Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsın anne ördekk
Seni çok yoruyorlar heralde
Aslında dün okuldan degil kendi kendimi yordum Eşimle bebek magazalarına gittik. Henuz bir sey almasak da şöyle bi bakındık, bebek arabalarına falan baktık ozellikle. Malum acemiyiz nelere dikkat etmemiz lazım diye sorduk sorusturduk
Bugun okulda cok yogundum o yuzden giremedim
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
Aaa nereye gidiyor ya bu kız
Biz onu mezun edicektikk.
wendy özel bi durum mu var canım..
Ozel bir durum yok anladıgım kadarıyla kilo vermesi durdugu icin izne ayrılmak istiyor takım yuzdesini etkilememek icin

Ben mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu

Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Çok geçmiş olsun cnm herşey nasip.iğne ilaçla düzeliyor dimi

Ben mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu

Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Gecmis olsun canım ama zaten cok yaklastın hedefine
Grupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsan toplight

Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalari ben simdi olaya el atcamda ayip olcak
Ya ben dunden beri giremeyince okuyamadım uzun uzun, kim ne yazmıs gene? Kes sen cezayı, bizde ceza serbest ordek bana yetki verdi dersin soran olursa

KIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu

1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )

Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak

Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin

Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek

yok sağlıkçı değilim de memurum ben ama çok sağlıkçı tanıdığım var üniversite hastanesine gidicem orada tüm testleri yapıyorlarmış

kolay gelsin arkadaşım.. bizleri de unutma ama

Kaçış yok en kısa sürede ne dediler söyle bize de, unutmam bak, mutlaka gidiyorsun.

Ne güzel yazmışsın kuzum ya, resmen yüreğine dokunuyor insanın, iyi ki geldin azıcık takım şenlendi :)

Aaa nereye gidiyor ya bu kız
Biz onu mezun edicektikk.
wendy özel bi durum mu var canım..

Aynen ördekcimin dediği gibi takımı etkilemek istemediğimden Ebrucum

KumraL_KrakeR çok geçmiş olsun canım, önce sağlık sonra bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…