Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsini

azaydidem canım bide dikkatimi çekiyor form çayı bitki çayı fazla tuketuyorsun zaten kabızlık var üstüne bunlarla wc ye çıkmaya çalışmak bağırsak tembelliği yapar ve fazla kabızlık çekersin
en güzel çözüm.
Lif oranı yüksek besinler tüketmek
Yeşillik bol su ve egzersizle hepsi yoluna girer. Bizim en büyük hatamiz ani çözümler aramak. Hemen kilo vermek gibi

Dogru soluyosun canm ama zaten 1 ay snra cocuk dusundugum icin gene alicam isde ondan snra vermem lazm ve kalici vermem lazm brazda ondan dukani brakmayida dsunmuyoda deglim ama dukani bifakinca sacmalamktanda korkmuyo deglim ness bseyler dusunuyorum bakalim

Aynen canm aslinda aysenin diyeti tam benlik ama o siralar heo kacamkli gecti oyuzden nasl oldu anlamadm ama galiba tekrar dnucem gibi bende korkuyorum bu biki caylari yuzunden sagligimi bozmktn

Esin çok mu kilolu ki lahana diyeti yapıyor canim

Canim hamile olunca zaten kilo alaçam diye korkma hiç sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline geturdigin zaman kilon da normal sınırları seyreder

Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsini

O kadar yeşillige kabız olmak zor biraz.

aysenin bu beslenme tarzını ben kızım dan sonra kilo verme süreci de yapmıştım. Kuruyemiş te ekleyerek 6 ay da 17 kilo vermiştim.. ben de kendi düzenimi oturtacagim 10 kilom kaldı zaten. 2 ayda gideriinşaallah olmadı 3 ay olsun

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu

1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak

Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

Sabah 10. 30
tavada yumurta
Peynir
Salatalık domates roka

Ara
1 tarçınlı hurma
2 yk yoğurt
limonlu yesilcay

Akşam 18.30
1 tabak limonlu acılı haşlanmış ıspanak

19.30
1 kase yoğurt

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu
Medusa38 hedef 58

1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak

Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

Canim hamile olunca zaten kilo alaçam diye korkma hiç sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline geturdigin zaman kilon da normal sınırları seyreder
aynen bende suan bi karar verme asamasndayim aysenin diyetine gecip hamilelige kadr onun dyetine yapip hamileykende safprotein gnlerini ckaricam o listeden devm edim dyorum canm

ay ben varimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…