5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah veririz canım
cumartesi düğün var oda olmasa
benimde doğru dürüst birşey yemememe rağmen aç diğilim ama bi garip hüsssediyorum
valla 2. gün kilom aynı. ama tabi daha çok yeni

bende bozdum diyeti çok kızdırdı beni :95: bozdum dediysem cıvıtmadım ama

etimek yedim nohut yedim biber közledim yedim acıktıkça kalorisi düşük şeyler yedim yane :26:

yürüyüşede gidemedim

bakalım nolcek cumartesi gününe kadar taartılmıcam
hem zaten 3. haftamdı belkim ayım tamamlanana kadar yani haftaya 60 a ddüşerim
inşşşşallaahhhh

hmm iyi yapmışsın canım sonuçta 75den 65'e gelmek de çokgüüzel birşey....
bende sebze günü yaptım, iyi gidiyor şükür, kaçamak yok -henüz- =)))

bu sefer bozmadan tamamlamaya niyetliyim,
inşAllah şöyle bi 3 3,5 veririm yaaaaaa....

Son düzenleme:
bu diyeti hemen uygulamak istiyorum çünkü on gün gibi bir süre sonra bir projeye dahil olacam ama final haftam olduğu için dayanabilir miyim bilmiyorum.faydasını gören arkadaşlar var madem ben de yarın başlayayım

bugün 4. günüm hiç tartılmadım perşembe sabahı tartılacağım verdim mi alıyomuyum blmiyorum bugün batates günüm ben sıralamayı saçma sapan bişi yaptım dün sebze günümdü çok ama çok iğrenç geçti ve olan oldu akşam küçüçük bi ekmege bal sürüp yedim gözümün önü aydınlandı terardan doğmuş gibi oldum valla. onun dışında hiç ama hiç kaçamagım yok yarında meyve günüm oda zor geçecek gibi olsada sebze günü gibi olmaz diye düşünüyorum.

siz sebze gününde bit gün boyunca ne yiyorsunuz sıralamanız nasıl bende 2. haftaya ona göre bi yol çizeyim ya dün içim dışım domata salatalık oldu

herkes bişeyler yemiş yahu.
yaramazlar siziiiii:90:
kıszlar ben bugün gittim şu hindi fümeye baktım markette ama içinde çok tuz ve yağ var
almadım yarın ne et yesem bilemiyorum
acaba yumurta günümü yapsam:26:
kaç yumurta yiyorsunuz bir günde

ben ilk gün yumurta güü yapmıştım
sabah 2
öğen 1
akşmüstü 1
akşam 1

Protein agırlıklı diyetlerde kas kaybı oluyor ve vücutta su kaybı yaşandıgından tartıda fark ediyor aslında karbonhidrat almaya başlandıgında kilolar geri dönüyormuş doğru mu sizce ? ? :26::26:

birinci günümü başarıyla atlatıyorum kızlar yemek faslı bitti çay içiyorum şimdi.. kaçırdım galiba bir çizelge filan varsa benide eklerseniz sevinirim bu gün başladım kilom 66

hoşgeldin canım
ben ekleyemiyorum
haydi birlikte verelim kiloları

puff evet verelim artık ya kısa sürede 10 kilo aldım nolduğumu anlamadım:S 68.5 tum protein dieti yaptım 5 gün 3.5 kilo filan gitmişti sonra hiçç dikkat etmediğim halde 1 kilo aldım geri şimdide buna başladım umarım işe yarar

kızlar mrb,aranızda mide rahatsızlığı olupta kilo vermeye çalışan var mı?Ben de hem reflü hemde ülser başlangıcı var.Hatta öyle ki uyku uyutmuyor dokunan birşey yediğimde(ki neyin dokunacağına dair bir liste yok,malesef deneme yanılma yoluyla öğreniyorsunuz)Bu durumda rejim yapmak çook zor oluyor çünkü aç kalmamak gerekiyor.Öyle ki yemeğinizi biraz geciktirseniz,anında asit artışıyla gününüzü kabusa çeviriyor.Uzun yazdım kusura bakmayın ama bu aralar bu dertten oldukça müzdarip olduğum için 1 aydır kahvaltıdan başka birşey yiyemedim,uyku uyuyamadım,sinir sistemimi allak bullak etti yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…