- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.281
ben bu kadr diyet deneymlerimden sonra olayın kafada bttiğini anladm
bundan sonra ben diyet yapmıyorum! sadece yedklerime dikkat edicem en azından beynm buna endekslenmeli çnkü kilo vermek derdnde olursak kilo veremiyoruz biz diyet yapmıorz ki sadece yedklerimize dikkat ediyoruz( diyet yapıcaz ama farkında olmıycaz :)
kizlar ben diyeti eksiksiz uygulamamama ragmen , hiç kaçamak yapmamama ragmen hiçbi degisiklik yok kilomda yaaaane sabah kalkinca nede aksam.. aksam zaten cosuyor bende kilolar.. suana kadar en iyi yesil elma rejiminde verdim ya keske birakmasaydim ((( simdi ne yapcam ne olcak bilmiyom ...
kızlar hepimiz zayıflayacağız pes etmek yok irade azim ve süreklilk
tartı böyle gösteriyo olabilri bir iki gün içidne düzelir aynen devam bir de bozmadan yapalım kızlar atıştırmayın lütfen...
benim de reglim başlayacak pff umarım motivasyonumu bozmaz
HAYDİ KIZLAR PES ETMEK YOK! YILMAK YOK! gösterelim işte biz buyuz sonunda diyelimmmmm
(gaza getirmeye çalıştım ehehe)
Kızlar bende bugün bu diyete başlayarak aranıza katıldım...
Kıyafetlerle tartıldım aç karnınayken 57.4 kilom.
5 gün sonra tartıldığımda sonuç ne olacak acaba..
En büyük zaafım çikolata..İnşallah diyeti bozmam.
kızlar bugün de elma mandalina ve portakalla güne devam ediyorum :)) hiç bozmuyorum çünkü maksimum verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum...
diyet gayet güzel gitti, diğer yapacak arkadaşlar da beklemeden başlasın bence. yarın süt, peynir, yoğurt günü ki bayılırım bunlara:))
inş. sağsalim üstesinden gelicem ve en azında 3-4 kg versem muhteşem olacak( 69'ları sonra da 65-64'leri görmek istiyorum artıkk
dün kendimi zorlamadım kalbim çarpıyordu azıcık pilates yaptım 30 dk kadar ama bugün fitness im var ona gideceğim :)) inş. veririm veririz kızlaar :))
spor da yapalım ki kas kaybı olmasın yağdan gitsin gidenlerr :)
Kızlar bende bugün bu diyete başlayarak aranıza katıldım...
Kıyafetlerle tartıldım aç karnınayken 57.4 kilom.
5 gün sonra tartıldığımda sonuç ne olacak acaba..
En büyük zaafım çikolata..İnşallah diyeti bozmam.
kızlar benim et günüm berbat gidiyor.tavuk sosisi haşladım yedim ama midem kaldırmadı.belki yumurta ile devam ederim yada hiçbişey yemem.tiksinti geldi :18:
tartılmaktan kurtulmak için tartıyı komşuya verdim sakla ve sakın bana verme dedimpazar sabahı verir inşaallah tartıyı
ahaha ben evde banyoda sporda her yerde tartı görüyorum ama tartılmadım:) cumartesi sabahını bekliyorum gerçi bnm etek bellerimde bile değiliklik yok, sadece yüzüm süzüldü.
ama olacak olacak :) kadere inanıyorum olacak olacakk :)
ben cumartesi pazar yoğurt çorbası detoksu yapıp başlayacağım buna :)
çorba diyeti sadece çorba içerek mi? o da güzel aslında ama bilemiyorum.
bu pazartesi tekrar bu diyete dönüyoruz değil mi? birlikte yapmak beni motive ediyo daa :))
aynen canım beraber yapmak çok keyfli olyor.. o yzden bi diyet seçp beraber yapalım..
ben çorba yapalım diyorum ama bu hafta.. sonraki hafta yne buna döneriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?