5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

giittimm sanmaa takipteyim:))))))bozmaa ve tartılmaa:))bu arada ben 65 oldum:)))70.2 di kilom daha bir ay olmadıı:))ben biraz proteine döndüm:))gözüm üstündee:82:
Hoşgeldiiin prenkesscim,ben de nerde bu kayıplarda diyodum,demek kulakların çınladı geldin,bak görüyo musun iyi ki arkandan konuşmamışımTebrik ederimm darısı başımıza inşallah,çok sevindim kilo verdiğine Tartılmıyorum söz verdiğim için,bir de 'ayın 10una kadar tartılmıcam söz' demişim sana,nasıl dayanıcam bakalım:97:Bozmadım da bu hafta(rüyamı saymazsan) Protein diyeti fln mı yapıyorsun sen?

herkescikler gitmişş. protein dieti nasıl yapılıyor. kulağa hoş geldi en sevdiğim şeyler prıtein grubunda..

meyve sevmiyoruuuum ((( çok zor geçti çok bi ara cidden bayılacağımı sandım tüm gün elma-armut-kivi püresi ve üzerine sıkılmış portakal ile tamamladım ama bana sorun öğüre öğüre yedim
yarın yumurta günü ben severim yumurtayı ama annemle çarşıya gitcez o benim karnımı doyurmadan yollamaz eve yaa offf yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bak işte
yarın sabah tartılmayı düşünüyorum bakalım kaç kilo gitti ?

Dün patates günün de biraz zorlansam da hatasız olarak bitirdim. Sporumu da yaptım, mekiğimi çektim.
Fakat bugün ev eşyalarını değiştirdiğimizden akşamın 8 ine kadar o kargaşa da bir şey yiyemedim ve çok yoruldum. Annem kebap ısmarladı söylemesi ayıp. Ondan yedim ekmeksiz. Sadece köftesini, bulgur pilavını yedim ve ayran içtim. Bu saate kadar da 2 bardak bitti çayı, bir sürü bardak su ve bir bardak da normal şekersiz çay içtim. Sporumu da yaptım. Yarın sebze günü yapacağım. Bakalım umarım bir faydası olur bu diyetin...

Ben de yoğurt yumurta gününde ne yapacağımı düşünüyorum kara kara...

bugun sabah öğle patatesimi yedim platesimi de yaptımm offf yarın sebze de zorlanırım dıyorum ama azimliyim yapcam ölmem yaa:))

canım hafatada 5 kilo vermen zaten imkansız 2kilo bence iyi bi rakam ayda 8 kilo eder hiç fena degil.bozma devam et metabolizma hızına göre kilo vermen degişebilir.

:))))canım protein diyeti yapıorum degiştirerekyani 2 hafta bunu yapmıştım şimdiprotein yapıorum bakalım daha 1 ay olmadı 4 günüm var dolmasına:)))6 kilo verdim .toplamda::)))protein diyetindede sadece protein sebzze ve meyve yiyiosun.

Ayy maşallah ya,ben de haftada 3 kilo versem yeter ama metabolizma iice dengesizleşti çalışmıyo puffZaten söz verdiğimden dolayı tartılamıyorum daa:84: Ya bana bi akıl verin,diyorum ki bugün son gün zaten,haftaya yapmayayım.Çünkü benim göbek problemim fln yok sadece basenlerimden şikayetçiyim biraz,pazartesi yürüyüşe başlayacağım,bir de yediklerime dikkat etsem,ki zaten normalde de çok yiyen biri değilim.İşe yarar mı yürüyüş,gider mi bu basenciklerim kızlar Yoksa bu diyete devam edersem,göbek zaten yok,iyice dümdüz olacakk

Son düzenleme:

evet var canım.ben tam 5 kilo verdim.pazartesi de tekrar başlıyorum

71.7 ile başlamıştım diyete bu sabah itibari ile 68.5 kiloyum.çarşıya çıkmamıza rağmen diyeti bozmadım tüm gün 3 yumurta dışında hiç bişey yemedim bakalım yarın kaç olacağım.bu gece diyetim sona eriyor karnımı görmelisiniz yok oldu :)

AY N mutlu sana. nasıl svindim bende tık yok valla. heralde bana yaramadı bu diet. gerçi hastalık girdi derken arada kaçamaklarım oldu antibiyotik laıyorum diye. ama gram oynamaz mı ya ühüüüüüüü

ay kızlar ben ya yanlısmı yaptım 4 öğün patates yedim haslanmıs bırde maydonoz attım içine yanındada yeşil soğan yemıstım bişe olurmu kızlar ya toplamda 9 patates yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…