Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyi bitince almam bi daha
Bende içinde sütden başka herşeyin olduğunu duymuştum. En iyisi uzak durmak.

Ben de onceleri süt tozu kullaniyordum ama süt koymaya basladim diyet surecimde :)
Hatta nescafe yerine de filtre kahve iciyorum, çünkü nescafe de iyi degil
Süt tozuyla kahve beyazlatıcı çok farklı şeyler di mi? Eskiden aynı şey sanıyodum. En azından 3ü 1 aradakiler kadar zarar vermez sanırım.

Ben kullanıyorum canım. Süt tozu yumuşatıyor. İçebiliyorsan sade iç derim Boşuna kalori alma. Ama benim gibi sade ağır geliyorsa 1-2 çay kaşığı at çok yakışıyor.
Yok mümkün değil içemiyorum. Filtre kahve içenlere çok özeniyorum Hep kremalı, şekerli, sütlü kahveleri sevmişimdir.

Ayy kizlarr cok mu ozledinizz beniii yerimm siziii bugun biraz daha iyiyim yuklu miktar antibiyotik akan ve yara olmus bir burun ve borazan sesle yataktan kendimi kaziyabildim bugun.. toparlaniyorum yavas yavas gelirim eskisi gibi.. merak herkese selam olsun döndü delüüünüzz tez habet salin herkese

Yok mümkün değil içemiyorum. Filtre kahve içenlere çok özeniyorum Hep kremalı, şekerli, sütlü kahveleri sevmişimdir.
bende favorim White chocolate Mocha
Selam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Maşallah canım ödemini atmışsın iyice
Odem atici çay tarifini yazsana canım. B3n de bugun kafamdan sallayarak yaptım da bi tane
Canım bir limon
Bir kabuk tarçın
Yarım elma yeşil kullandım
4 5 karanfil
Tane karabiber ama ben karabiber koymuyorum sıcak suyu dök üstüne 2 litre ister soğuk ister ılık ic güzel ödem atıcı bir çay bu
daha iyi olmana sevindim canım Allah bol şifa versin

Hayır koymuyorum. Bazen 1 tane tatlandırıcı. Ama sütsüz şekersiz kahve içemiyorum
Bence yavas yavas alışırsın. Sekeri kesmekle başla, tatlandırıcı olabilir her ne kadar o da cok faydali olmasa da. Sonra da süt tozundan süte gecersin damak tadin da alışır zaten :) bi anda kesersen alisamazsin buyuk ihtimalle :)
Süt tozuyla kahve beyazlatıcı çok farklı şeyler di mi? Eskiden aynı şey sanıyodum. En azından 3ü 1 aradakiler kadar zarar vermez sanırım.
O kadar detayli bilmiyorum maalesef

Evet birakmamm

Ben de onceleri süt tozu kullaniyordum ama süt koymaya basladim diyet surecimde :)
Hatta nescafe yerine de filtre kahve iciyorum, çünkü nescafe de iyi degil

Ben de ikisi bir arada içiyorum bıraktım Türk kahvesi ne dönüş yaptım. Hatta eşime de bıraktirdim. Zararlı diye. Ailecek sağlıklı beslenmeye donderiyorum herkesi

Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyi bitince almam bi daha
Valla tatlım yapay olan herley zararlı süt tozlarıda buna dahil.Ancak şöyle bişey var bide geçenlerde normal kutu sütler varya uzun ömürlü olanlar hani onlarda süt tozundan yapılıyormuş diyorlar o yüzden günlük sütü tercih edin diyorlar. Üfff herşeye bi hile karışmış durumda yani sen yinede normal sütlü olarak iç

Supersin canim en iyisi o zaten :)

Ördeğim ben bu spor işini napcam ya aslında yapmayı çok istiyorum. Ama 2 çocuktan çok yorgun düşüyorum. Napsam ki bana bir yol gösterin... Regl çok yakın özellikle bu dönem de yapmak istiyorum sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…