Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel canım afiyet olsun.
Teşekkürler tatlım seninde sabah öğle iyi de akşam biraz fazla olmuş neyse sporla yakarsın inşallah morordek cim zıpla dedi duydun
evet çok fazla sessiz burası sayfalar az ilerliyor

Aynen öyle yaa.baksana hepsi aynı anda gidince baya sessizleşiyo sanki resmi kurum gibi oldu menü bildirip çıkıyoruz
Evet ya gerçekten öyle
Organiğimi çok özledimmm...
Yokluğu çok belli
Onun gevezeliğini seviyordum ben...
Bence senin menün kötü değil tatlım .evet kalorili olanı daha doğrusu karbonhidrat şçereni akşam yemişsin ama tüm güne bakınca bir denge var bence
İyi bari çok kötü hissetmiştim.
Yeşil çay içiyorum şimdi yarın artı çıkamayayım inşallah.
Neresinden canım :)
Selam canım

Teşekkürler tatlım seninde sabah öğle iyi de akşam biraz fazla olmuş neyse sporla yakarsın inşallah morordek cim zıpla dedi duydun
100 zıpladım canım. Yatmadan bi 100 daha yaparım.
Selam kızlar 2 gün detoks yaptm 1haftadır diyetteydm spor falan derken 61.2den 58.1e düştüm
Sanırım 1çikolatayı hak ettm
Bir haftada harika bir kilo
Tebrik ederim canım..

Odem atici çay tarifini yazsana canım. B3n de bugun kafamdan sallayarak yaptım da bi tane

kahvesine hiç süt tozu koyan var mı? Bugün alışverişe çıktım meraktan süt tozu aldım. Sade neskafenin içine 1 çay kaşığı koysam nasıl olur ki

Kizlar evet şu ara bircok kişinin yoklugundan dolayı pek muhabbet olmuyor ama elinizden geldigince aktif olmaya calisalim :) yeni gelen arkadaşlarımız var, onlarla tanisip kaynasabilirsiniz ornegin. Herkes sadece menüsünü yazip cikmasin en azindan bi yarim saatimizi bile ayirsak baya fark eder. Bakın ben tatilde bile ara ara girip elimden geldigince takip etmeye çalışıyorum. Hadi bakalim tempooooo

kahvesine hiç süt tozu koyan var mı? Bugün alışverişe çıktım meraktan süt tozu aldım. Sade neskafenin içine 1 çay kaşığı koysam nasıl olur ki
Süt tozu yerine direkt süt koysan daha iyi canım. Süt tozu yapay bir sey sonucta, yararli bir sey degil

Süt tozu yerine direkt süt koysan daha iyi canım. Süt tozu yapay bir sey sonucta, yararli bir sey degil
Nette sütteki protein, yağ vs kalıyo sadece içindeki su gidiyo denmiş süt tozu için. her yerde farklı bilgiler yazıyo işte. meraktan aldım ama doğru kendisi daha iyi bitince almam bi daha

Ben kullanıyorum canım. Süt tozu yumuşatıyor. İçebiliyorsan sade iç derim Boşuna kalori alma. Ama benim gibi sade ağır geliyorsa 1-2 çay kaşığı at çok yakışıyor.

Sen bizi bırakmazsın zaten rakibem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…