- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.221
ben çok komik oldum yaa inanmiyorum .. 73 kilo gosteriyorum iyimi yaa?? :))) halbuki açliktanda oluyom..yarin sabah bakicam hakikaten varmi kiloda bi degisiklik .. olalaalllaaa yarin et gunu yasasin yupppiiiii
canım bak sabahları aç karnına tarldğn kilo senin gerçek kilondur.. gün içinde tartıldıklarına takılma..
ayrıca çıplak tartılın... giysilerin kiloya etkisi değişiyo..
gerçi öğle etleri soğuk soğuk yiyecem ama ona bile razıyım eheh :))) ben biftek ve kavurma yaptım kendime :)) ama bizimkiler yiyor şimdi ben gitmiyorum yanlarına ayıp denen bi şey var onlar cılız diyee:) aaa!
ablama sordm kaç kg verdin dedim mırın kırın etti cvplamadıo da bi alem.
Evet sabah wcye gittikten sonra üzerinizi değiştirirken eLbise yokken tartılmak daha doğru
yarın 3. gün de bitecek yarısından çoğu bitmiş olacak ve geriye kolay günler kalacak meyve yoğurt süt falan oh oh :))
eöghhhh patatesi ve sebzeleri bi daha görmek istemiyorumm :)))
umarım hepinz ok çok veririsnz
bnm bugn son gnm 4 gnde 1 kilocuk vereblmişim:2:
sanırım fazla kilom olmadıından nese en azndan beni motive etti bundan sonra her hafta 1 kilo versem 3 4 haftaya işim bitior :)
ben hiç ara vermeden yaklaşık 2 aydır diyet yapıorum sanırım vücudum iyice alıştı bu tempoya o yuzden kilo vermem durdu. zaten giden su diyetn ilk zamanında gtti benden şimdikilern yağ olduğunu düşünüorm çnkü kilo olark fazla deişklk göstermesem de inceliorm
evet bende protein günlerinde hep kilo vermiş oluyorum .. özellikte et gününde=)protein günlerinde kaçamak yapmamaya dikkat edelim yawru kuşlar.lakin dietlerde en çok yağ yakılan günler protein günleridir bende ne zaman protein alsam kilo veririm.bide protein günlerinde karaciğeri yormamak içn boll su tüketelimm
Kızlar normalde et yiyemeyen biri olarak bu et günü bana ilaç gibi geldi. ve canım acayip simit çiğ köfte istiyordu bu isteklerim gitti demek ki karnım doydu eheheh :))
öğle yemeğimi de yedim, akşama da sporumu yaptım mi muhteşemm olacak:)) maşallah maşallah! ve bu diyete tekrar başlarken patates ve sebze gününü haftasonuna denk getireceğim ki evde istediğim gibi yiyebileyimm güzel ve sıcak hazırlayayım kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?