- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.321
bugün et günümkıslar nasıl gidiyor diyet benim suanlık iyi artık eve gidince mekikde çekcem öğlenleri yurucemde sporun çok faydası var fırsat buldukca spor hanımlar hadiyin bakayım yandan halimem yandan
ben dün yulafı denemiş tim giden bişey yok gramına kadar aynıyım bugünde pirinç lapası yedim sabah yoğurtla da0ha doğrusu yemeye çalıştım bugün 1 kilo vermem lazım yaa bi inemedim şu 60a
bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm
:18::18::18: Tırstım yaa:)))tartılmaaaaaaaaaaaaaaaaaa demedim mi.:)))yasakk:)) tartılarıı kırıcamm bulundugun yerdeki:))yaa düzgünce devam et ara vermee kuzucum:))
bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm
:18::18::18: Tırstım yaa,canımm haftasonu sınavım var halsiz kalmaktan korktum,ondan ara verdim ama bak sana söz(söz verince kesin yaparım,beni vazgeçmekten alıkoyar:) pazartesi başlıyorum.Ve tartılmıcam hiç ayın 10una kadar.Gel anlaşalım olar mı
Evet canım,benim ilk haftam güzel geçmişti fakat 2. hafta kötüydü çok halsiz kaldım hatta dayanamadım bozdum.Oyüzden korktum yine aynısı olursa diye.Şu sınavları atlatayım da başlıcam tekrar.Zaten gerildim yeterince.Bir de halsiz kalsam iyice delirirdimay snede aöf lisin cnm ya bende öle ama diyeti bırakmayı düşünmüyorum çünkü halsiz etmiyor diğer diyetler gibi bu beni çok rahatım aksine daha dincim
Evet canım,benim ilk haftam güzel geçmişti fakat 2. hafta kötüydü çok halsiz kaldım hatta dayanamadım bozdum.Oyüzden korktum yine aynısı olursa diye.Şu sınavları atlatayım da başlıcam tekrar.Zaten gerildim yeterince.Bir de halsiz kalsam iyice delirirdim
ben pek çalışmadıgımdan pek gerilmedim relaks rahatımher sene çalışırdım bu sene hiç çalışma isteğim kalmadı bende anlamqadım artıkın hayırlısı
ben pek çalışmadıgımdan pek gerilmedim relaks rahatımher sene çalışırdım bu sene hiç çalışma isteğim kalmadı bende anlamqadım artıkın hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?