- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.081
Abovvv ben bişey desem de yesem dıye bekliyorsunuz yavvvvvservey tatlı dedin kazan dedin ben de bunu yedim. Ve muhteşem di tadı.
1 hurma üzerine tarçın
2 yk yoğurt.
Eki Görüntüle 1918217
servey tatlı dedin kazan dedin ben de bunu yedim. Ve muhteşem di tadı.
1 hurma üzerine tarçın
2 yk yoğurt.
Eki Görüntüle 1918217
Abovvv ben bişey desem de yesem dıye bekliyorsunuz yavvvvv
Ayşenin diyete ihanet hakeşke bi zero falan bulsaymışsın, sebze proteine pek uymamış, hele de hurma
Bu da yine bugünservey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
sadece evdekilere yaptım sağlıklı şeyler yesinler diye
içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.
Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282
Anam tambakım bu bana reva mıinanılmaz güzel görünüyor, browni gibi Harika
dun sabah 68.6 kiloydum ama dun mevlutte yiyince 600 gr aldim 69.2 dim sabah ama yarn sabah eksiyle uyanicagima eminim insallahda ole olurŞimdi kaç oldun didemcim.bende bu sabah tam 68 oldum yılbaşına kadar kaçamaksız ayşe nin de desteğiyle 60 olmak istiyorum.ne kadar yaklaşSam okadar iyi. hemen hemen aynı kiloyuz sende bana katıl destek olup kaçamaksız gidelim ne dersin:)
aslinda bende suan cok istemiyorum ama azra byudu biraz onada ugras olurvalla benim eşimde tutturdu 2.ci diye, ben daha yeni kilo vermişim daha keyfini almadan doğurur muyum hiçhayır daha 1 tanesine doğru düzgün bakamıoz, 2 çocukla rio karnavalına daha hiç gönlüm yok valla, kızım bi kreşe başlasaydı bari..
benim kizim 3 bucuk yasinda canim dogum yaptgim siralar ger hemn olursa bebek tabi 4 bucuk yaslarn da fln olur heralde oda ideal bi yas gbi geliyo bana daha fazla gec kalmakta istemiyorum
Yarın sabah bi daha tartılalım madem ayşe nin diyeti yle güzel verirsem dönmem dukana çok kabızlık çekiyorum dukandadun sabah 68.6 kiloydum ama dun mevlutte yiyince 600 gr aldim 69.2 dim sabah ama yarn sabah eksiyle uyanicagima eminim insallahda ole olurben varim canim insallah bgunden snra bozmadan devm edelim sen dukan yapiodun aysenin diyetine gectn galiba haftaya dukana donucekmisin
aslinda bende suan cok istemiyorum ama azra byudu biraz onada ugras olur
benim kizim 3 bucuk yasinda canim dogum yaptgim siralar ger hemn olursa bebek tabi 4 bucuk yaslarn da fln olur heralde oda ideal bi yas gbi geliyo bana daha fazla gec kalmakta istemiyorum
Evet bende farkettimBu aralar takim fazlami sessiz ne
Yarın sabah bi daha tartılalım madem ayşe nin diyeti yle güzel verirsem dönmem dukana çok kabızlık çekiyorum dukanda
Ama şunu biliyorum ki yılbaşına kadar hiç kaçamak yapmıcam 1 ay tatlı bişi ekmek yemezsem ölmem heralde :))
Ozaman sende şu dk itibaren sıfır kaçamak la aralığı bitireceksin anlaştık cnm
Cnm şu varki hangi diyeti yaparsan yap eski düzenine döndüğünde anda geri alıyosun ben diyetisyen diyeti yle 18 kilo vermiştim ama eski yeme alışkanlığıma dönünce hepsini aldım işte ayşe burda kendine iyi gelen yiyeceklerle ömür boyu sürdürebileceği bi düzen oturmaya çalışıyor bizim yapmamız gerekende bu yoksa hepsi geri gelir bu nedenle aslında yaptığın diyetin önemi yok önemli olan yaşam şekli haline getirebilmekAnlastik canim bakalim ben tekrar denicem aysenin diyetini onu yaparken cok kacamk yaptim bu hafta dukana devm edim snra belki tekrar dnerim ben kabizliga form cayiyla care buldum gnde 2 defa icince rahatim ama bunyemin alismasndan da korkmuyo degilim bide dun dukan yaoan bi arkadasla knustum btun evrelerini yaomis korumada normal hayatina donmus tabi snrada kilo almis braz gzum korktu degil hani
Cnm şu varki hangi diyeti yaparsan yap eski düzenine döndüğünde anda geri alıyosun ben diyetisyen diyeti yle 18 kilo vermiştim ama eski yeme alışkanlığıma dönünce hepsini aldım işte ayşe burda kendine iyi gelen yiyeceklerle ömür boyu sürdürebileceği bi düzen oturmaya çalışıyor bizim yapmamız gerekende bu yoksa hepsi geri gelir bu nedenle aslında yaptığın diyetin önemi yok önemli olan yaşam şekli haline getirebilmek
Kilo veriliyor bi şekil önemli olan korumak işte
O çay ilk başlarda iyi geldi ama sonraları çok gaz yaptı bide onunla uğraştım ama bu ara çok rahatım:)
Anlastik canim bakalim ben tekrar denicem aysenin diyetini onu yaparken cok kacamk yaptim bu hafta dukana devm edim snra belki tekrar dnerim ben kabizliga formdönmesire buldum gnde 2 defa icince rahatim ama bunyemin alismasndan da korkmuyo degilim bide dun dukan yaoan bi arkadasla knustum btun evrelerini yaomis korumada normal hayatina donmus tabi snrada kilo almis braz gzum korktu degil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?