5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar herkeze.ne zamandır takip ediyorum yazılarınızı.21 yaşındayım.en son agustos ayındayken 105 ve üstü kilo oldugumu hatırlıyorum.sonra kendi çabalarımla(gerek doktor yardımı,gerek lahana diyeti,maydonoz suları) kilo verdim. 48 beden giyerken en son iki hafta önce 42 beden bi pantolonun içine sığabildim.82 kiloya kadar düşmüştüm ama dikkat etmeyerek 3 kilo geri aldım.hedefim en az 70 olmak,boyum 1.70-72 arası. Sonra derken yazılarınızı ve bu diyeti gördüm gizliden gizliye takip ettim. bugün benim 4üncü günüm ve ben bu geçen 3 gün içerisinde 85.2 den 82.3 e düşebilmişim :) acıkmıyorum tek acıktıgım gün bu meyve günü oldu.toplamda 3 elma yedim. yeşil çay ve bol su içmeye calışıyorum.sınav dönemim spor yapamıyorum,pazartesi başlıcam tekrar spora. yanlız deneyimlerinize dayanarak sormak istediğim bi şeyler var. öncelikle yarın yumurta günüm,sadece yumurta mi yiyebiliyorum,yoksa yumurta ve yogurt mu? ayrıca bu diyet bitince bi gün ara verip,2 gün pirinç lapası yapıp tekrar bu diyete dönmek istiyorum siz ne dersiniz? Hepimizin Allah yardımcısı olsun :)

Son düzenleme:

yumurta yağsız süt veya yoğurt.bunlardan sadece birini seçebiliyosun.gün boyu onu tüketiyosun

peki kızlar herhangi bir zararı yok mu vucuda? hissettiğiniz yan etki vs? bi de en cok kaç hafta tekrarlayabiliyoruz arka arkaya ?

Ben yarın tekrar başlıyorum,inşallah.Bu kez acayip kararlıyım,azimliyiiim Canım,şimdiye kadar sanırım halsizlik dışında pek şikayeti olan yok,bir de tansiyon.Ya da ben okumadım,bilmiyorum ama sonuçta aç kalmıyosun ki,istediğin kadar yiyorsun,zaten herkes 5 kilo vermiyo,ben ilk yaptığımda 2 kilo vermiştim,bazı arkadaşlar 5 kilo veriyor bazıları 3,bazıları 4,değişiyor yani.

Arkadaşlar bende yarın yani kalktığımda bu diyete başlayacağım. Patateslerimle...

Şu an 56,5 kiloyum, beni de yazın bir kenara, hedefim 45-47 civarı =)

Son düzenleme:
1.63 boyum var canım. Ama gerçekten göbişim ve arka yanlarda fazlalıklarım var. Yani zafiyet geçirecek gibi bir halim yok.
suan 4. kattayım ve atlamak istiorum ben gecen hafta yaptım bu diyeti 1 kilo farketti meyve gunune kadar ama migrenim tuttu mide bulantı mı dindirmek icin bozdum spor yapıorum dikkat ediorum 2 haftadır ama gram oynamıo tartıda 4 ay sonra dugunum var ve ben 6 ayda 7 kilo alarak rekorumu kırdım

Canım diyetisyene gitsen kiloların seni bu kadar rahatsız ediyorsa ve bu diyeti de yapamıyorsan... Çünkü 4 ay çok uzun bir süre bir sürü vakit var daha önünde

Canım diyetisyene gitsen kiloların seni bu kadar rahatsız ediyorsa ve bu diyeti de yapamıyorsan... Çünkü 4 ay çok uzun bir süre bir sürü vakit var daha önünde
sorunda orda yaa yesem içim yanmıcak her gece ac yatıorum nerdeyse aksam 7de sonra meyve dısı bişey yemiorum ama gram oynamıo ki duzensiz beslenen yemekle arası olmayan biriyim ekmek cok nadir yerim diyetisyenin diyeceklerinide biliorum tatlı zaafımı yendim diebilirim ama yok fark yok :84::84::84:

Son düzenleme:

canım bence diyetisyenden önce endokrinoloji uzmanına görünmelisin.mesela ben gittim kilolarımdan dolayı üniversite hastanesine ve bende insülin direnci çıktı.şu an ilaç kullanıyorum.ve artık daha kolay kilo vermeye başladım.

canım seninle aynı durumdayım. kilolar çok yavaş gidiyor. bende haşimato troiti var. hiç hormonlarına baktırdınmı. belki metebolizma ile ilgili bir sıkıntı vardır.

patatteslerim haşlanıyor şu anda bende başlıyorum inşallah yüzüm güler bu konuda :)
hadi hayırlısı cnım bende bugün başladım.inşallah yüzümüz güler. ben öğlen yemeğimide yedim yemek denirse haşlanmış patates işte
şimdi yeşil çay içiyorum.
bu arada kilomuda yazayım 69,8 ile başlaım bakalım tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.

patatteslerim haşlanıyor şu anda bende başlıyorum inşallah yüzüm güler bu konuda :)
hadi hayırlısı cnım bende bugün başladım.inşallah yüzümüz güler. ben öğlen yemeğimide yedim yemek denirse haşlanmış patates işte
şimdi yeşil çay içiyorum.
bu arada kilomuda yazayım 69,8 ile başlaım bakalım tartı yüzümüzü güldürsün inşallah.

canım ben doğumdan sonra aşırı aldım süt olsun diye yedim yedim şimdi verme derdindeyim.
sabah patateslerimi haşladım bol pul biber,karabiber limon eşliğinde tükettim.şimdi form çay içiyorum hafif bi halsizlik var ama pes etmek yok :)71,7 kilo ile başladım bakalım kaç kiloya düşeceğim :/
bu arada yalnız başlamadığıma sevindim :)
cuma günü umarım ikimizinde yüzü güler :)

bende doğumdan sonra alanlardanım ama yediğimden değil hormonlardan dolayı 2 ay ierisinde tam 20 kilo aldım. ve ilaç tedavisine başladıktan sonra kilo alımım durdu gelgelelim vermek çok zor bakalım başarıcaz inanıyorum:))

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim şuan ki kilom 50 fakat 48 kg olmak ıstyrm bı dıyetı bende yapmak ıstyrm fakat tansıyonum düşer dye korkyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…