- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.201
Nereye kaçtılar yaramazlar..Nilsub toplayıp götürdü herkesi kaptansiz gemi olurmu
Batacak bizim gemi
Canım sakın böyle düşünme hepimiz hayatımızda zor dönemlerden geçiyoruz.Bazen hiçbirşeyi başaramayacağımızı düşünüyoruz..Ama geçip gidiyor.
Bende iradesi çok sağlam bi insan değilim. Hatta gruptan 3 gün koptum + 2lerle döndüm. Ama bazen geçmişi silip yeniden başlamak lazım..
Hala geçen yediğin zeytinleri düşünüyorsun.. Unut gitsin.Bu kadar üzülmeye değer mi??
Zamanı geri getirebilir misin??
Hayırr getiremessin..
O zaman üzülüp dövünmek, yapamıyorum demek yerine yeni bi sayfa aç..
Ve bi kaçamakta pes etme.. Olmamış gibi yeniden başla..
Kaçamaklar seni diyetten soğutmasın.. Bilakis daha da bağlasın.. Arada istediğimi yiyebiliyorum ama yinede kilo veriyorum diye düşünmelisin..
Bu seni daha da motive etmelii.
Geçmişini okumayı bırak..Yarına bak.. Ne kadar diyeti bozduğuna değil bu iradesizliğe rağmen ne kadar başardığına odaklan..
Unutma irademizi güçlendirmek bizim elimizde..
Hamilelikteki fotoğraflarını iş yerine götürüp sürekli görebileceğin bi yere koymalısın.Böylece canın her kaçamak istediğinde hamileliği ne kadar çok özlediğini hatırlamış olursun...
Daha çok yazacam ama sıkmaktan korkuyorum..
Ben dukani biraktim aysenin diyetine basladim tekrarGeçmişi okuyamadım ne var ne yok..
Bi değişiklik yokmuş gibi görünüyor..
Önce eve ciss şeyler almamakla başla dolabını sebze meyve ve proteinle doldur esimde sana uyacakmis beraber sağlıklı beslenmek daha kolayyok canım ne sıkması aksine motive ediyorsun beni
bilmiyorum bugün yine iyi başladım, yine bak akşam oldu tek bir kaçamağım yok, öğle arası 35 dk yürüdüm (hafif tempo), eve gidince eşimle salata ve yoğurt yicezher şey iyi güzel gidiyor, tek isteğim planımda olmayan herhangi bir şey yemeden uyumak ben her sabah yılmadan yeniden başlıyorum ama her akşam aynı şeyi ne kadar üzüldüğümü bile bile yapmak beni her şeyden soğutuyor. en çok da kendimden soğuyorum bugün benim için bi dönüm noktası olmalı ve ben bu akşam planın dışına çıkmamalıyım
Bi hafta benim diyete dayanan beş kilo verirsin sonra o motivasyonları daha kacamaksiz devam edersinyok canım ne sıkması aksine motive ediyorsun beni
bilmiyorum bugün yine iyi başladım, yine bak akşam oldu tek bir kaçamağım yok, öğle arası 35 dk yürüdüm (hafif tempo), eve gidince eşimle salata ve yoğurt yicezher şey iyi güzel gidiyor, tek isteğim planımda olmayan herhangi bir şey yemeden uyumak ben her sabah yılmadan yeniden başlıyorum ama her akşam aynı şeyi ne kadar üzüldüğümü bile bile yapmak beni her şeyden soğutuyor. en çok da kendimden soğuyorum bugün benim için bi dönüm noktası olmalı ve ben bu akşam planın dışına çıkmamalıyım
Bi bilsem gidip getirirdi k dimiNereye kaçtılar yaramazlar..
Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundurördekcim eğer bu hafta da bişi gitmezse takımın yüzdesini düşürmek istemiyorum, olmazsa izne ayrılıyım öyle devam ederim, gerçi onun rahatlığı ile de salmam inşallah
Canım iyi oldu böyle beraber daha mutluyuz sonuçlarda daha iyi olacak insBen dukani biraktim aysenin diyetine basladim tekrar
Matilda takim icinde kacamaksiz takim kurdu 1 ay byunca kacamak yaomicaz yaoan olursa atilcak fln filan tambak matilda ve ben aysenin diyetini yapiyoruz buhafta hepimiz bomba gibi gelicez
Bence de gitme @wendigo daha 59 gorecez katılıyorum kaptanimaKızlar dünden beri cok yogundum giremedim, anca fırsat bulabildim kusura bakmayın
Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundur
nasıl yaptın nasııllBugün harika bi chai li puding yedim ki ellerime sağlık şiddetle tavsiye edilir
Ben sana güveniyorum hayatımm. Bu kez sonuna kadar başaracaksın..yok canım ne sıkması aksine motive ediyorsun beni
Muhteşemsiniz yaaBen dukani biraktim aysenin diyetine basladim tekrar
Matilda takim icinde kacamaksiz takim kurdu 1 ay byunca kacamak yaomicaz yaoan olursa atilcak fln filan tambak matilda ve ben aysenin diyetini yapiyoruz buhafta hepimiz bomba gibi gelicez
Anlaşılan bu haftada diyetin süper gidiyor..Bi hafta benim diyete dayanan beş kilo verirsin sonra o motivasyonları daha kacamaksiz devam edersin
canım yaa neden böyle oldun karamsarlığı bırak geçmişe bakma artık önüne bak ben zaten başaramam yapamam diyerek kendine en büyük haksızlığı yapıyosuncanım ben de atağı bitirip hafta sonu batıranlardanım. o kadar yaptığım atağa öğle arası verdiğim yemek paralarına yazık yani
ben artık sabahları evde kahvaltı yapmayı bıraktım çünkü üşeniyorum çok. işe gelince 8-8.30 gibi 1 sade türk kahvesi 1 pors. meyve ve 1 avuç kuruyemişle kahvaltı yaptım bugün. hatta kuruyemişi arada içtiğim bitki çayıyla yedim bu sefer. öğlen yemekhanede yiyorum. bugün mezgit vardı yumurtalı pane ile kaplanmış sanırım kızartmaydı içini yedim bi de mercimek çorbası. helva yerine de salata aldım güzel bi menü oldu. akşama da proteinli salata yapıcam. eşimle böyle bi karar aldık artık akşamları proteinli salata yicez yanında ayran ya da yoğurt olacak. eşimin de bana katılacak olması iyi oldu. ve akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt ve biraz çiğ kuruyemiş dışında hiçbir şey almicam ağzıma. işte bu benim için başarması en zor şeygündüz her şey iyi gidiyor zaten ama akşam mahvediyorum hafta sonu zaten görseniz sanki 48 kiloyum nasıl kendimde hak görüyorsam o kadar şeyi yemeyi
hayır işin ucunda çocuk var yani.. sinir oluyorum kendime geçen atakta zeytin yedim diye bütün gece ağladım eşime de diyeti bozdum diyemedim adam korktu valla. neden ağlıyorsun diyo yok bişey psikolojim bozuldu diyorum. bi de bana bebek telefonunu aldı diye mi ağladın dediiçim acıdı valla daha çok ağladım baya bi hayatımda ne varsa kafaya takıyorum öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor gerçekten de
ama ne oldu ertesi gün 32 tane zeytin yedimya benden olmuyo gerçekten eski mesajlarımı okuyorum eski topiklerime bakıyorum hep kararlıyım hep bişey hep bozuyorum ama hep!!! bi tek evlenmeden önce çok sıkı diyet yaptım o da 1,5 yılda 40 kilo verdim yani millet 9 ayda veriyor düşünün en sıkısı o yani.. yok bende irade yok o güç yok ben yemek yemenin esiri olmuşum
Nasılsın anne ördekkKızlar dünden beri cok yogundum giremedim, anca fırsat bulabildim kusura bakmayın
Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundur
Bu hafta birincilik mi var??Canım iyi oldu böyle beraber daha mutluyuz sonuçlarda daha iyi olacak ins
Geçen hafta sende artı mı gelmiştin??selam kızlar işlerim çok yoğun giremedim bugün hiç yaa diyete devam bugün protein günü
yarında çorba ve et sote getirmeyi düşünüyorum perşembe gene protein günü yapcam
aklımdasınız ama fırsat bulamadım girmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?