5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar niçin kimse yok kimse birşey yazmıyorr ne oldu eskiden çok canlı bi topiktiniz ben bakıyordum şimd sessiz sedasız

heeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hadi canlanalım nerde bizim birbirimizi motive edişlerimizz hani destekler inançlar kaydirigubbakcemile2
kızlarr zayıflıcaz bunun için burdayız zafer yağların değil bizim olacak :hooray: :hooray: :hooray:
incecik olcaz cıtır olucaz cok güzel olucaz:dance: :sm_cool: delikafadulden sırnaşık şey hihoyyyt:lepi:

evvettt kesinlikle zayıflayacağız benim şu anda toplamda 4 kilo gitti ve herkes fark etmeye başladı hihoyyyt hihoyyyt :teytey: bu süper bir duygu. haziran sonunda memlekete gideceğim ve herkesi şok etmek istiyorum :dance: sabah 2 yumurtamı ve biraz yoğurt yedim. bu hafta 1 gün tatil yapıp başlayacağım yoksa 2 günde hemen uzaklaşıyorum dietten sempatiksalakcinni

tatlım cok güsel :1hug: bende 11 haziranda gidicem kocaeli ye annemlere değilde baskalarına süpriz yapmak istiyorum bi 4 kilo daha versem bi 60 olsam baya fark edilecek ayyyyy cok heycanlandımm :dance: :teytey: :teytey:

kızlar ya ben çok kahve içiyorum vede sütlü kilomu pek etkilemmiyor ama ne bilim ben bu hafta da diyet yapmadım sürtük gibi geziyorum çok yoğun olduğum için yapmadım hala 69um almadım kilo, haftasonları alıyorum hafta içi bişey yok şaştım ben

ne güzel hiç almamışsın zemuszemus ya kahve kiloda fark etmeyebilir ama çok fazla selülit yaptığını biliyorum onun için dikkatli olmak lazım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2 ben şekersiz içemediğim için ağzıma süremedim hiç :sinifsinif:

ne güzel hiç almamışsın zemuszemus ya kahve kiloda fark etmeyebilir ama çok fazla selülit yaptığını biliyorum onun için dikkatli olmak lazım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2 ben şekersiz içemediğim için ağzıma süremedim hiç :sinifsinif:

merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara opuyorumnanaktan

kızlllarr gezmedeydiim neler vardı nellerrr
ben sadece çay içtim tatlandırıcıyla vede kahvee..
salatalık domates yediim sadece..
şimdide salata yapcaamm.
ya et tuzsuz yenirmii ya ben asla yiyemem

DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKDŞIM KUTLU MUTLU OLSUN CNMMM..

yarın protein günü belki iyi geçer

teşekkür ederim arkadaşım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim :))) bakalım yapabilecek miyim. bende başlayınca kilomu ve ne kadar verdiğimi yazarım beni listeye eklerseniz sevinirim :)
a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak

kızlarr beni de aranıza alır mısınız yarın başlıyorum diyeteeyvahedigeldismile
merhaba listenizi daha yeni gördüm ve acilen beimde zayıflamam gerekiyor dogum sonrası kalan kilolar bu diyeti yapıpta iyi sonuç alan varmı yarın bende başlıyorum
bende pazartesi başlamak istıorum şu meşhur pazartesi:) şaka bı yana haftasonu oglumun dogum gunu var o sabepten dolayı... benı de eklermısınız?
a.s.tatlım sorun değil.kaydirigubbakcemile2 zaten uzmanlar ideal kiloya yaklaşana kadar hafif tempolu 40-60 dk yürüyüş veriyorlar ve haftada 3 gün bile olabilir diyorlar.zemuszemusideal kiloya yaklaşınca ek hareketleri (ki devamlı yapabileceğiniz sporlar olsun) ekleyin diyorlar.kaydirigubbakcemile5
kızllar benimde sebze günüü ne yiicem bilmiyorummm
manava gitmem lazım salatalık domates var evde..marul da var gerçi ama..
benim cnm başka şeylerde istiyo
kim nereye eklio benide ekleyebilrsiniz kıslllar:)
kızlar benide ekleyin. patateslerimi haşladım bakalım. şu anda kilom 63.6 bakalım 5 gün sonra kaç olacak?

a.s.mutlu nice yıllaraopuyorumnanaktana.s.

doğumgünün kutlu olsuuuunnnnn a.s. a.s. opuyorumnanaktan nica güzel yıllaraa olumunekankayizsmile bence canını hiç sıkma canımm yanında olan gerçek dostlarınla doğumgününün keyfini çıkarmaya bak. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…