- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.441
Kızlaaar nerdesinizz,bomboş kaldı burasıHepiniz açlıktan bayıldınız mı yoksaaa
Canım geçmiş olsun,bende nerde bu güya destek olacaktık birbirimize lilayla benden başka kimse yok diyip duruyodum,üzüldüm.Ama iyi olduğuna da çok sevindim.Dikkat et kendineeselam herkese. dün patates günümü kazasız atlattım. gelgelelim akşam 9 gibi kasıklarıma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım. sıcak su torbası ağrı kesiciler sabahı zor etti. sabah eşim acile götürdü kan idrar kadın doğum genel cerrahi ama sonuç sıfır ne olduğunu bulamadılar. şimdi daha iyiyim. sanırım üşüttüm yani başka açıklama bulamıyorum. bugün saat 2 ye kadar hastanedeydim bişey yedirmediler. 2 de eve geldim yayla çorbası içtim bir kase. akşamda kocaman bir tabak brokoli yedim limonlu. bozmuş sayılmam sanırım. yarn tavul var tavukkkk:))
Nörelimm sevgicimm,uğraşıyorz işte kilolar gitsin diye,sen ne yaptın?Devam mı?nörüyonuz kızlarrr
Bak ya hemde diyette mi canın istedi reçeli,ah benim canım neler istiyor da,tutuyorum kendimivişnereçeli canım. ay bu arada çık severim he canım çekti:26:
moral bozmuyorum aslında alıştım. yaklaşık 4 ayda 5 kilo vermiş biri olarak haşimatoya hergün sevgilerimi iletiyorum
sen ne durumdasın tartıldın mı hiç yoksa sen benim gibi yaramaz değilmisin :18:
nihayet bu günde bitti :)
haşlanmış tavuklarımı yedim yarın benim için kabus :/
ben meyve sevmem kiii elma armut kivi portakal aldım inşallah çabuk biter yarın.
bu arada 4,5 litre su içmişim (hala içiyorum) 3 fincan sade kahve 2 fincan form çay.
inanılmaz derecede karnım içine çökmüş vaziyette sanırım karnımdan eriyorum :)))
daha tartılmadım ben cumartesi tartılacağım.
birde isal oldumsanırım form çaydan.
he sahi ben tavukları su ile yedim bu hataymış yemek te su içmek mideyi genişletirmiş yeni öğrendim.
ama tavuklar resmen boğazıma yapıştı çok zorlandım.
pnrgl,merhaba öncelikle hoşgeldin.Herkes haftada 5 kilo veremiyor,sanırım bünyeye bağlı olarak değişiyor kilo verme.Bazı arkadaşlar 5 verirken bazıları 2-3 verebiliyor.Sayfaları ara arada olsa okumanı tavsiye ederim...Başlamak istersen destek veririz,gel seni de alalım yanımıza
saolasın canım cok teşekkur ederım.araara okuyorum sayfaları aksılık bu ya 300 gr aldım felan dıyenlerı gordum.2-3 kılo da olsa verılıyo dımı canım.ben ancak 1-2 ay sonra baslayabılırım.bebek emzırıyorum.belkı zararı olmaz ama emın değilim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?