5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sabah 2 parça tavuk
öğlen 2 parça tavuk
bide brazdan 2 parça yerim .. bugünlk bu kdr kzlar.. 1 bardak yeşil çay içtim ve 1 lt yi geçik su içtim fazla içemedim malesef..

kızlar bu ne yaa herkes bozmaya meyilli.. kaçamağı anlarım da bozmak da neyin nesi oluor? esefle kınıyorm sizi

et gununude bitirdik çok sukur.. benim midem bugun nedense hiç iyi degildi bulanip durdu.. neyse bugunude atlattim çok sukur yarina Allah kerim.. yarin meyve gunu, meyve ile pek aram yok bakalim nasil geçecek.. simdiye kadar hiç kaçamak yapmadim, bugun neredeyse yapacaktim destek geldi motive oldum hemen cuma bakalim neler gorecegim sevgili tartimda...??? bugunlerde pek aramiz yok ama

Bende yaziim bari
Ben pazar günü başLadım
KiLom= 65 küsürdü başLadığımda
bugn tartıda öğLen tartıLdm ama 62.4 Çıktı
12-12-2010 = 8 tane patates , 2 bardak yeşiL çay , ve içebiLdiğim kadar su

13-12-2010= Koca bi kase karışık saLata boL limonLu , haşLanmış karnıbahar ve brokoLi , 2 bardak yeşil çay , içebiLdiğimce su

14-12-2010= Çok az et yedm ben tek başına et yiyemem :/ 2 bardak yeşiL çay ve su

15-12-2010= 6-7 tane kivi 5 mandaLina ve 2 eLma 1 bardaş yeşiL çay içtim 1 bardak daha içicem

(yeşiL çayı içmenizi tavsiye ederim kabızLık yapıyo bu diyet yoksa )

Son düzenleme:
canimmmmm çok sagol cidden acayip motuve oldum :))
bozmak yok harikasın canım benim :)
sabah 2 parça tavuk
öğlen 2 parça tavuk
bide brazdan 2 parça yerim .. bugünlk bu kdr kzlar.. 1 bardak yeşil çay içtim ve 1 lt yi geçik su içtim fazla içemedim malesef..

gizem biraz daha su iç canım karaciğeri yorma et gününde
kızlar bu ne yaa herkes bozmaya meyilli.. kaçamağı anlarım da bozmak da neyin nesi oluor? esefle kınıyorm sizi

yok annem bozmuyoruz bozmuyoruzz

canım süper kilo vermişsin 2. haftamda bana umut oldun walla

gelelim banaaa :) sebze günüm çok rahat geçiyor. yemek özlemimi kabak yemeği ile bastırdım.pazar sabahına kadar tartılmıcam.canım şekerli bişeyler istedi coca cola zero içiyorum.yarın et günüm ve ben sosis yicemmm

bisey sorcam sosis salam sucuk gibi sarkuteri malzemelerini ben çok yagli diye biliyorum.. yalnismiyim?? eger oyle degilse bende bugun yerdim yaa et gunu zor geçti benim içinnn ...

bence de çook yağlıdır, dikkat etmek lazım.

bende bozmadım kabızlık var, bende malesef rejimdeyken sadece bi bardak bitki çayı içtim. yarın meyve günü yuppii rahatlıkla yapabilirim bugünüm de güzel geçti:) afiyetle et yedim normalde yemememe rağmen.

oh oh:) bugün tartıldım başlarken 73'tüm ve şimdi 72.4 çıktım reva mı bu???? ((((( bari 70 ya da 69 olsaydım( hatta 68 eheheh :))

neyse pes etmek yok bunu tekrar ypacağım ben:)) birlikte yapmak da motive ediyo beni kızlar ii ki varsınızz :))

kızlar ben haşlanmış et yiyemiyorum o yüzden az yağlı tavuk sosis aldım onu yicem napim geçen haftada tavuk buger yemiştim kilo vermem de sorun olmadı et günü 500 gr verdim.haşlanmış eti hiç yiyemeyen varsa böyle denesin napalım savaşta her yol makbülmüş

canım içebiliyorsan elma sirkesi iç.hem kabızlığa iyi geliyor hemde iştahı kesiyor

yaa canım sirke diyette yok diye uygulamıyorum ama bu bitsin içicem hemen. harfi harfiyen uyuyorum bu diyete bakalım sonuç ne olacak. inş. güzel olur:)

dukan diyetini anlamadım ya beş gün sadece et ve tavuk mu yeniyor? :/ yapabilirim yani ama kilo almayayım?

evet sadece et tavuk balık yumurta protein işte.süt ürünleride yiyebilirmişsin ama et yiyenler daha çok kilo veriyor ve saf yağ yakıyorlarmış.2 haftada yavaş yavaş bazı sebzeleri ekliyorsun.gönderdiğim linki okursan daha çok bilgi sahibi olursun fıstığım.açıkçası ben daha cesaret edemedim onu yapmaya.çünkü dukan dieti sürkli beslenme sistemin haline getiriyorsun.mesela istediğin kiloya indikten sonra haftada bir gün yine et günü yapyorsun vs vs uzun mesele yani :86:

bu diet bana son beş kg da yarar :))

ben bi hafta et yiyebilirim bakalım kilo verdirir mi ama şu aralar uzun vadeli bir şey aramıyorum çabuk çözümler arıyorum malesef

bu rejim gibi bir şeyler bulmam lazım. bu rejimi haftaya tekrarlayacağım. ayran çorbası detoksunu yapacağım ve de dukan diyetini de bi hafta uygulayacağım. kilo verirsem yazarım :))
hatta birlikte karar verip uygulayalımm, arkadaş oluruz birbirimize ne dersiniz???

şu dukan diyeti bana da çok mantıklı geldi ama ben hergn et yiyemem bulamam yani o yuzden sadece perşembe gnleri yapıcam protein beslenmesini
kitapta da öyle yazıyormuş sadece perşembe günleri etle beslenirsek kilomuzu koruyabiliyormuşuz ben de diğer gnler yedklerime dikkat edersem eğer sanırım 1 kilo kadar verebilirm haftada

kizlar ben diyeti eksiksiz uygulamamama ragmen , hiç kaçamak yapmamama ragmen hiçbi degisiklik yok kilomda yaaaane sabah kalkinca nede aksam.. aksam zaten cosuyor bende kilolar.. suana kadar en iyi yesil elma rejiminde verdim ya keske birakmasaydim ((( simdi ne yapcam ne olcak bilmiyom ...

ben bu kadr diyet deneymlerimden sonra olayın kafada bttiğini anladm
bundan sonra ben diyet yapmıyorum! sadece yedklerime dikkat edicem en azından beynm buna endekslenmeli çnkü kilo vermek derdnde olursak kilo veremiyoruz biz diyet yapmıorz ki sadece yedklerimize dikkat ediyoruz ( diyet yapıcaz ama farkında olmıycaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…