- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.161
bayz ben 5 gün et yenilen diyet varya onu okuyodum senide gördüm orda öncden yaptın galiba bir faydasını gördünmü acep :uhm:
sağol canım benim başlangıç kilom burada 84 ama normalde 88 şu anki kilom 81arkadaslar listeyi ben üstleneyim ama eski liste orada kalsın yeniden lste yapalım herkes kilosunu başlangıcı falan yazsın baştan yapalım
canım benim dualarımda seninle ben 2.haftamda mantar yedim güzel oldu kekik eklemeyi unutmayın bide mantarları çok küçük parçalamayın bence daha iyi olur,inşallah sağlıkla kısa zamanda kilolarından sende bizlerde kurtuluruzopuyorumnanaktana.s.
ALINTIDIR
Kilo verme yolundaki en öncemli destekelyici besinlerden birisi de mantardır. Mantarın yağ oranı neredeyse sıfırdır. Protein içeriğiyse yüzde 5’tir. Ayrıca C, B1, B2, B6 ve D vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır.
a.s.sanırım bundan sonra sebze günleri mantar kullanmak gerekecekcokacimcoook pek de severim...kaydirigubbakcemile2
lütfen artık diyet yapmak istiyorum:Saruboceq: lütfen artık sorun çıkmadan pazartesi başlamak istiyorum:Saruboceq: bana dua edin lütfen:Saruboceq:
yaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama yine buraya çok güzel bir kız geldi incecik bizim burdakilerin hepsi apışıp kaldı akannehir yaaaaaaaaaaa ne zamn incecik olcam yaaaaaaaaasenağlamasenağlama
kızlarr beni de aranıza alır mısınız yarın başlıyorum diyeteeyvahedigeldismile
canım tabiki herkese açığız kilonu ve hedefini bildir senide listeye ekliyeyim:) şimdiden başarılarrr
offf sebze gününden hiç hoşlanmıyorum en rahat geçecek gün benim baş ağrılarım tutuyor hep açım süreklide salatalık yiyorum offf bozmakta istemiyorum baş ağrım yemek yemediğim için ağrıyor biliyorum akşama az kaldı diye dayanıyorum en iyi salatalığa devam ...
kızllar benimde sebze günüü ne yiicem bilmiyorummm
manava gitmem lazım salatalık domates var evde..marul da var gerçi ama..
benim cnm başka şeylerde istiyo
kim nereye eklio benide ekleyebilrsiniz kıslllar:)
bende pazartesi başlamak istıorum şu meşhur pazartesi:) şaka bı yana haftasonu oglumun dogum gunu var o sabepten dolayı... benı de eklermısınız?
canım başlangıç kilonu yaz hemen ekleyeyim aramıza hoşgeldin canımm
dün başladım 72,5 tum sanırım tartılmadımki
tablo hangi sayfada onuda göremediim
tşkkler
Benimse en kolay geçirdiğim günler sebze ve meyve günleri.Bugün sebze günüm bol domatesli taze fasülye pişirdim tuzsuz yemesi biraz zor oluyor ama olsun baharatını bol koyunca iyi oluyor. Meyve gününü iple çekiyorum. Zaten yaz meyveleride çıkmaya başladı hepsinden yiyicem.
kızlar benide ekleyin. patateslerimi haşladım bakalım. şu anda kilom 63.6 bakalım 5 gün sonra kaç olacak?
güneydınn kızlarrrrrzemuszemus ben bugün yumurta günümdeyim:)) dün meyve gününde yine sürekli açtım ve yine kaçamak yaptım bilmiyorumkismile küçük bir dondurma yedim vanilyalı. şu anda tatilde aldığım 400 gr la birlikte 1,5 kilo verdim kaydirigubbakcemile2 ve hiç spor yapmadan belki bugün de veririm guclubacismile
sevgili bayzz ben bu diyete 01.05.10 başladım ama yeniyi yazacaksan 2. haftama 08.05.10 da başladım maalesef kimseyle başlama tarihim tutmuyor sanırım:)) yarın kilo bildirimi yapacağım. o zaman benim bilgileri mi düzenleyebilir misin? tablo kesinlikle çok motive edici çünkü. şimdiden teşekkürlerrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?