5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim de bugün biraz başımda ağrı oldu :/
o yüzden biraz kaçamakım oldu
1 dilim kek.

bir de ben bugün et günü yapıp haşlanmış tavuk yedim ve yarın sebze günümü yapacağım.
bakalım:))

Son düzenleme:
sadece 300 gram vemişim verdiğim toplam kilo2.2:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sınavım var dua edin

günaydın kızlar.
bende durdum durdum tam gece yatmaya yakın bozdum diyetimi yaw.hep o survivor yüzünden.pizzayı görünce dellendim
bugün sebze günü kabak yemeği yaptım geceden.nası yicem bilmiyorum hiç içimden yemek gelmiyor.

airlikfeer başarılar sınavda canım

ben dün başladım patatesle dün çok güzel geçti bugünde patlıcan salatamı getirdim bol domates ve salatalık akşama kadar yiyeceğim vereceğim 5 kilo var inşallah veririm daha önce yapmıştım 4 kilo vermiştim bu seferde inşallah veririz kızlar :2::2::2:

kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi

kızlar kalktğmda elim ayağım titriyordu tansiyonum düştü neyse ki tavuk ızgara yedım bıraz kendıme geldım sanırım ben bır daha yapmam bu dıyetten en ıyısı az yemek kalori sayma yöntemi

benim ilk yaptığımda bende olmuştu biraz dinlenince geçiyor şimdi öyle bir problemim yok galiba bünye alıştı.

yarın meyve günü en sevdiğim gün çilek ve kivi alacağım portakal elma da eklerim meyve salatası yapacağım

Günaydın kızlar bende bugunn meyve gunudeyım bi kalın dilim ananas ve 1 portakal yedim ayrıca pirinç lapamı yaptım ıkısını bır yapıyorum yarın son gün bakalımm:):) inşallah herkes kilocuklarını verir benım metobolızmam yava sanırım ben 2 kıloyla kapatacam diyeti ama eşik değeri aşarsam sanırım bişey kalmaz onumde 1 ay zamanım var

teşekkür ederim canımsınavım çok iyi geçti
bende bugün bozdum et yemedim et akşama var sabahta sınaım olduğu için çikolata yedim süt içtim meyvesuyu içtim 200er ml

az önce de 1 dilim kepekli ekmek 6 zeytin 1 domat 1 kk peynir yedim şimdide 1 avuç fıstık yiyorum
akşama da tavuklu patates yicem bugün böle oldu yarın ve öbürgün hiç kaçamak yapmayacağım ama
yarın meyve ertesi gün de yumurta yiyeceğim

ben de yapmam uzun zaaman canım sağlıksız çünkü

nabersiniz kızlaarrrr
ay ben nasıl pozitifim bu aralar çok gezdimmmm yedimmmm
bu hafta 3 gün uyguladım 2 kilo vermiştim 1ini almışım ama görenlerin ağzı açık kalıyoo bana nasıl şaşırıyorlarr anlatamam kurumuşun yeter zayıflama diyolar son 3 kilo kaldı bugün serbestim daha doğrusu cumartesiden beri izin verdim kendimee bu hafta sıkıcam bi yerimi son 3 kiloyuda vericem yavaşladı iyice ama bakalım nolcak bu hafta ve haftaya yapıp kupayla üzülerek aranızdan ayrılıyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…