- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.221
Aslında dün okuldan degil kendi kendimi yordumNasılsın anne ördekk
Seni çok yoruyorlar heralde
Ozel bir durum yok anladıgım kadarıyla kilo vermesi durdugu icin izne ayrılmak istiyor takım yuzdesini etkilememek icinAaa nereye gidiyor ya bu kız
Biz onu mezun edicektikk.
wendy özel bi durum mu var canım..
toplight sınavın nasıldı kaptanım??
KumraL_KrakeR sende girmiştin değil mi??
Çok geçmiş olsun cnm herşey nasip.iğne ilaçla düzeliyor dimiBen mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu
Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Gecmis olsun canım ama zaten cok yaklastın hedefineBen mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu
Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Ya ben dunden beri giremeyince okuyamadım uzun uzun, kim ne yazmıs gene? Kes sen cezayı, bizde ceza serbestGrupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsantoplight
Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalariben simdi olaya el atcamda ayip olcak
Yılbaşına kadar kaçamak yok kulubü kurdum gelen yok :))Grupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsantoplight
Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalariben simdi olaya el atcamda ayip olcak
yok sağlıkçı değilim de memurum ben ama çok sağlıkçı tanıdığım varüniversite hastanesine gidicem orada tüm testleri yapıyorlarmış
kolay gelsin arkadaşım.. bizleri de unutma ama
Canım sakın böyle düşünme hepimiz hayatımızda zor dönemlerden geçiyoruz.Bazen hiçbirşeyi başaramayacağımızı düşünüyoruz..Ama geçip gidiyor.
Bende iradesi çok sağlam bi insan değilim. Hatta gruptan 3 gün koptum + 2lerle döndüm. Ama bazen geçmişi silip yeniden başlamak lazım..
Hala geçen yediğin zeytinleri düşünüyorsun.. Unut gitsin.Bu kadar üzülmeye değer mi??
Zamanı geri getirebilir misin??
Hayırr getiremessin..
O zaman üzülüp dövünmek, yapamıyorum demek yerine yeni bi sayfa aç..
Ve bi kaçamakta pes etme.. Olmamış gibi yeniden başla..
Kaçamaklar seni diyetten soğutmasın.. Bilakis daha da bağlasın.. Arada istediğimi yiyebiliyorum ama yinede kilo veriyorum diye düşünmelisin..
Bu seni daha da motive etmelii.
Geçmişini okumayı bırak..Yarına bak.. Ne kadar diyeti bozduğuna değil bu iradesizliğe rağmen ne kadar başardığına odaklan..
Unutma irademizi güçlendirmek bizim elimizde..
Hamilelikteki fotoğraflarını iş yerine götürüp sürekli görebileceğin bi yere koymalısın.Böylece canın her kaçamak istediğinde hamileliği ne kadar çok özlediğini hatırlamış olursun...
Daha çok yazacam ama sıkmaktan korkuyorum..
Aaa nereye gidiyor ya bu kız
Biz onu mezun edicektikk.
wendy özel bi durum mu var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?