5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende bugun basladım diyete..hamilelikte cok kılı aldım dogumdada pek gıtmedı kılolarım. suanda 75 kıloyum bakalım nekadar verıcem..
sabah 2 tane haslanmıs patates yedim yanındada form cayı ıctım. ama cok acım yaa aclıgınızı nasıl bastıryosunuz..

su falan iç .. çok açsan yne patates ye canım..

KIZLAR HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMAK İSTİYORUM!!!

bugün bir tartıldım 73.2!!! eski kiloma geri döndüm, haftasonu hiç abartı yemedim dikkat ettim ama ona rağmen şu halime bakın (

inanmak istemiyorum bütün emeklerim gitti of offf

yaa cnm biliormusun ben de başladığım kiloya geri dönmüşüm :S
üstelk 1 gün ayran detoksu yaptm 2.gün devam edemedm hiç yağ yakamamşm o da yetmezmiş gibi 59.300 olmuşm :SSS
bugn de zaten baya bi yedm kesn 59.600 olmşmdur yne yani başladıım kilo :S

6 gündr tuvalete çıkamamak da cabası karnm o kadr şişki anlatamam

Son düzenleme:
sağlıklı beslensem bi kilo gidecekti(((

gidermiş gibi gözüktü hepsi geri geldi çektiğim işkence kabızlık yanıma kar kaldı. ağlamak istiyorum ((( inanamıyorum şoktayım (((((((((

benim acilen kilo vermem lazım ve de ne yapacağımı şaşırdım of of ((((((

salı ve çarşamba ayran detoksunu deneyeceğim. ((((

eğer kabızsan ayran detoksunu sakın deneme çnkü bu detoks daha da kabız yapıor ben o kadr pişmanım ki anlatamam
şu anda şişknlkten ve karın ağrısından ölüorm ama hala tuvalete çıkamadm çok kötü durumdaym:84:

Son düzenleme:

ya detoks boşaltmaz mı bağırsakları? :/ ilginç. en iyisi bol bol bitki çayı içmek ((( of of... küstüm ben bu diyete!!! umutlarımla oynadı hem de çok pis oynadı (((

kızlar eski kiloma aynen dönmüşüm ve harfiyen uydum deli gibi spor yaptım
(((((((

kızlar çok bişiy yapmanıza gerek yok, akşam yemeklerini hafif geçirin 6gibi yiyip bi daha ana öğün yemeyin çok acıkırsanız belki bir meyve belki biraz süt, gün içinde 3lt su 2-3 fincan yeşil çay bu kadar birde spor yaparsanız tadından yenmez yanii...

çünkü vücudunuz siz ne isterseniz onu yapar bunu hiç unutmayın kızlar... mutlu olduğunuz kiloya ulaşmanız dileğiyle...

kızlar bende dönmüşüm eski kiloma ama hakettim 3 gün tıka basa yedim aşurede var tabi bunun içinde.. bugn çorba dyetine başladım.. yannda yoğrt ve salatada yiyorum bunu denycem bakalım..

kızlar bugün mcdonaldstan bi menü yedim ve sonra da koca iki paket fıstıklı çikolata bitirdim. hemen göbeğim ve sivilceler hortladı. dakika geçmeden

bi hafta boyunca bu diyeti yaptım ve harfiyen yaptım ama gıdım kg veremedim((

şimdi ne yapıcam bilemiyorum moralim bozuk sürem azalıyor, acilen kg vermeliyim (

moralini bozma yedklerini dkkat etmeye başla artık bundan sonra..
ben çorba diyetne başladım ama birebr uymuorm sabah kahvaltımı yapıorm gayet normal bi şekilde soraki öğünlerde de çorba yiyiorm
aralarda acıkırsam meyve
callenetics yapıorm ve leslie ile de yürüorm
sporla sıkılaşmaya çalışıorm artık baktm aç kaldıkça olmuorr ben de spora verdm kendimi

canım bende aynen oyle yapıyorum.. çok sıkmıyorum ne kadar sıkarsam o kadar zor veriyorum.. bende btün öğünlerde çorba içiyorum ..
bugün 3 kase şehriyeli tavuk çorbası yedim 2 kase yoğurt yedim .1 tane elma. - kaşık cacık - dlim kepek ekmeği ve - lokmalık tavuk yedim kzlar.. böyle ileriycem bakalım ne olcak ..

Son düzenleme:

aynı hatayı bende yaptım kuşum.bende burgera saldırdım dietten çıkınca sapıttım.hani biz bugün çorbaya başlıcaktık.çorbaya başlayan kızlar oldumu

call a ne zaman başladın canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…