5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar hepimiz zayıflayacağız pes etmek yok irade azim ve süreklilk

tartı böyle gösteriyo olabilri bir iki gün içidne düzelir aynen devam bir de bozmadan yapalım kızlar atıştırmayın lütfen...

benim de reglim başlayacak pff umarım motivasyonumu bozmaz

kızlar hepimiz zayıflayacağız pes etmek yok irade azim ve süreklilk

tartı böyle gösteriyo olabilri bir iki gün içidne düzelir aynen devam bir de bozmadan yapalım kızlar atıştırmayın lütfen...

benim de reglim başlayacak pff umarım motivasyonumu bozmaz

HAYDİ KIZLAR PES ETMEK YOK! YILMAK YOK! gösterelim işte biz buyuz sonunda diyelimmmmm
(gaza getirmeye çalıştım ehehe)

canım senin vermen gereken kilon çok kalmış bence yediklerine dikkat ederek ve sporla bu işi halledersin diye düşünüyorum. haklısın kesinlikle beyin işi.kilo veremicem dedikçe aynı kiloda takılıp kalıyorum

canım bazen metabolizma duruyor bende kaç gündür aynı kilodayım.arada bozduğum halde aynıyım ne alıyorum ne veriyorum.moral bozmuyoruz devam ediyoruz ve spor mutlaka yapıyoruzzzz

bozmazzzzzzzzzzzzzzz ben en çok kiloyu reeglken verdim.regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışıyor oh ne güzel destek vermişsin kız :) ben size destek olamaya çalışırken az kalsın kendim bozuyordum

kilom durduysa bi yerde hata yapmışımdır.ben hatamı biliyorum malak gibi yayıldım oturdum evde ben yaaa.bugün mutlakaa bir saat yürüyorum akşamda call yapıcam söz söz söz

veee 5 gün bitene kadar tartılmıyoruzzzzzzzzzz gecenin köründe bunları kendime yazıyorum kızlar tartılmıcam tartılmıcam tartılmıcam kafayı yiyom galiba

kızlar bugün de elma mandalina ve portakalla güne devam ediyorum :)) hiç bozmuyorum çünkü maksimum verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum...

diyet gayet güzel gitti, diğer yapacak arkadaşlar da beklemeden başlasın bence. yarın süt, peynir, yoğurt günü ki bayılırım bunlara:))

inş. sağsalim üstesinden gelicem ve en azında 3-4 kg versem muhteşem olacak( 69'ları sonra da 65-64'leri görmek istiyorum artıkk

dün kendimi zorlamadım kalbim çarpıyordu azıcık pilates yaptım 30 dk kadar ama bugün fitness im var ona gideceğim :)) inş. veririm veririz kızlaar :))

spor da yapalım ki kas kaybı olmasın yağdan gitsin gidenlerr :)

Kızlar bende bugün bu diyete başlayarak aranıza katıldım...
Kıyafetlerle tartıldım aç karnınayken 57.4 kilom.
5 gün sonra tartıldığımda sonuç ne olacak acaba..
En büyük zaafım çikolata..İnşallah diyeti bozmam.

hoşgeldin canım :) biz burda devamlı müşteriyiz paylaşım yaparsan bol destek oluyor ve diet çok rahat geçiyor

çok iyi gidiyorsun canım.son günlerde artık yağdan gidiyor buna eminim ben :) geçen hafta beli kapanmayan kotum vardı bugün cuk oturdu hemde çıkıntısız

kızlar benim et günüm berbat gidiyor.tavuk sosisi haşladım yedim ama midem kaldırmadı.belki yumurta ile devam ederim yada hiçbişey yemem.tiksinti geldi :18:

tartılmaktan kurtulmak için tartıyı komşuya verdim sakla ve sakın bana verme dedim pazar sabahı verir inşaallah tartıyı

hayırlı olsun canım ilk gün zor ama sonrası kolay geçiyor merak etme :))

ahaha ben evde banyoda sporda her yerde tartı görüyorum ama tartılmadım:) cumartesi sabahını bekliyorum gerçi bnm etek bellerimde bile değiliklik yok, sadece yüzüm süzüldü.
ama olacak olacak :) kadere inanıyorum olacak olacakk :)

kabızlık varsa göbekte fark edemiyorsun canım :)) tartı yüzümüzü güldürür inşallah

kızlar bu dietten sonra bir hafta çorba diyeti yapmayı düşünüyorum. sabah öğle akşam çorba yanında yoğurt ve salata serbest çok acıkırsanız her öğün bir dilim kepek ekmeğide serbest..

bunuda denemek istiyorum.olmadı yine burdayım :)

kızlarrr geçmiş sayfaları okudum da en çok kilo verenler beş kilo verenler falan hep aynı şeyi demiş "sınırsız diyor diye bol bol yedim, hiç çok yememezlik etmedim, sabah öğle akşam hep yedim" demişler.

ben akşamları yemiyordum, şimdi hemen yanımdaki mandalinalarıma saldırdım :))

çorba diyeti sadece çorbayla ve yoğurtla yapabilirim ama öncesinde iki gün ayran detoksu yapıp buna geri döneceğim. bunu tekrarlayacağım.

kızlar bu sabah tartıda değişiklik yoktu ama morel bozmam ben bu konuda..
sabırlıyım yani.. aynen devam ediyorum bugünn meyve günüm..
arkadaşlar kilo veremediğinzde üzülmeyin
zaten bir süre sonra kilo vermek duruyo ve vücut kilosu oturuyo..
ben 1 ay boyunca 68 de kalakalmıştım.. ama hiç bozmadım .. bozsaydım şmdi 70 leri geçerdim..
şimdi kilom otrdu ve kilo almıyorum..
eğer üzülüyosanzda tartıyı kaldırın.. tartılmayın..

evet kızlar pazartesi hangi diyette kararlısınız bakalım.. hep beraber yapalım.. çorba hoşuma gitti..
bende yapmştım bikere 4 günde 1.5 kilo vermiştim çorbada =)
bence çorba yapalım =)

ben cumartesi pazar yoğurt çorbası detoksu yapıp başlayacağım buna :)

çorba diyeti sadece çorba içerek mi? o da güzel aslında ama bilemiyorum.

bu pazartesi tekrar bu diyete dönüyoruz değil mi? birlikte yapmak beni motive ediyo daa :))

aynen canım beraber yapmak çok keyfli olyor.. o yzden bi diyet seçp beraber yapalım..
ben çorba yapalım diyorum ama bu hafta.. sonraki hafta yne buna döneriz..

aynen canım beraber yapmak çok keyfli olyor.. o yzden bi diyet seçp beraber yapalım..
ben çorba yapalım diyorum ama bu hafta.. sonraki hafta yne buna döneriz..

sonraki hafta dediğin 27 aralık pazartesi oluyor değil mi? o zmn buluşuyoruz, ay son günümüz yarın kaldı bi tek oh oh:)

haftasonu ayran detoksu ve sonra haftaiçi beş gün dukan diyeti yapabilirim ama sadece beş günlük olacak. kilo verir miyim? herkes hep uzun süreli ypamış bunu da... ne diyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…