- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.801
Benim ki kadar kötü değil amaEvet ya öyle olmuş bende yazınca farkettimyarın dengelemeye çalışcam artık
Aynen öyle yaa.baksana hepsi aynı anda gidince baya sessizleşiyo sanki resmi kurum gibi oldu menü bildirip çıkıyoruz@nilsub ve @inatettimolacak yok diye bu kadar sessiz buralar demii
@btlbetul ve @fyzanur da gelmiyorlar.
Bence senin menün kötü değil tatlım .evet kalorili olanı daha doğrusu karbonhidrat şçereni akşam yemişsin ama tüm güne bakınca bir denge var benceBenim ki kadar kötü değil ama
Neresinden canım :)
Teşekkürler tatlım seninde sabah öğle iyi de akşam biraz fazla olmuş neyse sporla yakarsın inşallahÇok güzel canım afiyet olsun.
evet çok fazla sessiz burası sayfalar az ilerliyorYa noldu bizim gruba @nilsub annesine gitti bizi hiç özlemiyor herhalde@inatettimolacak hastayım dedi nasıl oldu acaba? @kollontai ne yaptıki?karabatak oldu tam. @btlbetul nerdesin yahu sende kayboldun. @blanche_ea tatilde yine :) yeni gelen arkadaşlar katılım yapıyorlar ama sizlerede ihtiyaç var kızlar.siz grubun renklerisiniz olmuyor böyle renksiz ruhsuz bir yer oluyor burası hepiniz hemen dönün
Evet ya gerçekten öyleAynen öyle yaa.baksana hepsi aynı anda gidince baya sessizleşiyo sanki resmi kurum gibi oldu menü bildirip çıkıyoruz
İyi bari çok kötü hissetmiştim.Bence senin menün kötü değil tatlım .evet kalorili olanı daha doğrusu karbonhidrat şçereni akşam yemişsin ama tüm güne bakınca bir denge var bence
Selam canımNeresinden canım :)
100 zıpladım canım. Yatmadan bi 100 daha yaparım.Teşekkürler tatlım seninde sabah öğle iyi de akşam biraz fazla olmuş neyse sporla yakarsın inşallahmorordek cim zıpla dedi duydun
Bir haftada harika bir kiloSelam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Sağol canım. Sen nasılsın.ebrusonmez merhaba canm nasılsn :)
Sağol canım. Sen nasılsın.
Menünü yazdın mı?
Detoksu bugun mu yaptın
Canım 1haftadır zaten diyetteydim artı olarak mekik ve squat yapıyodum. İki günde detoks yaptım. Tabi bide bebek sürekli hareket halindeyim :)Bir haftada harika bir kilo
Tebrik ederim canım..
Menümu yazayımmorordek
Sabah
Kahvaltı yapmadım canm istemedi
İki bardak ödem atıcı çay
Öğle
Bir yumurta ile yapılmış menemen
3 yeşil zeytin
Bir kk peynir
3 dilim salam
Bir dilim ekmek
Aksam
5 siyah zeytin 3 yeşil zeytin
İki tane haşlanmış patates
Bir dilim ekmek
2 3 dilim kadar domates
Su 3 lt
Spor yarım saat yürüdük esimle
1 çikolata derken? Ordaki birim onemli. 1 paket de olabilir 1 kare deSelam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Süt tozu yerine direkt süt koysan daha iyi canım. Süt tozu yapay bir sey sonucta, yararli bir sey degilkahvesine hiç süt tozu koyan var mı? Bugün alışverişe çıktım meraktan süt tozu aldım. Sade neskafenin içine 1 çay kaşığı koysam nasıl olur ki
Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyiSüt tozu yerine direkt süt koysan daha iyi canım. Süt tozu yapay bir sey sonucta, yararli bir sey degil
Şeker koyuyor musun peki kahvene?Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyibitince almam bi daha
Ben kullanıyorum canım. Süt tozu yumuşatıyor. İçebiliyorsan sade iç derim Boşuna kalori alma. Ama benim gibi sade ağır geliyorsa 1-2 çay kaşığı at çok yakışıyor.kahvesine hiç süt tozu koyan var mı? Bugün alışverişe çıktım meraktan süt tozu aldım. Sade neskafenin içine 1 çay kaşığı koysam nasıl olur ki
Sen bizi bırakmazsın zaten rakibemKizlar evet şu ara bircok kişinin yoklugundan dolayı pek muhabbet olmuyor ama elinizden geldigince aktif olmaya calisalim :) yeni gelen arkadaşlarımız var, onlarla tanisip kaynasabilirsiniz ornegin. Herkes sadece menüsünü yazip cikmasin en azindan bi yarim saatimizi bile ayirsak baya fark eder. Bakın ben tatilde bile ara ara girip elimden geldigince takip etmeye çalışıyorum. Hadi bakalim tempooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?