5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben çok komik oldum yaa inanmiyorum .. 73 kilo gosteriyorum iyimi yaa?? :))) halbuki açliktanda oluyom.. yarin sabah bakicam hakikaten varmi kiloda bi degisiklik .. olalaalllaaa yarin et gunu yasasin yupppiiiii

canım bak sabahları aç karnına tarldğn kilo senin gerçek kilondur.. gün içinde tartıldıklarına takılma..
ayrıca çıplak tartılın... giysilerin kiloya etkisi değişiyo..

gerçi öğle etleri soğuk soğuk yiyecem ama ona bile razıyım eheh :))) ben biftek ve kavurma yaptım kendime :)) ama bizimkiler yiyor şimdi ben gitmiyorum yanlarına ayıp denen bi şey var onlar cılız diyee:) aaa!

ablama sordm kaç kg verdin dedim mırın kırın etti cvplamadı o da bi alem.

aaa nedenki cevap vermedi.. yapmadımı yoksa.. veremedimi acaba.. devam ediyormu

yarın 3. gün de bitecek yarısından çoğu bitmiş olacak ve geriye kolay günler kalacak meyve yoğurt süt falan oh oh :))

eöghhhh patatesi ve sebzeleri bi daha görmek istemiyorumm :)))

kızlar yarın sebze günüm ekşili naneli tuzsuz az yağlı kabak çitmesi yaptım şimdi :)) ay canım çekti.yarın bunu yicem inşş :))

zeyneppp tartılıp durma kız kaldır o tartıyı

protein günlerinde kaçamak yapmamaya dikkat edelim yawru kuşlar.lakin dietlerde en çok yağ yakılan günler protein günleridir bende ne zaman protein alsam kilo veririm.bide protein günlerinde karaciğeri yormamak içn boll su tüketelimm

13.12.2010 PAZARTESİ

Kahvaltı: 2,5 adet orta boy patates
Öğle: 1,5 adet orta boy patates
Spor: 50 dk. Pilates
Su: 3 lt

14.12.2010 SALI
Kahvaltı: Yeşil ve kırmızı biber, yeşil soğan, marul, maydanoz, haşlanmış bol baharatlı brokoli ve karnıbahar
Öğle: Yeşil ve kırmızı biber, marul, maydanoz, çok az haşlanmış bol baharatlı brokoli ve karnıbahar
Spor: Bir buçuk saat Fitness
Su: 3 lt

15.12.2010 ÇARŞAMBA
Kahvaltı: Üç yüz gram biftek ve üç dört adet kavurma, bitki çayı(çayi içtiğim çok iyi oldu)
Öğle: Yarım kilo!! bifter ve iki kaşık kavurma
Akşam: (Belki soda içerim)
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 lt (et günü olduğu için fazla :) )

kilo durumuna gelince cumartesi sabahı tartılacağımmm :)) ama iyi gidiyorum maşallah. şu ana kadar hiiiç bozmadım:)
arkadaşlar ne olursunuz siz de bozmayın ya.

Kızlar normalde et yiyemeyen biri olarak bu et günü bana ilaç gibi geldi. ve canım acayip simit çiğ köfte istiyordu bu isteklerim gitti demek ki karnım doydu eheheh :))

öğle yemeğimi de yedim, akşama da sporumu yaptım mi muhteşemm olacak:)) maşallah maşallah! ve bu diyete tekrar başlarken patates ve sebze gününü haftasonuna denk getireceğim ki evde istediğim gibi yiyebileyimm güzel ve sıcak hazırlayayım kendime.

umarım hepinz ok çok veririsnz
bnm bugn son gnm 4 gnde 1 kilocuk vereblmişim:2:
sanırım fazla kilom olmadıından nese en azndan beni motive etti bundan sonra her hafta 1 kilo versem 3 4 haftaya işim bitior :)

umarım hepinz ok çok veririsnz
bnm bugn son gnm 4 gnde 1 kilocuk vereblmişim:2:
sanırım fazla kilom olmadıından nese en azndan beni motive etti bundan sonra her hafta 1 kilo versem 3 4 haftaya işim bitior :)

cnm niye bu kadar az? kaç kilosun ki?

ben tartılmadım ama umarım güzel sonuçlar olur

ben hiç ara vermeden yaklaşık 2 aydır diyet yapıorum sanırım vücudum iyice alıştı bu tempoya o yuzden kilo vermem durdu. zaten giden su diyetn ilk zamanında gtti benden şimdikilern yağ olduğunu düşünüorm çnkü kilo olark fazla deişklk göstermesem de inceliorm

Son düzenleme:

canım haklısın bende senin gbi düşünüyorum ve bende 4 aydan fazladır dyetteyim ve az kilo verebliyorum.. zaten gidecek su gitmiştir.. bende az verdiğim içn yağdan gttiğini düşünüyorum çnkü vücudumda değişiklikte oluyor dediğin gbi inceliyorum =)

Son düzenleme:
evet bende protein günlerinde hep kilo vermiş oluyorum .. özellikte et gününde=)

evet canım gerçekten bazı yiyecekler soğuk yenmiyor.. kesinlkle evde olduğun güne denk getrki bozma diyeti .. hadi bakalımm=)

buda benim günlüğüm..
13.12.10 => 67 kilo ile başladım
Pazartesi=> toplamda 3 patates

14.12.10 => 66.3
Salı=> toplam yarım kilo kadar pırasa yemeği.. bol salata

15.12.10 => 65.9
Çarşamba => öğle = 2 tane yağsz kızarmış tavuk .. yatana kadar 3-4 tane daha yerim ..

amann o kadarcık kilodan ne gidecek ki:))

ben yağ ölçü yaptırdım diyete başlamadan diyet bitince gene yaptırcam ve bence de yağdan gitti çünküü uzman eşliğinde sıkı bi sporla destekledim. ama öldüm bittim ühühü:)

bugün sebze günüüü :)) sabah 69.4 çıktım 500 gr gitmiş.şimdi bol acılı ekşili kabak yiyorum çorba gibi bol sulu yaptım.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :) ben bu günden sonra tartılmamaya çalışıcam.az kg gidince bazen sapıtma durumarı olabiliyor :)

kızlar proteinle yağ yakma olayına inanıyorum ben.mesela son 5 kilomu protein dieti ile vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…