- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #8.361
call a ne zaman başladın canım ???
canım 20-25 gün içinde 11 kg demişsin bu neredeyse imkansız.
ben eylülden beri diyetisyene gidiyorum, aynı şekilde besleniyoruz, her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama kilo veremiyorum.
bünyeden bünyeye fark var. senin yediklerini yesem kilo alırdım kaldı ki diyetisyene gittiğim ilk hafta kg aldım, o da patatesi (kahvaltı hariç)ekmeği vs. listemden çıkardıç
ben 11 kgyi değil 20 günde 3 ayda versem takla atacağım.
sağlıklı düzenli beslenmeme ve spor yapmama rağmen...
sen bir mucizeymişsin bence, bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo ... tebrikler :))
ben eylülden beri diyetisyene gidiyorum, aynı şekilde besleniyoruz, her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama kilo veremiyorum.
bünyeden bünyeye fark var. senin yediklerini yesem kilo alırdım kaldı ki diyetisyene gittiğim ilk hafta kg aldım, o da patatesi (kahvaltı hariç)ekmeği vs. listemden çıkardıç
sen bir mucizeymişsin bence, bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo ... tebrikler :))
karbonhidrat diyetine hic baktinizmi,bence bi okuyun,herkes cok memnun belki sizinde isinize yarar :) bende bu hafta bu diyeti yapiyorum cuma 5.günüm cteside karbonhidrata basliycam ara vermeden yoksa 2 gün ara verirsem biliyorumki alicam hepsini geri
ben de hiç sarkma yok maş. vücudum çok iyi bir şekilde, sanırım bu da spordan tü tü maş :))
kısa vadede verilen kgler demişsin ama 25 günde 11 kg de fazla bunu demek istedim ben, sağlıklı beslenerek bu kadar verebiliyorsan tebrikler. ben de seninle aynı şeyleri dikkatlice yapmama rağmen veremiyorum.
bakalım 1 ocak'a kadar 11 gün var. senin hesabına göre 11 günde 5 kg versem havalara uçarım ama bana imkansız:) 3 kgnin peşindeyim.
inş. veririm.
yeni bi yöntem bulmamz lazm zayıflamk için benm iradem çok kırıldı :S
habire yemek yemeye başladm :S
mumkunse paylasabilirmisin.tesekkurler...al benden de o kadar canım ya...
sana diyetisyenimin verdiği iki günlük diyeti vereyim metabolizma yavaşlayınca şevkin kırılınca yap demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?