- Konu Sahibi incilideniz
-
- #6.201
doğumgünün kutlu olsuuuunnnnn a.s. a.s. opuyorumnanaktan nica güzel yıllaraa olumunekankayizsmile bence canını hiç sıkma canımm yanında olan gerçek dostlarınla doğumgününün keyfini çıkarmaya bak. :dance:
merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
doğum günün mü kız.. insan takımına demez mi.. koş takıma da yaz :mymeka:
orada kutlarım :içelim:
doğum günün kutlu olsun canım :)
az önce reyhan ablama yazdım canım evet doğum günüm işyerinde ve yalnız geçiriyorum boshayallersmile
ay ben 5 kg verceme hiç inanasım gelmiyoo..
bakcazz..bugn 2.gün ama açım
kaçamak yok hiç..
ve habire biyerlere gidiyorum yemek pasta börek çok
bakalım napcaam..
ya o 6.7. gündede ne bulursak yemioooz herlade yani dimi
a.s.kızlar tüm yazdıklarım silinmiş:sinifsinif: bi konuda karar vermem gerekiyor. konu 6.7 gün verileni almama için tedbir geliştirme ama daha önemlisi PATATES günü kabusu. orjinal diyette 1.gün patates ama biz gl endekslerine bakarak ki (bu konuda çalışmada yaptım) başka gıdalarla değiştirsek :uhm:mi yoksa dikkat edilirse 5 kilo zaten veriliyorzemuszemus böyle devam mı etsek:uhm: önce buna karar verelim.. 6.7 gün alternatifleri çok nasılsa...
a.s.kızlar tüm yazdıklarım silinmiş:sinifsinif: bi konuda karar vermem gerekiyor. konu 6.7 gün verileni almama için tedbir geliştirme ama daha önemlisi PATATES günü kabusu. orjinal diyette 1.gün patates ama biz gl endekslerine bakarak ki (bu konuda çalışmada yaptım) başka gıdalarla değiştirsek :uhm:mi yoksa dikkat edilirse 5 kilo zaten veriliyorzemuszemus böyle devam mı etsek:uhm: önce buna karar verelim.. 6.7 gün alternatifleri çok nasılsa...
bence 6. ve 7. günlerde 5 günümüzdeki yiyecekleri mixleyip baklagil ve zeytin falan ekleyebiliriz.. kaloriyi çok düşürmeyecek ama çok da yükseltmeyecek şekilde ayarlanabilir diye düşünüyorum.. patates yerine patlıcaaaaaan yapalıııııııııııııımmm :Saruboceq:
ohaoldumsmile
ablacım ben anlamadım demek istediğin seyi :kedi: tatil günlerine kısıtma getirmemizden mi bahsedion CADIARZU
ferihan doğum günün kutlu olsun bebem olumunekankayizsmileo seni anlamayan salaklarıda salla gitsin kaydirigubbakcemile2
canım nice mutlu zayıf yıllara inşallahhopuyorumnanaktana.s.merhaba kızlar ancak gelebildim sabahtan beri yoğundum çünkü az önce öğle yemeğimi yedim baharatlı haşlanmış tavuk çokşükür doyduğum ve sıksık acıkmadığım bir gün bugün dün felaketti neyseki atlattık çok acıkmıştım dün ama bugünden sonrası kolay geçer diye tahmin ediyorum biliyormusun bugün benim doğum günüm birkaç vefalı dostum harici pek kimse hatırlamadı zaten moralimde bozuk haksızlığa hiç tahammül edemiyorum hatta nefret ediyorum küçük hesapların peşindeki insanlarıda sevmiyorum neyse anlatıp dahada sinirlenmeyeyiim . ben bugün hafif hissediyorum kendimi çokşükür ama kilo verdimmi acaba diyede çokmerak ediyorum ya vermediysem hala tatil gününde yaptığım kaçamaktan dolayı kilomun net olarak kaç olduğunu bilmiyorum gerçi bu haftasonuda pek masum geçmeyecek gibi bugün kutlama yapılamadığı için haftasonu büyük ihtimalle pastalar alınacak neyse artık abartmadan tadıcaz biraz artık neyse canlarım hepinizi öptüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?