5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaar nerdesinizz,bomboş kaldı burası Hepiniz açlıktan bayıldınız mı yoksaaa

demekki hedefe ulaşanlar çok ben tam ulaşamadım ama çalıştığım için fazla bakamıyorum...ama kalbim sizleeee...bu arada diyetime devam ediyorum bugün et günü gayet iyi geçiyor bu hafta. ilk hafta adaptasyon sorunu olmuştu ama 2.haftam süper..

Canım geçmiş olsun,bende nerde bu güya destek olacaktık birbirimize lilayla benden başka kimse yok diyip duruyodum,üzüldüm.Ama iyi olduğuna da çok sevindim.Dikkat et kendinee

ben hala 61.5 im yarın önemli bi işim var perşembe dewam edicem şekerimm

Bugün başlayabildim ben. Çünkü pazartesi salı günü okulum var, halsiz düşerim diye yapamamıştım. Biraz ellerim ve ayaklarımda titreme oldu ve halsizleştim fakat çok fazla bir şey yok. Umarım işe yarar, biberiye yağı da almayı düşünüyorum.

herkese selammm. bugünde bitti yuppiii:))) kızlar azcuk moralim bozk beni sanırım bu dietle kilo alan tek ben varım bugün sabah tartıda +400 gördüm gerçi akupunkturla herkes ilk hafta 3-4 kilo verir benim 4. haftam hala yerimde sayıyorum bende terslik var sanırım. cmt kiloma göre haftaya tekrar yapı yapmayacağıma karar vereceğim.
hala kendimi toparlayamadım. oyüzden tam gaz ranızda olamıyorum(

Wavycim moral bozmak yok,biliyosun ki bizim vücutlarımız çok su topluyoor,hem sen rahatsızlandın,olur böyle şeyler,hadi bakalım tekrar geçmiş olsun.Kendini çok zorlama.

vişnereçeli canım. ay bu arada çık severim he canım çekti:26:
moral bozmuyorum aslında alıştım. yaklaşık 4 ayda 5 kilo vermiş biri olarak haşimatoya hergün sevgilerimi iletiyorum
sen ne durumdasın tartıldın mı hiç yoksa sen benim gibi yaramaz değilmisin :18:

nihayet bu günde bitti :)
haşlanmış tavuklarımı yedim yarın benim için kabus :/
ben meyve sevmem kiii elma armut kivi portakal aldım inşallah çabuk biter yarın.
bu arada 4,5 litre su içmişim (hala içiyorum) 3 fincan sade kahve 2 fincan form çay.
inanılmaz derecede karnım içine çökmüş vaziyette sanırım karnımdan eriyorum :)))
daha tartılmadım ben cumartesi tartılacağım.
birde isal oldum sanırım form çaydan.
he sahi ben tavukları su ile yedim bu hataymış yemek te su içmek mideyi genişletirmiş yeni öğrendim.
ama tavuklar resmen boğazıma yapıştı çok zorlandım.

Bak ya hemde diyette mi canın istedi reçeli,ah benim canım neler istiyor da,tutuyorum kendimi.Hmm tiroidlerde problem varsa o yüzdendir zaten,başka neden arama,annemde de var çünkü,baya yüksek kullanıyor ilaçlarını hep onların yüzünden kilo aldı.Geçmiş olsun Bu arada ben tartılmadım hiç,prenkess kızmıştı bana sözüm var ona ayın 10una kadar tartılmak yokHoş o da uğramaz oldu buralara ama ben sözümü tutacağım

:)4,5 litre miiAnaam,ben 2 litreyi zorla içiyorum ya.Maşallah,bu gidişle iğneye dönersin sen lila
Neyse deneyim olmuş sana bi dahaki sefere susuz yersin.Ben iki seferdir baharatlı yapıyorum tavukları çok güzel oluyo,tuzu da aratmıyor.Rahat geçti bugün şükür.Darısı yarına

kızlar mrb.sayfaları okumaya calışıyorum ama maşallah cok fazla sayfa var.gercekten 5 gunde 5 kılo verdınız mı?bana yardım edın lutfen.13 kılo fazlam var.66 kıloyum 53 olmak ıstıyorum.lutfeeeeeeeeeen yardım edın.gercekten 2 haftada 10 kılo verırmıyım kesın?

pnrgl,merhaba öncelikle hoşgeldin.Herkes haftada 5 kilo veremiyor,sanırım bünyeye bağlı olarak değişiyor kilo verme.Bazı arkadaşlar 5 verirken bazıları 2-3 verebiliyor.Sayfaları ara arada olsa okumanı tavsiye ederim...Başlamak istersen destek veririz,gel seni de alalım yanımıza

saolasın canım cok teşekkur ederım.araara okuyorum sayfaları aksılık bu ya 300 gr aldım felan dıyenlerı gordum.2-3 kılo da olsa verılıyo dımı canım.ben ancak 1-2 ay sonra baslayabılırım.bebek emzırıyorum.belkı zararı olmaz ama emın değilim işte.

vişnereçeli bir 10 kilo versem kafi ama nerdeee :/
peki hafta sonu yani dinlenme gününde ne yemeyi düşünüyorsunuz ? hafif bişeyler yemeliyiz yüklenirsek verdiğimiz kilolar geri döner ben hala bunu düşünüyorum ....

Yaa haftasonu annemin günü vaaaar:84ayanamam uçlarından azıcık yerim artık Bazı arkadaşlar pirinç lapası yiyormuş ya,pazar günü acaba diyorum ben de yağsız,tuzsuz bulgur pilavı yapıp yoğurtla onu mu yiseem:97:Cumartesi yediğim pasta-börekleri dengelerim belki

Rica ederim,ben ilk hafta 2 kilo vermiştim canım,regl dönemimde olmama rağmen.Sen bi başla da 1-2 ay sonra konuşuruz yine :) Ayy o mis kokulu bebiini de öp yerimee

selam kızlar,benım vermem gereken 8-9 kılom var,dedımkı yapayım şu diyetı,iştahım kesılmıstı bi kaç gün önce,şimdi zaten hiç açlık hissetmiyorum,ama bi sorun var ben bugun 3. yani et günündeydim fakat meyve günü sandım,aldım geldım meyveleri,bişey olmaz umarım.neyse artık yapcak bişey yok,ben 2.gunumde 1 kılo gıtmıstı,galıba 5 kılo veremıcem,ama olsun .sizc bu diyet bittikten sonra nasıl devam etmek lazım?bana destek oluuuuunn kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…