- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.301
prenkesscimm,biliyorum kızacaksın amacuma günü burda senle konuştuktan sonra ben dayanamadım,eczaneye gitmiştim kendimi tartıda buldum birden,tartılıverdim Ama tabi öğleden sonra olmasına ragmen ben 1 kilo eksik çıktımm Motive oldum iyice.Bu hafta ara verdim.Haftaya başlıcam inşlallah tam gaz
Kızlar,baharatın içinde tuz yok mu?Tuz ekleyemiyor muyuz?
ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:
bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...
Diyetteki patates,sebze ve eti kastetmiştim canım,azıcık tuz atsak olmaz mı? :))
bi de kızlar bu pirinç lapası neyin yerine yeniliyor okudum da 1 çay bardağına 3 su bardağı su koyulup mu lapa yapılıyor doğru mu anladım ?bide sebze günü için ne yapabilirim salata dışında aklıma bie gelmedi fikri olan var mı ?sabah okuycam inş. biri cvap yazar çünkü yarın sebze günüm ben ne yiyceğime karar veremedim
bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm
bi de kızlar bu pirinç lapası neyin yerine yeniliyor okudum da 1 çay bardağına 3 su bardağı su koyulup mu lapa yapılıyor doğru mu anladım ?bide sebze günü için ne yapabilirim salata dışında aklıma bie gelmedi fikri olan var mı ?sabah okuycam inş. biri cvap yazar çünkü yarın sebze günüm ben ne yiyceğime karar veremedim
caım sporla vucudun ıncelır once zayıflamıs gorunmeye baslarsın sonra vucudundakı kas oranı artar ondan sonrada duzenlı yaptıgın sporla kılo verırsın . spora ılk baslayanlar hep aynı tepkıyı verıyor ama sabredıp sporuna devam edıceksın tatlım bellı bır duzene oturdumu spor 10 gun ıcınde pıtır pıtır gıdıyor kılolar
slm kızlar bende bu diyeti yapıyorum ama 2. Gün meyve yemiştim hiç spor yapmıyorum izim rahatsız. Bu gün 4. Günüm ve 3 günde 2.400 verdim verdiklerimi geri alıcam biliyorum çünkü almamak için bişi yapmıcam zaten diyeti yapma amacımda kalıcı kilo vermek değil bu sekilde kalıcı verileceğini düşünmüyorum çünkü cuma cumartesi pazar ailemin yanına gidicem ve orda kilo almamak için bu diyeti yaptım orda yesemde sadece bu diyetle verdiklerimi alıcam çünkü.
Inş cuma sabahına kadar 1 kilo daha gider bu gün meyve günü ve cok ii basladım ama sebze günü cok zor gecmişti..
kizlar ben dün baslamistim fakat patatesleri yiyemedim bende yulaf ezmesi ile devam ettim, yogurtla karistirip yedim iki kase felanya aeceba türkiyedeki ve almanyadaki yulaf ezmeleri farkli mi:44: bence tadi hic de kötü degil
ve sonuc: tam 1 kilo vermisimayrica öglen unutup sekerli sakizda atmistim agzima
bugünde unutup tuzlu yesil zeytin attim agizcagima, sonra dank etti
ya kizlar aclik sorunu cekiyorsaniz patates gününde yulaf ezmesi yiyin gercekten tok tutuyor bende sabahtan baslamadigim icin pisman olmustum artik bidahaki yapisimaama sabah patates ögleden sonra yulaf yememe ragmen 1kilo verdim yani sadece yulaf yersenizde kilo verirsiniz:13: ayrica sporda yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?