- Konu Sahibi incilideniz
-
- #7.821
o donemde vucut su topluyor o yuzden o sekilde cikmis olabilir.bence moralini bozma...hep beraber vericez ve almiycaz ins. bu arada bugun nasil geciyor.ben elmalarimi bitirdim.sanki biraz aciktim gibi...bu arada yarin diyetin son gunu devam etmeyi dusunuyormusun. hafta sonunda ya verdigimiz kiloyu geri alirsak.ne yapmayi dusunuyorsun...
hosgeldin toriii.oncelikle gecmis olsun.ins.saglikli bir sekilde kilo verir ve almayiz.benim bugun 5.gunum simdilik memnunum.yarin tartilicam.sanada kolay gelsin....
Gunaydin.... Bugun 5.gunum.Yumurta hasladim yaninda da 1 bardak kefir ictim.Simdi cayimi iciyorum.Yarin tartilmayi sabirsizlikla bekliyorum.Benim icin onemli olan az da olsa kilo vermek ve almamak.O yuzden az da kilo versem moralimi bozmak istemiyorum. Bugunu ins.hayirlisiyla atlatiriz.Hafta sonu cok dikkat etmek istiyorum.busra 17 sizin nasil gidiyor.ins.vericez bu kilolari degil mi.... sevgi moral icin tesekkurlar.... verdigin kiloyu geri almadin mi nasil basardin bu 11 kiloyu ne kadar zamanda verdin....[/
benimde iyi gidiyor ramaskacım bugun son günümüz bakalım ne olcak ama 1 kılo daha vermıs olsak onemlı olan verılen kılomuz kalıcı olsun 4 5 kılo verıpte gerı almaktansa 1 kılo verıp kalıcı olmasını tercih ediyorum benn kaydirigubbakcemile5 evet sevgi 11 kiloyu bu diyetle nasıl verdin anlatrmısın ve hiç geri almadınmı maşallah
busra17 canim pazartesi tekrar baslamayi dusunuyormusun.
ben yarin tartilip ona gore karar vericem... acaba her hafta farkli bir diyet yapsam nasil olur...ayni diyettense her hafta farkli olursa daha iyi kilo verilmezmi...bilmiyorum .sen ne yapmayi dusunuyorsun...
bende yarin tartilayim bakalim ne kadar vermisim..cok verdigimi zannetmiyorum...senin az kilo vermen daha once soylediginden olabilir bu donemde vucut su topluyor...ayrica onemli olan kilo vermek...bence 1 kilo 200 gr yinede iyi... ama pes etmek yok....bizde zayifliycaz,bizde aaaaa bu kiyafetler artik bol geliyor diyecegiz ins....gelismelerden haber verirsen memnun olurum....
Gunaydin.... Bugun 5.gunum.Yumurta hasladim yaninda da 1 bardak kefir ictim.Simdi cayimi iciyorum.Yarin tartilmayi sabirsizlikla bekliyorum.Benim icin onemli olan az da olsa kilo vermek ve almamak.O yuzden az da kilo versem moralimi bozmak istemiyorum. Bugunu ins.hayirlisiyla atlatiriz.Hafta sonu cok dikkat etmek istiyorum.busra 17 sizin nasil gidiyor.ins.vericez bu kilolari degil mi.... sevgi moral icin tesekkurlar.... verdigin kiloyu geri almadin mi nasil basardin bu 11 kiloyu ne kadar zamanda verdin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?