- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.801
aman pek yaşlısınbende dün bi mağazaya girdim o kadr güzel seyler vardı ki.. tabi bakmakla yetindim sadece
Annem para veriyor hadi git kendine bir şeyler al diye.
Beğendiğimi almıyorum ki genelde, olanı alıyorum. Model bakamıyorum, beden bakıyorum.
Zaten zayıflayınca çok daha ucuza çok daha fazla kıyafet alabilicem sanırım.
aynen ya.. kendi bedenime göre baktım bi bluz gecen gün. 30 lira.. aynısının standart bedeni pazarda yarı fiyatına..
günaydın kızlar
benim için bugün harika bir gün çünkü kaç zamandır göremediğim
50 li kiloları gördüm çok şükür takılıp kalmıştım 60 a
tartıda beni mutlu eden ama görüntüde mutsuz
olmamı sağlayan bir durumum var herhalde regl olacağım
ondan kaynaklanıyor pzt günü oğlumun ilk
yaş doğumgünü partisi için çok güzel ve zayıf olmalıyım
1.gün :61
2.gün :60.3
3.gün :59.5
yaseminm kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar
benim için bugün harika bir gün çünkü kaç zamandır göremediğim
50 li kiloları gördüm çok şükür takılıp kalmıştım 60 a
tartıda beni mutlu eden ama görüntüde mutsuz
olmamı sağlayan bir durumum var herhalde regl olacağım
ondan kaynaklanıyor pzt günü oğlumun ilk
yaş doğumgünü partisi için çok güzel ve zayıf olmalıyım
1.gün :61
2.gün :60.3
3.gün :59.5
yasemın adasız galıba benım adım da yasemın ustelık kılolarımız da hemen hemen aynı
evet adaşızkilolar falan da aynı sanırım ikizimi buldum *** ben birşey sormak istiyorum bütün ahaliye yumurta gününü nasıl geçiriyorsunuz haşlayıpta mı yapıyorsunuz kaç tane yiyiyorsunuz hadi patates iyi hoşta yumurta hakkında kuşkularım var
evet adaşızkilolar falan da aynı sanırım ikizimi buldum *** ben birşey sormak istiyorum bütün ahaliye yumurta gününü nasıl geçiriyorsunuz haşlayıpta mı yapıyorsunuz kaç tane yiyiyorsunuz hadi patates iyi hoşta yumurta hakkında kuşkularım var
akşam oluyo galiba bu beni çok mutlu etti çok yoruldum kızlar.. merdiven in çık bacaklarım agrıdı ama en azından bu da bi spor sayılır seviniyim ben en iyisi:)
bır yasemın daha mı yoksa canım yumurta gununde ben haslayıp ıcıne sumak ,karabıber kırmızı bıber fln katıp salata gıbı yapmayı planlıyorum sen de oyle yapabılırsın eger kolestrolun fln yyoksa dıledgn kadar yıyebılırsn cunku tek basına alınan protegın yag yakıyor sınırsz olmasındakı amac da bu
ben bugünü 2 yumurta yedi,m sadece haşlama.. canım hiç bişi istemior
yumurta gününde bildiğim kadarıyla süt ya da yoğurt da tüketilebiliyor
ben bütün gün sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum
yoğurt, ayran yaz günü iyi gider.
yoksa yumurta sadece adamı öldürür yaz yaz
Ama çok az :44: Saat erken bir tane daha ye canım
canım ben regl olunca canım sadece tatlı istioronuda yiyemediğim için sabah 2 çay kaşığı ekmeksiz vişne reçeli yedim sadece..
şimdi iki tane daha haşlıyım yiyim. sonra ilerki saatte çok acıkırsam niyeti bozabilirim
Niyeti bozsan da sporla kapat canım.
Ben bir tane kurabiye yedim, bir saate kadar spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?