5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

prenkesscimm,biliyorum kızacaksın ama cuma günü burda senle konuştuktan sonra ben dayanamadım,eczaneye gitmiştim kendimi tartıda buldum birden,tartılıverdim Ama tabi öğleden sonra olmasına ragmen ben 1 kilo eksik çıktımm Motive oldum iyice.Bu hafta ara verdim.Haftaya başlıcam inşlallah tam gaz

:)))tartılmaaaaaaaaaaaaaaaaaa demedim mi.:)))yasakk:))tartılarıı kırıcamm bulundugun yerdeki:))yaa düzgünce devam et ara vermee kuzucum:))

slm kızlar..sizden bi gayret geldi bana ben de başladım..dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacam..5 kilom var benimde..ama demişsiniz meyve gününde veremiorum peki meyve gününde ne yesek veririz?rica etsem bi cevap...

bi de kızlar bu pirinç lapası neyin yerine yeniliyor okudum da 1 çay bardağına 3 su bardağı su koyulup mu lapa yapılıyor doğru mu anladım ?bide sebze günü için ne yapabilirim salata dışında aklıma bie gelmedi fikri olan var mı ?sabah okuycam inş. biri cvap yazar çünkü yarın sebze günüm ben ne yiyceğime karar veremedim

Kızlar,baharatın içinde tuz yok mu?Tuz ekleyemiyor muyuz?

canım baharat denilen kırmızı toz biber karabiber kimyon ..vs
zaten prinç lapası ödem-su attırıcı. eğer sen onun içine tuz atarsan ,zaten tus su tutucu olduğundan vücut ödemini atamaz..

Diyetteki patates,sebze ve eti kastetmiştim canım,azıcık tuz atsak olmaz mı? :))

Canimm gercekten ise yariyor mu gaza geldm bnmde baslamam lazim:/ peki mesela sebze gununde tek bi cesitmi olacak bu ? Birde ne kadar suruyor?
Ben 20 gundur rejim yapiyorum 4 kg verdm ama pek saglikli olmadi bana yardimci olabilirmisniz nasil yapayim bu diyeti
Birde bu rejimle beraber sarac oglunun maydonoz limon kurunede devam etsem bisey olur mu?:26:

bütün sebzeleri yiyebilirsin canım ama sabah tabagında nevarsa akşama kadar onu yiyorsun.limonlu pırasa yapabilirsin ıspanak yapabilirsin brokoli haşlayabilirsin vs vs

bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm

caım sporla vucudun ıncelır once zayıflamıs gorunmeye baslarsın sonra vucudundakı kas oranı artar ondan sonrada duzenlı yaptıgın sporla kılo verırsın . spora ılk baslayanlar hep aynı tepkıyı verıyor ama sabredıp sporuna devam edıceksın tatlım bellı bır duzene oturdumu spor 10 gun ıcınde pıtır pıtır gıdıyor kılolar

günaydın arkadaşlar bugün çok şükür diyetimi kazasız belasız bitirdim hiç kaçamaksız harfiyen uyguladım tabi zorlandığım zaman oldu ama verdiğim kiloların mutluğuyla hiç aldırış etmedim bu sabah tartıldığımda 66.400 idim yani 2 kilo 100 gram vermişim inanın kendime geldim desem yeridir şimdi bu verdiğim kiloyu korumaya çalışacağım

pirinç lapası ayrı bir diyet ödem atmak için sebze günün için ise ben patlıcan salatası yapmıştım çok güzel geçti günüm hiç zorlanmadım diyebilirim

teşekkür ederim ama insanın morali bozuluyor..66 ya indim ugraştım şimdi tartıda 68.5 görmek uyuz bi durum3.haftama giriyorum neredeyse..diyetimi degiştirsem acaba?

benim diyet dün bitti 4 kilo vermiştim bugün tartıldım geri gelmiş 1 kilocuk bu ne ya offffff canım çok sıkıldı hemen 1 kilo geri gelir mi? Oysa dün doğru dürüst birşey yememiştim bile

bugün et günüm kıslar nasıl gidiyor diyet benim suanlık iyi artık eve gidince mekikde çekcem öğlenleri yurucemde sporun çok faydası var fırsat buldukca spor hanımlar hadiyin bakayım yandan halimem yandan

slm kızlar bende bu diyeti yapıyorum ama 2. Gün meyve yemiştim hiç spor yapmıyorum izim rahatsız. Bu gün 4. Günüm ve 3 günde 2.400 verdim verdiklerimi geri alıcam biliyorum çünkü almamak için bişi yapmıcam zaten diyeti yapma amacımda kalıcı kilo vermek değil bu sekilde kalıcı verileceğini düşünmüyorum çünkü cuma cumartesi pazar ailemin yanına gidicem ve orda kilo almamak için bu diyeti yaptım orda yesemde sadece bu diyetle verdiklerimi alıcam çünkü.
Inş cuma sabahına kadar 1 kilo daha gider bu gün meyve günü ve cok ii basladım ama sebze günü cok zor gecmişti..

tebrikler çizelgen süper

ben dün yulafı denemiş tim giden bişey yok gramına kadar aynıyım bugünde pirinç lapası yedim sabah yoğurtla da0ha doğrusu yemeye çalıştım bugün 1 kilo vermem lazım yaa bi inemedim şu 60a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…