5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bayz ben 5 gün et yenilen diyet varya onu okuyodum senide gördüm orda öncden yaptın galiba bir faydasını gördünmü acep :uhm:

canım ben istediğim kiloya indim o diyetle yanlız o çok yıpratıcı çünkü sürekli et sebze meyveden uzak geçmiyo... sonra ben bi yemeye başladım aman yarabbi 2-3 ayda aldım geri ama tahmin edemeyeceğin kadar çok yedim yaparsan faydalı ama bu daha kolay emin ol

arkadaslar listeyi ben üstleneyim ama eski liste orada kalsın yeniden lste yapalım herkes kilosunu başlangıcı falan yazsın baştan yapalım
sağol canım benim başlangıç kilom burada 84 ama normalde 88 şu anki kilom 81opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.
canım benim dualarımda seninle ben 2.haftamda mantar yedim güzel oldu kekik eklemeyi unutmayın bide mantarları çok küçük parçalamayın bence daha iyi olur,inşallah sağlıkla kısa zamanda kilolarından sende bizlerde kurtuluruzopuyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama yine buraya çok güzel bir kız geldi incecik bizim burdakilerin hepsi apışıp kaldı akannehir yaaaaaaaaaaa ne zamn incecik olcam yaaaaaaaaasenağlamasenağlama

ayy ilahi canım ya yinemi canın sıkıldı üzülme boşver sende inşallah incecik olacaksın,diyete başladın güzelde ilerliyorsun maşallah ne güzel rakibinde var motivasyonunu düşürme bak geçerim sonra seniolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

merhaba listenizi daha yeni gördüm ve acilen beimde zayıflamam gerekiyor dogum sonrası kalan kilolar bu diyeti yapıpta iyi sonuç alan varmı yarın bende başlıyorum

bende pazartesi başlamak istıorum şu meşhur pazartesi:) şaka bı yana haftasonu oglumun dogum gunu var o sabepten dolayı... benı de eklermısınız?

günaydın kızlar kimsecikler yok topikte ohaoldumsmile
bu gün sebze günüm dün gece taze fasülye pişirdim yağsız ve az tuzlu(tansiyonum düşük şu sıra) tüm gün onu yicem iş yerinede getirdim bii kase cokacimcoook bu haftanın sonucunu cok merak ediom 62 yi görebilicekmiyim acaba kaydirigubbakcemile2 ama hiç spor yapmıyorum bu hafta kendimi enerjisi tükenmiş gibi hissediyorum :sinifsinif:

kızllar benimde sebze günüü ne yiicem bilmiyorummm
manava gitmem lazım salatalık domates var evde..marul da var gerçi ama..
benim cnm başka şeylerde istiyo
kim nereye eklio benide ekleyebilrsiniz kıslllar:)

Benimse en kolay geçirdiğim günler sebze ve meyve günleri.Bugün sebze günüm bol domatesli taze fasülye pişirdim tuzsuz yemesi biraz zor oluyor ama olsun baharatını bol koyunca iyi oluyor. Meyve gününü iple çekiyorum. Zaten yaz meyveleride çıkmaya başladı hepsinden yiyicem.

evet ya yaz meyveleri çıktı da benim de meyve günü kabusum bitti çok şükür..

sebzede de salatalığın domatesin tadı geldi valla ya.. taze fasulyee.. artık yavaş yavaş börülce falan da çıkar.. bakladır bezelyedir ooohh.. yaz çok güzel bereketli ve çeşitli bi mevsim.. kışı sevmiyorum :sinifsinif:

kızlar ben hiç spor yapamıyorum bu yüzden eve Delta Leg Magic bu aleti almayı düşünüyorum aranızda kullanan yada hiç tanıdığında olan varmı basen bölgemde problem var üst bacak kısmımın incelmesini istiyorum .

güneydınn kızlarrrrrzemuszemus ben bugün yumurta günümdeyim:)) dün meyve gününde yine sürekli açtım ve yine kaçamak yaptım bilmiyorumkismile küçük bir dondurma yedim vanilyalı. şu anda tatilde aldığım 400 gr la birlikte 1,5 kilo verdim kaydirigubbakcemile2 ve hiç spor yapmadan belki bugün de veririm guclubacismile

sevgili bayzz ben bu diyete 01.05.10 başladım ama yeniyi yazacaksan 2. haftama 08.05.10 da başladım maalesef kimseyle başlama tarihim tutmuyor sanırım:)) yarın kilo bildirimi yapacağım. o zaman benim bilgileri mi düzenleyebilir misin? tablo kesinlikle çok motive edici çünkü. şimdiden teşekkürlerrropuyorumnanaktan

kızlar benide ekleyin. patateslerimi haşladım bakalım. şu anda kilom 63.6 bakalım 5 gün sonra kaç olacak?

cannlarım ben düzenledim listeyi kolaylıklaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…