- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.261
bozmak yok harikasın canım benim :)canimmmmm çok sagol cidden acayip motuve oldum :))
sabah 2 parça tavuk
öğlen 2 parça tavuk
bide brazdan 2 parça yerim .. bugünlk bu kdr kzlar.. 1 bardak yeşil çay içtim ve 1 lt yi geçik su içtim fazla içemedim malesef..
kızlar bu ne yaa herkes bozmaya meyilli.. kaçamağı anlarım da bozmak da neyin nesi oluor? esefle kınıyorm sizi
Bende yaziim bari
Ben pazar günü başLadım
KiLom= 65 küsürdü başLadığımda
bugn tartıda öğLen tartıLdm ama62.4 Çıktı
12-12-2010 = 8 tane patates , 2 bardak yeşiL çay , ve içebiLdiğim kadar su
13-12-2010= Koca bi kase karışık saLata boL limonLu , haşLanmış karnıbahar ve brokoLi , 2 bardak yeşil çay , içebiLdiğimce su
14-12-2010= Çok az et yedm ben tek başına et yiyemem :/ 2 bardak yeşiL çay ve su
15-12-2010= 6-7 tane kivi5 mandaLina ve 2 eLma 1 bardaş yeşiL çay içtim 1 bardak daha içicem
(yeşiL çayı içmenizi tavsiye ederim kabızLık yapıyo bu diyet yoksa)
gelelim banaaa :) sebze günüm çok rahat geçiyor. yemek özlemimi kabak yemeği ile bastırdım.pazar sabahına kadar tartılmıcam.canım şekerli bişeyler istedi coca cola zero içiyorum.yarın et günüm ve ben sosis yicemmm
bence de çook yağlıdır, dikkat etmek lazım.
bende bozmadım kabızlık var, bende malesef rejimdeyken sadece bi bardak bitki çayı içtim. yarın meyve günü yuppii rahatlıkla yapabilirim bugünüm de güzel geçti:) afiyetle et yedim normalde yemememe rağmen.
oh oh:) bugün tartıldım başlarken 73'tüm ve şimdi 72.4 çıktım reva mı bu????((((( bari 70 ya da 69 olsaydım ( hatta 68 eheheh :))
neyse pes etmek yok bunu tekrar ypacağım ben:)) birlikte yapmak da motive ediyo beni kızlar ii ki varsınızz :))
yaa canım sirke diyette yok diye uygulamıyorum ama bu bitsin içicem hemen. harfi harfiyen uyuyorum bu diyete bakalım sonuç ne olacak. inş. güzel olur:)
dukan diyetini anlamadım ya beş gün sadece et ve tavuk mu yeniyor? :/ yapabilirim yani ama kilo almayayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?