- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.241
zeynebimsilam sabah tartıldınmı kaç çıktın :)
bugün sebze günüüü :)) sabah 69.4 çıktım 500 gr gitmiş.şimdi bol acılı ekşili kabak yiyorum çorba gibi bol sulu yaptım.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :) ben bu günden sonra tartılmamaya çalışıcam.az kg gidince bazen sapıtma durumarı olabiliyor :)
kızlar proteinle yağ yakma olayına inanıyorum ben.mesela son 5 kilomu protein dieti ile vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??
kizlaaaarrrrr yetisiiiinnnn, dayanamiyorummm kaçamak yapmama ramak kaldi.. nutellaya saldircam nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee((( sabah tartildim pazartesi ki kilomla ayni neredeyse ((
Cnmm protein diyeti dediğin bu diyet değil mi? ben de buna bi hafta daha devam edicem iki günlük tatilden sonra.
ve arada tartılmak moral bozuyo kilo veremeyince bozmaya kalkıyorum ben de hiç gerek yok. cumartesi sabah vucüt ölçümü yapıcam yağ oranları falan :))
gayet güzel olur canım..bugün sebze günüüü :)) sabah 69.4 çıktım 500 gr gitmiş.şimdi bol acılı ekşili kabak yiyorum çorba gibi bol sulu yaptım.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :) ben bu günden sonra tartılmamaya çalışıcam.az kg gidince bazen sapıtma durumarı olabiliyor :)
kızlar proteinle yağ yakma olayına inanıyorum ben.mesela son 5 kilomu protein dieti ile vermeyi düşünüyorum ne dersiniz ??
kızlar sütü tarçınla kaynatıp için.. hem iştahı kapatıyo tatlı isteğini götürüyo ve salep gbi tadı çok güzel oluyor tavsiye ederim :)))canım protein dieti farklı.dukan diet diye geçiyor.sadece saf protein alıyorsun onda.2. haftada protein +sebzeye geçiyorsun
regl günleri için şiddetle tarçın öneriyorum tatlı ihtiyacını kesiyor hemen
zeynebimsilam canın şekerli bişiler istiyorsa coca cola zero iç canım o da çok şekerli işimizi görür
gizem sen yaptınmı protein dieti??
canım protein dieti farklı.dukan diet diye geçiyor.sadece saf protein alıyorsun onda.2. haftada protein +sebzeye geçiyorsun
QUOTE]
o diyeti nasıl bulabilirim? ben de bi bakayımm beklki başlarım?
aa bu muzaffer kuşhan dieti kızz yaptım ben bu dieti 2 haftada 1 kg vermiştimsırf simitin hatrına yapmıştım bu dieti :))
canım protein dieti farklı.dukan diet diye geçiyor.sadece saf protein alıyorsun onda.2. haftada protein +sebzeye geçiyorsun
QUOTE]
o diyeti nasıl bulabilirim? ben de bi bakayımm beklki başlarım?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ce-kirmizi-beyaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.html
bu diet canım ama cidden sabır işi bu diet.sadece protein yiyorsun ilk hafta.yağdan gittiği kesin ama :) bide üstüne spor yaparsan süper olur
he evet canım kuşhan diyeti ..
ama ben 4 günde 1 kilo verdim
ne bahtsızım
ben cuma günü akşamı bozablirim evde olmayablrz çnkü..
sakın bozmaaaaaaaaaaaaa sakınnnnnn bu kadar dayanmışsın canım yaa( dijital tarı olmadığı için farklı gösteriyordur fıstığım bu kadar işkenceden sonra mutlaka sonuç alacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?