Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım ne sıkması aksine motive ediyorsun beni

bilmiyorum bugün yine iyi başladım, yine bak akşam oldu tek bir kaçamağım yok, öğle arası 35 dk yürüdüm (hafif tempo), eve gidince eşimle salata ve yoğurt yicez her şey iyi güzel gidiyor, tek isteğim planımda olmayan herhangi bir şey yemeden uyumak ben her sabah yılmadan yeniden başlıyorum ama her akşam aynı şeyi ne kadar üzüldüğümü bile bile yapmak beni her şeyden soğutuyor. en çok da kendimden soğuyorum bugün benim için bi dönüm noktası olmalı ve ben bu akşam planın dışına çıkmamalıyım

Geçmişi okuyamadım ne var ne yok..
Bi değişiklik yokmuş gibi görünüyor..
Ben dukani biraktim aysenin diyetine basladim tekrar
Matilda takim icinde kacamaksiz takim kurdu 1 ay byunca kacamak yaomicaz yaoan olursa atilcak fln filan tambak matilda ve ben aysenin diyetini yapiyoruz buhafta hepimiz bomba gibi gelicez

Önce eve ciss şeyler almamakla başla dolabını sebze meyve ve proteinle doldur esimde sana uyacakmis beraber sağlıklı beslenmek daha kolay

Bi hafta benim diyete dayanan beş kilo verirsin sonra o motivasyonları daha kacamaksiz devam edersin

Kızlar dünden beri cok yogundum giremedim, anca fırsat bulabildim kusura bakmayın

ördekcim eğer bu hafta da bişi gitmezse takımın yüzdesini düşürmek istemiyorum, olmazsa izne ayrılıyım öyle devam ederim, gerçi onun rahatlığı ile de salmam inşallah
Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundur

Matilda takim icinde kacamaksiz takim kurdu 1 ay byunca kacamak yaomicaz yaoan olursa atilcak fln filan tambak matilda ve ben aysenin diyetini yapiyoruz buhafta hepimiz bomba gibi gelicez
Canım iyi oldu böyle beraber daha mutluyuz sonuçlarda daha iyi olacak ins

Bence de gitme @wendigo daha 59 gorecez katılıyorum kaptanima

Ben sana güveniyorum hayatımm. Bu kez sonuna kadar başaracaksın..
Hem eşinde sana destek oluyorsa akşamları çok daha rahat atlatırsın..

Muhteşemsiniz yaa
Takipteyimm.

canım yaa neden böyle oldun karamsarlığı bırak geçmişe bakma artık önüne bak ben zaten başaramam yapamam diyerek kendine en büyük haksızlığı yapıyosun
küçük tökezlemelerin seni yolundan caydırmasına izin verme
hepimiz yapıyoruz bazen dayanamayıp yiyoruz napalım insanoğlu işte nefsine hakim olamıyor bazen
sadece sen böyle değilsin emin ol
önce kendini sev kendinle barış
yılma yoluna devam et uzun bi yol bu hemen başından vazgeçme
bak eşinde sana destek olmaya çalışıyor kafana çok takma kuruntu yapma bi hedefin var sadece ona doğru yürü hayaller kur motive et kendini kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün.. o hep gıcık olduğun zayıf bayanların sen zayıfladığında sana kıskançlıkla bakışlarını düşün

Nasılsın anne ördekk
Seni çok yoruyorlar heralde

Geçen hafta sende artı mı gelmiştin??
Bu hafta herkes süperr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…