- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.521
ayy bilemedim sürdürebilir miyim diye..bi araştırayım onu da sağol hatırlattığın için canımbence kayla'ya basla
sen cok da azimlisin, yaparsin.
evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok;morordek sen yine getirsene su ceza sistemini yaa..
Olar ördekim takip ederiz tabi.. hakkaten nerde kollontai geliyom diye diye gelemedi biValla bi ara kollontai döndüm cezalara başlayacağım demişti o yuzden ben girişmedim o işlere. Ama bu ara sanırım yine yogun, ben ceza kesebilirim aslinda.
inatettimolacak takip ederse bence başlayabiliriz ceza isine :)
İç kız alışırsın..ben de yeşilçayımı yaptım film izlicem şimdi..artık boyle dıyetteyken filmler yesılcay eslıgındeAğlaya ağlaya maydanoz çayı içiyorumbakalım yarın -yi görcek miyim. Bana nedense sabit çıkcam gibi geliyo ya da +100
Yeşil çay bunun yanında karamelli milkshake kalırİç kız alışırsın..ben de yeşilçayımı yaptım film izlicem şimdi..artık boyle dıyetteyken filmler yesılcay eslıgındeeskıden tıkınmaktan fılmı ızleyemezdık
Cezaya senle mi baslasam acaba???Yeşil çay bunun yanında karamelli milkshake kalır
Sinemaya paket paket çikolatayla girer, filmde onu yicem bunu yicem derken filmi kaçırırdık biz de, ne boğaz varmış bende de arkadaşlarımda da
valla menulerine bayiliyorum supper supperİyi akşamlar kızlar.Bende menümü paylaşayımmorordek nilsub inatettimolacak
Sabah:2 dl çavdar ekmeğinden peynirli tost+domates,salatalık,nane,maydonoz+4 zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon fırında tavuk+1 bardak ayran+1 kase salata
Ara:1 elma+1 az şekerli kahve
Akşam:1 tabak salata 1 kk peynir ile
Ara:1 ince dilim kavun+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Aaaa düşünceye de mi cezaCezaya senle mi baslasam acaba???
Yemesen de surekli bahsettigin seyler cikolata, fast food menuleri falan!
Biz ona isyana tesvik diyoruzAaaa düşünceye de mi cezasustum sustum
Tamam canım maşallah ne güzel uzun bi bayansintugce1325 canım boyum 173
sana da iyi gecelerIyi geceler bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?