- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.401
Slm kızlar,ben de başladım bugün,hayırlısı bakalım.Bugün patatesleri fırında yaptım ben baharatlı baharatlı ama bugün geçsin istiyorum hemen,tuzsuz tuzsuz pek iyi olmuyo zorla yiyorumBu arada selencim hoşgeldin aramıza,başarılar diliyorum
lil canım aralarda da patates ye. biraz dinlen. olmazsa bir seferlik azcuk tuz koy sonuçta 8 aylık beeğin var emiyorsa seni daha halsizleşirsin. senin yerinde olsam 3 ana öğün 3 yada 4 ara öğün yaparım. az az da olsa ye. enerjye ihtiyacın var.
vişne receli canım sen deneyimliyişsin bayağı. kaç kilo gitti toplamda hafta da kaç kilo veriyorsun. artık yavaşlamıştır tahminen..
uff bana gelince pattes görmek istemiyom karnım acıktı ama canım istemiyor. azcuk activia yedim bende kronik kaızlık var tamamen kötü olmayayım dedim. ama yanlışmı yaptım bilmiyomki
uff akşama çok güzel yemekler var ve ben pattes yicem
sebze gününde ne tavsiye ediyrosunuz. slata beni bayar pek sevmemde. brkoli var evde onu haşlayıp yesem acep doyururmuki. tecrübeli arkadaşlar fikir verin lütfen. yoksa yağsız falan sebze çorbası mı yapsam. yemesi daha kolay olujr ve acıktıkça doldurur içerim. karar veremedim.
öyle bakıyordum listeler şimdi herkesin ağzında sağlıksızda sağlıksız pekı o sağlıksız diyip kılolu olan arkadaşlar bir söylesinler hangimiz bu kiloları sağlıklı aldıkki hamburgerler,kolalar,cipsler,gece yemeler hangisi sağlıklı ? sağlıksız kılo alınca vucuda bişey olmuyorsa bu zamanda olmaz ben bu diyeti yaptım ama biraz değişik olanını verdimde 4 kilo verdim aldımmı derseniz geri aldım ama nasıl aldım orası önemli babamı kaybettim ve depresyonla kendıme ınanamıyorum şu an yediklerimi düşününce hatta o kadar yemeye iyi 100 kg olmadım dıyorum :) bu dıyet nefsımı korelttı dıyetımı daha kolay yapmamı sağladı ilk bu diyeti yaptım sonra normal diyetıme devam ettim toplamda 8 kg falan vermişdim sorunda olmadı benımkı soleydı :
1.gün : haşlanmış yumurta 5 adet
2.gün : 1 kg patates tuz yağ yok baharat serbest
3.gün : 1 kg yoğurt
4.gün : bol salata sınırsız
5.gün : 1 kg tavuk göğsü
çok yazan olmuş sağlıksız diyede dayanamdım yazdım böldüm kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?