- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.481
Tursuyla donemedim ama ceviz vardı orijinal tarifte ceviz çok ama ben 3 adet koyuyorumBenim de aynen en sevdiğim salatalardan içerisine az ceviz çok az minik minik doğranmış tursu enfes oluyor.
Didemde yaptı aynı tarifi o beğenmedi bu garip seyleri bi ben icebiliyorum galibatarhanaya benziyor afiyet olsun.
Evet dambil demekki bayağı etkili bide pilates bantiyla çalışıyorum ama istemediğimiz halde bacaklar daha çok gitmisGaliba ne demek yaa muhteşem farklar.Üstelik sadece 2 haftada
Bence hiç bırakma hep devam et..
Sende benim gidisin.Bende farklı şeyleri seviyorum. Hatta acaba değişik ne yapabilirim diye araştırıyorum.Didemde yaptı aynı tarifi o beğenmedi bu garip seyleri bi ben icebiliyorum galiba
Haftaya da artık geleneksel bi çorba iceriz tarhana gibi
Evet ya bacakların benimde dikkatimi çekti..Evet dambil demekki bayağı etkili bide pilates bantiyla çalışıyorum ama istemediğimiz halde bacaklar daha çok gitmis
Dün akşam biraz hareketlenmiş buralar.. Oku oku bitmiyor..
Sağol kuzum..
Neyseki kilo vereye başladın..Bu izin işini bi daha düşün derimm.
Kızz daha ilk günder kovduracan kendini
Ben yapamam heralde:))
Tatlıtambağa diyorum ama ben ondan beter durumdayım..
Abooovv kovuldun işte
Ne oldu diyecektim ki halletmişiniz çok şükür..
aldim canim 13 kilo aldm 2 gun hastande kaldim ciktigimda eczanede tartildim sok oldu 73 geldim 81 kiloyla doguma gitmistim ve sezeryan oldmOff seninde maşallahın varmış.. Nasıl 8 kilo 3 haftada gidiyor ya
Demek hamilelikte hiç kilo almamışsınız..
Ayy ben yiyemedim yaaaa cok kotuKarabuğday sabahtan kalmıştı farklı bi tarife dönüştü karabugdayli yulaf corbasi ekstra ekstra zayıflatıcı ve yağ yakıcı oldu ve çok doyurucu Eki Görüntüle 1919342
aynen insallah ikincide bole hatalar yapmicamEvet ya hepimiz yapıyoruz aynı hatayı bende 10. Gün sonra 88 den 77 olmuştum ama sonra 95 e çıktım işte hatalarımızı bilelim ders alalım bi daha tontis olmayalım
Aynen canim tarhana olur mercimek olur yterki corba olsun illa yag yakmasnDidemde yaptı aynı tarifi o beğenmedi bu garip seyleri bi ben icebiliyorum galiba
ayy matilda ole dyince cok glmustum yaBizimle değilsin ddiler zaten:)
Kızlar bu hafta birazda bim in sayesinde menumuze yeni yiyecekler ekledim
Karabuğday
Chai
Kinoa
Önümüzdeki hafta içinde
Karabuğday ve az kıyma karışımıyla pazı dolması
Ananas ve greyfurtla detoks tarifler
Kinoa ile cuma gündüz detoks yapmayı planlıyoruz heyecanla sonuçları bekliyorum
Bakalım bize iyi gelecek mi
Karabuğday sabahtan kalmıştı farklı bi tarife dönüştü karabugdayli yulaf corbasi ekstra ekstra zayıflatıcı ve yağ yakıcı oldu ve çok doyurucu Eki Görüntüle 1919342
Ne bileyim herkes dukanı bırakınca kilo alınıyor diyoda sen almadın demekki dukanı dEğil de diyeti bırakınca geri alınıyor bu kilolar :)Ben dukani şifa orucuyla bırakmış oldum sonra lahana sonra da 13 kasımdan beri kendi diyetimi yapıyorum ve kilo almadim tabi şuan daha kendime Gore beslenip daha hızlı kilo veriyorum
Didemde yaptı aynı tarifi o beğenmedi bu garip seyleri bi ben icebiliyorum galiba
aldim canim 13 kilo aldm 2 gun hastande kaldim ciktigimda eczanede tartildim sok oldu 73 geldim 81 kiloyla doguma gitmistim ve sezeryan oldm
Ayy ben yiyemedim yaaaa cok kotu
aynen insallah ikincide bole hatalar yapmicam
Aynen canim tarhana olur mercimek olur yterki corba olsun illa yag yakmasn
ayy matilda ole dyince cok glmustum ya
Ne bileyim herkes dukanı bırakınca kilo alınıyor diyoda sen almadın demekki dukanı dEğil de diyeti bırakınca geri alınıyor bu kilolar :)
Adını öğrenmeyelim diyemi yerinde sayıyor acaba hı nedersin @wendigo :))Ya cok alemsin
Aaa 59 olursa ismini ögrenecegiz Ebrusum, unutmam unutturmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?