- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.461
oyyy bebegım sende baya degısımler olmussonunda ıdeal kılona gelıceksın darısı basıma :) metabolızmamı hızlandrmak ıstıyorum ama nasıl olcak ısvec dıyetı yapıyorum 2 gundur tabı bırakmazsam..
insallah canım ınsallah yesılcay hep elımde zaten bırakmam onu:) iş beyınde bıtıyo kafaya koydugumuz zaman hepsını basarırız aslında:) değişimlerı yaz buraya destek olurum herzmantsk ederim cnm
insallah verirsin yesil cay ic derim baska 2 -3 satte bisey ye meyve kuru kaysi erik gibi yani
bende baya bi degisim yasadim cnm da simdi ins hedefe yaklastim valla kendime cok sahip oluyorum bende krizlere giriyorum ama asla pes etmicem bu yola bas koydum sizlerinde destegiyle basaricam insallah
insallah canım ınsallah yesılcay hep elımde zaten bırakmam onu:) iş beyınde bıtıyo kafaya koydugumuz zaman hepsını basarırız aslında:) değişimlerı yaz buraya destek olurum herzman
cok tesekkür ederim bende sana her zaman destek olurumm cnm
ne demek insallah hep beraber bütün isteyenler zayiflasin amin..
cnm ben kilo cizelgemi kaydedemiyorum sen anlarmisin kaydolmuyo neden acaba
Selam arkadaslar iki gün önce 70.8 dim dün 70.3 bugünde 69.6 olmusum yavas kilo verenlerdenim galiba
kızlar acaba sağlıklı mı bu diyet yani güçten düşme falan olmasın sonra ben de düşündüm yapmayı ama proteinden eksik beslenince kaslar eriyomuş kızlar hatta kalp kasları ve beyin de zarar görüyomuş o yüzden yapsam mı bilemedim?
bi de bişey sorucam
60 kiloyla başlayıp da 5 kilo veren oldu mu acaba?
nasıl geçiyo beş gün çok zor oluyo mu?
ben de başlarım diyete o zaman ama iki gün sonra başlayabilirim çok yoğunum iki gün boyunca
kilom 58 en azından 54 falan olmam lazım
ben de başlarım diyete o zaman ama iki gün sonra başlayabilirim çok yoğunum iki gün boyunca
kilom 58 en azından 54 falan olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?