- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.821
Böyle hiç denemedim ama çok daha mantıklıymış Daha önce aklıma gelmedi. En azından gerçekten süt :)))Süt tozu yerine direkt süt koysan daha iyi canım. Süt tozu yapay bir sey sonucta, yararli bir sey degil
Bende içinde sütden başka herşeyin olduğunu duymuştum. En iyisi uzak durmak.Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyibitince almam bi daha
Evet birakmammSen bizi bırakmazsın zaten rakibem
Ben de onceleri süt tozu kullaniyordum ama süt koymaya basladim diyet surecimde :)Böyle hiç denemedim ama çok daha mantıklıymış Daha önce aklıma gelmedi. En azından gerçekten süt :)))
Hayır koymuyorum. Bazen 1 tane tatlandırıcı. Ama sütsüz şekersiz kahve içemiyorumŞeker koyuyor musun peki kahvene?
Süt tozuyla kahve beyazlatıcı çok farklı şeyler di mi? Eskiden aynı şey sanıyodum. En azından 3ü 1 aradakiler kadar zarar vermez sanırım.Ben de onceleri süt tozu kullaniyordum ama süt koymaya basladim diyet surecimde :)
Hatta nescafe yerine de filtre kahve iciyorum, çünkü nescafe de iyi degil
Bitince almam bi daha. Meraktan aldım, bu merakım beni öldürcek zatenBende içinde sütden başka herşeyin olduğunu duymuştum. En iyisi uzak durmak.
Yok mümkün değil içemiyorum. Filtre kahve içenlere çok özeniyorumBen kullanıyorum canım. Süt tozu yumuşatıyor. İçebiliyorsan sade iç derim Boşuna kalori alma. Ama benim gibi sade ağır geliyorsa 1-2 çay kaşığı at çok yakışıyor.
Canım ben artık sadece kendi grubumda takılıyorum kusura bakma lütfen.öptüm kocaman@nilsub veinatettimolacak yok diye bu kadar sessiz buralar demii
@btlbetul vefyzanur da gelmiyorlar.
bende favorim White chocolate MochaYok mümkün değil içemiyorum. Filtre kahve içenlere çok özeniyorumHep kremalı, şekerli, sütlü kahveleri sevmişimdir.
Maşallah canım ödemini atmışsın iyiceSelam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Canım bir limonOdem atici çay tarifini yazsana canım. B3n de bugun kafamdan sallayarak yaptım da bi tane
daha iyi olmana sevindim canım Allah bol şifa versinAyy kizlarr cok mu ozledinizz beniii yerimm siziiibugun biraz daha iyiyim yuklu miktar antibiyotik akan ve yara olmus bir burun ve borazan sesle yataktan kendimi kaziyabildim bugun.. toparlaniyorum yavas yavas gelirim eskisi gibi.. merak herkese selam olsun döndü delüüünüzz tez habet salin herkese
Bence yavas yavas alışırsın. Sekeri kesmekle başla, tatlandırıcı olabilir her ne kadar o da cok faydali olmasa da. Sonra da süt tozundan süte gecersin damak tadin da alışır zaten :) bi anda kesersen alisamazsin buyuk ihtimalle :)Hayır koymuyorum. Bazen 1 tane tatlandırıcı. Ama sütsüz şekersiz kahve içemiyorum
O kadar detayli bilmiyorum maalesefSüt tozuyla kahve beyazlatıcı çok farklı şeyler di mi? Eskiden aynı şey sanıyodum. En azından 3ü 1 aradakiler kadar zarar vermez sanırım.
Vayyy süper rakam.Selam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Evet birakmamm
Ben de onceleri süt tozu kullaniyordum ama süt koymaya basladim diyet surecimde :)
Hatta nescafe yerine de filtre kahve iciyorum, çünkü nescafe de iyi degil
Valla tatlım yapay olan herley zararlı süt tozlarıda buna dahil.Ancak şöyle bişey var bide geçenlerde normal kutu sütler varya uzun ömürlü olanlar hani onlarda süt tozundan yapılıyormuş diyorlar o yüzden günlük sütü tercih edin diyorlar. Üfff herşeye bi hile karışmış durumda yaniNette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyibitince almam bi daha
Supersin canim en iyisi o zaten :)Ben de ikisi bir arada içiyorum bıraktım Türk kahvesi ne dönüş yaptım. Hatta eşime de bıraktirdim. Zararlı diye. Ailecek sağlıklı beslenmeye donderiyorum herkesi
Supersin canim en iyisi o zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?