- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.421
tesekkur ederim canım iyi fikir yuzum küçüldü popomda degişiklik yokk halacanım bence diyetisyenden önce endokrinoloji uzmanına görünmelisin.mesela ben gittim kilolarımdan dolayı üniversite hastanesine ve bende insülin direnci çıktı.şu an ilaç kullanıyorum.ve artık daha kolay kilo vermeye başladım.
bu hafta bana doktor yolu gorundu sanırım sebebini bulmam lasım bunun bende metabolizma kendini kilitledi demiştimcanım seninle aynı durumdayım. kilolar çok yavaş gidiyor. bende haşimato troiti var. hiç hormonlarına baktırdınmı. belki metebolizma ile ilgili bir sıkıntı vardır.
Canım inan o patatesler hiç görmedikleri baharatları gördüler sayemdekızlar bence patatesınıze maydonoz ekleyın ve lımon sıkın bide bol baharat nane karabıber falan pul bıber tuzu aratmaz patates salatası gıbı oluyor patates gununu ıple cekıyordum ben :) bı sure sonra bende yapıcam
Canım ben çok çeşit yedim bugün,sanırım açlık hissetmem,dün geçti ya tamam sebzeyi ve yeşilliği sevdiğim için bana kolay geçer gibi geliyor.Zaten ne bulduysam yedim,aç gözlü gibinasıl gidiyor kızlar bi şekilde dünü atlattık bu gü sebze günü salatalık,marul,domates üçlüsü ile bakalım bu gün nasıl geçecek ?
tartılan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?