Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uycan mı kız tambak hiç kimseye tanımayacağım bi hak tanıcam sana 30 kasım ın hatrına yarın 1 aralık başla hadi 31 aralığa kadar 1 çatal 2 kaşık anlamam ama :))0 kaçamağa var mısın

Uycan mı kız tambak hiç kimseye tanımayacağım bi hak tanıcam sana 30 kasım ın hatrına yarın 1 aralık başla hadi 31 aralığa kadar 1 çatal 2 kaşık anlamam ama :))0 kaçamağa var mısın

Hadi kiz tamam o zaman ekle beni de. Zaten 10 gun seyda coskun yapacam kaçamak yapmıyorum o zamanlar. 31 aralığı kadar da dayanırim...
aaa yarın 1 aralık mi.
Yaz beni de dostum

Spor da olsaymis super olacakmis bence
Adını öğrenmeyelim diyemi yerinde sayıyor acaba hı nedersin @wendigo :))
Ahaha olabilir valla

aldim canim 13 kilo aldm 2 gun hastande kaldim ciktigimda eczanede tartildim sok oldu 73 geldim 81 kiloyla doguma gitmistim ve sezeryan oldm
Maşallah
Dukan falan değil hangi diyeti bırakılan bırak. Istersen çok sağlıklı beslenerek ver kiloları dikkat etmediğin sürece alırsın tabiki de
Katılıyorum..
İlk elenen tambak cnm üzülme alalım senide
Onur meselesi yaptım resmen :)
Yılın fırsatıı
Dönersem mi yok canım. Dönmem ben artık.... aman 1 catal yemesem olmam yani...
1 ocak hedef 68 olmak ve olacagim
Gururunu kurtar tambakımm

Kızlar menümm
Kahvaltı:
1 tabak lahana çorbası
Yarım greyfurt 1 dilim armut
Öğle:
1 tabak lahana
Yarım elma
Akşam:
Bol limonlu roka
1 tabak lahana
Yarıdan fazla greyfurt
1 dilim armut
Su: 1 litre anca biter
Menün çok güzel maşallah. Bol eksiler göresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…