5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bu gün pirinç lapası diyetini yapıyorum da bu gün ve yarında yapabilrmiyim yani iki gün yapsam bişey olur mu

süperrrr o zaman yarın allahın ıznıyle bende patatesle baslıyım bakalım.
ben sabah k flakes öglen corba akşmada slata tarzında 6 kılo verdım ama cok bunaldım durdu vermem bıde bunu denıyım bakalım

yurudum 1 saat ve işte burdayım yarım portakalımıda hüplettim oh ohh karnım agrıyor ama çok yurudum ya sıkışıyor sanırım karın kaslarım hehe

slm kızlar bır kılo magduru daha aranızda suan grıbım pazartesiye kadar toparlınıp bende dıyete baslıycam guzel sonuclar almısınız umr bende de ıse yarar

pirinç lapası yapamadım malesef çünkü uyuya kalmısım geç kalıyordum yogurdumu kaptım geldim işe mecbur yarın sınav olmasaydı yarında yapardım püff bu arada kızlar dün 200 grm gitmiş çünkü babam aksam kızdı zorla balık yedirtti ayy yemez olaydım miğdemi çok fena etti sabhtan beri aç dolaşıyoruz sonrada miğde yağlı şeyi görünce kötü oldum ayy sodada kalmamıs evde püff sabah kalkım bi baktım 200 grm gitmiş sadece

hayırlı sabahlar canlar
tartı yuzunuze gullsun bana 400 gr cık eksık gösterdı
bugun patateslerımı hasladım baslıyom hade hayırlı olsun.
bol azımlı gunler kızlar yılmak yok yaz kapıdakoca göbek gezmeyelim

bana meyve günü demeyiiiiiin...ay nasıl zor geçti..yaz meyveleri olsa süper geçerdi benim..

dün meyve günümdü ve resmen süründüm elma,armut ve portakal yapayım dedim kazındı midem resmen... canım hiç istemedi yemek..

önümüzdeki hafta kısmet olursa meyve gününü sebze ile birleştirerek yapcam yoksa yapamam... sebze gününü 2 ye çıkarcam...

yaz meyvelerine deli olurum ama mevsimi geldiğinde kalem gibi olurum ben

ay bende çok seviyom meyve gününü kız zorlukta çekmiyorum çok şükür olur nedne olmasın önemli olan aynı şeyleri yemek saahtana aksama kadar

arkadaşlar benim hafta sonu sınavlarım var sabah ve öğleden sonra diyetimi bırakırsam kilo alırım biliyorum sınav günlerinde de diyetime devam edeyim mi sizce yoksa bırakayım mı muallakta kaldım çok mu halsiz kalırım ki hem sabah hem de öğleden sonra sınav var sabah yiyip çıksam akşam da döndüğüm de yesem çok mu acıkırım sizce

bence sınav günü hafif şeyler ye aç kalma ama çünkü bildiğinide unutursun yemektten başka bişi düşünmezsin tatlım

bence sınav günü hafif şeyler ye aç kalma ama çünkü bildiğinide unutursun yemektten başka bişi düşünmezsin tatlım

doğru sölüyosun canım ama bir an önce başlamak istiyorum ama yaa ... pazartesi gününe kadar bi iki kilo vermek istiyorum napcam biliyorum ...

arkadaslar dun sitedeki diyeti okudum ve bugun hemen bu diyete basladim.aslinda pazartesi gunu baska bir diyete baslamistim,aslinda diyet sayilmaz tamamen yagsiz ve sekersiz yiyordum,(ama herseyden),3 brk yesil cay (gunde 3 brdktan fazlasi zararliymis),birkac kuru kayisi fln.böyle yaparak 2 kilo vermistim ,fakat öyle kaldim.bu yüzden bi diyet bana cok cazip geldi...bakalim görecegim sonuclarini da sizlerle paylasirim.siz de mumkun oldugunca verdiginiz toplam kilolari yazarsaniz cok ii motive oluruz eminim hepimiz......kolay gelsin kizlar::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…