- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.761
bencede yapmamak gerek.bıde ben emzırıyorum.bıtsın ara vercem uzun süre
kalori sayarak devam edeceğim canım ben 700 800 arasında inşallah
sende biraz daha fazla tut kalorini
sende biraz daha fazla tut kalorini[/QUOTE
Kızlar yarin 4.günüm tek meyve yerine pirinç lapasi artı meyve yapacağım 2 gün yapınca 2 kilo falan verdiriyormuş ertesi günde pirinç lapasi artı yoğurt? Sizce nasıl olur?
sende biraz daha fazla tut kalorini[/QUOTE
Kızlar yarin 4.günüm tek meyve yerine pirinç lapasi artı meyve yapacağım 2 gün yapınca 2 kilo falan verdiriyormuş ertesi günde pirinç lapasi artı yoğurt? Sizce nasıl olur?
bence olur canım pirinç lapasını bende denicektim ama kabızlık yapıyo dedi biri
benimde sorunum var o yoldao yüzden vazgeçtim
ama ikisi aynı günde aynı etkiyi yaparmıki:44:
bence olur canım pirinç lapasını bende denicektim ama kabızlık yapıyo dedi biri
benimde sorunum var o yoldao yüzden vazgeçtim
ama ikisi aynı günde aynı etkiyi yaparmıki:44:
Hadi ya valla bende de var kabızlık ama canim zaten 3 günde bi kilo gitti artık ne yaparsam kar 5 kiloya nasılsa ulaşamıyacam off belki ödemim gider
kimseler kalmamış burda.
ben yarım saatte bi yokluyorum canım
aklım hep burada derste olması gerekirden
ay çıktım ben bu arada karnım acıktı midem gurulduyo ama daha biey yemem
kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi
yarın meyve günü en sevdiğim gün çilek ve kivi alacağım portakal elma da eklerim meyve salatası yapacağım
günaydın kızlar.
bende durdum durdum tam gece yatmaya yakın bozdum diyetimi yaw.hep o survivor yüzünden.pizzayı görünce dellendim
bugün sebze günü kabak yemeği yaptım geceden.nası yicem bilmiyorum hiç içimden yemek gelmiyor.
airlikfeer başarılar sınavda canım
kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi
nabersiniz kızlaarrrr
ay ben nasıl pozitifim bu aralar çok gezdimmmm yedimmmm
bu hafta 3 gün uyguladım 2 kilo vermiştim 1ini almışım ama görenlerin ağzı açık kalıyoo bana nasıl şaşırıyorlarr anlatamam kurumuşun yeter zayıflama diyolarson 3 kilo kaldı bugün serbestim daha doğrusu cumartesiden beri izin verdim kendimee bu hafta sıkıcam bi yerimi son 3 kiloyuda vericem yavaşladı iyice ama bakalım nolcak bu hafta ve haftaya yapıp kupayla üzülerek aranızdan ayrılıyorum [/QUOTE
mrb canım.hemencik o 3 kıloyuda verırsın bence.bu arada boyun kaç.belkı 54 felan olmak ıstersın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?