- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.181
ya ben et günü hakkında bir şey sormak istiyorum. sadece ızgara mı, yoksa haşlamada yesek olur mu?
canım nasıl istersen yeterki yağ tuz olmalısın baharat serbestt
heeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hadi canlanalım nerde bizim birbirimizi motive edişlerimizz hani destekler inançlar kaydirigubbakcemile2
kızlarr zayıflıcaz bunun için burdayız zafer yağların değil bizim olacak :hooray: :hooray: :hooray:
incecik olcaz cıtır olucaz cok güzel olucaz:dance: :sm_cool: delikafadulden sırnaşık şey hihoyyyt:lepi:
evvettt kesinlikle zayıflayacağız benim şu anda toplamda 4 kilo gitti ve herkes fark etmeye başladı hihoyyyt hihoyyyt :teytey: bu süper bir duygu. haziran sonunda memlekete gideceğim ve herkesi şok etmek istiyorum :dance: sabah 2 yumurtamı ve biraz yoğurt yedim. bu hafta 1 gün tatil yapıp başlayacağım yoksa 2 günde hemen uzaklaşıyorum dietten sempatiksalakcinni
merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara opuyorumnanaktan
kızlllarr gezmedeydiim neler vardı nellerrr
ben sadece çay içtim tatlandırıcıyla vede kahvee..
salatalık domates yediim sadece..
şimdide salata yapcaamm.
ya et tuzsuz yenirmii ya ben asla yiyemem
DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKDŞIM KUTLU MUTLU OLSUN CNMMM..
yarın protein günü belki iyi geçer
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakteşekkür ederim :))) bakalım yapabilecek miyim. bende başlayınca kilomu ve ne kadar verdiğimi yazarım beni listeye eklerseniz sevinirim :)
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakkızlarr beni de aranıza alır mısınız yarın başlıyorum diyeteeyvahedigeldismile
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakmerhaba listenizi daha yeni gördüm ve acilen beimde zayıflamam gerekiyor dogum sonrası kalan kilolar bu diyeti yapıpta iyi sonuç alan varmı yarın bende başlıyorum
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakbende pazartesi başlamak istıorum şu meşhur pazartesi:) şaka bı yana haftasonu oglumun dogum gunu var o sabepten dolayı... benı de eklermısınız?
a.s.tatlım sorun değil.kaydirigubbakcemile2 zaten uzmanlar ideal kiloya yaklaşana kadar hafif tempolu 40-60 dk yürüyüş veriyorlar ve haftada 3 gün bile olabilir diyorlar.zemuszemusideal kiloya yaklaşınca ek hareketleri (ki devamlı yapabileceğiniz sporlar olsun) ekleyin diyorlar.kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar kimsecikler yok topikte ohaoldumsmile
bu gün sebze günüm dün gece taze fasülye pişirdim yağsız ve az tuzlu(tansiyonum düşük şu sıra) tüm gün onu yicem iş yerinede getirdim bii kase cokacimcoook bu haftanın sonucunu cok merak ediom 62 yi görebilicekmiyim acaba kaydirigubbakcemile2 ama hiç spor yapmıyorum bu hafta kendimi enerjisi tükenmiş gibi hissediyorum :sinifsinif:
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortakkızllar benimde sebze günüü ne yiicem bilmiyorummm
manava gitmem lazım salatalık domates var evde..marul da var gerçi ama..
benim cnm başka şeylerde istiyo
kim nereye eklio benide ekleyebilrsiniz kıslllar:)
kızlar benide ekleyin. patateslerimi haşladım bakalım. şu anda kilom 63.6 bakalım 5 gün sonra kaç olacak?
biliyormusun bugün benim doğum günüm
ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
a.s.mutlu nice yıllaraopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?