdum uyuyorum sürekli zaten.. elmayı bi daha düşünmem bile.. yarın meyve günü ile başlicam hep meyve sona kalıyo bırakıyorum ben de onu aradan çıkarayım dedim :jeyyar:

benim bu gün boş günümm ohh ne rahat tabii abartmıyorum yarın yine pattistden start vereceğimm Allah güç versinn hepiciğimizee :lepi:

yaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama yine buraya çok güzel bir kız geldi incecik bizim burdakilerin hepsi apışıp kaldı akannehir yaaaaaaaaaaa ne zamn incecik olcam yaaaaaaaaasenağlamasenağlama

benim bu gün boş günümm ohh ne rahat tabii abartmıyorum yarın yine pattistden start vereceğimm Allah güç versinn hepiciğimizee :lepi:

bayz ben 5 gün et yenilen diyet varya onu okuyodum senide gördüm orda öncden yaptın galiba bir faydasını gördünmü acep :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…