- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.501
Tamam kaptancığım dikkat edeceğimCanım lütfen biraz daha dikkat etmeye calıs, bundan sonra günlük menülerini düzenli bekliyoruz ona göre
Yine muhtesem bir menü
Uycan mı kız tambak hiç kimseye tanımayacağım bi hak tanıcam sana 30 kasım ın hatrına yarın 1 aralık başla hadi 31 aralığa kadar 1 çatal 2 kaşık anlamam ama :))0 kaçamağa var mısınaldim canim 13 kilo aldm 2 gun hastande kaldim ciktigimda eczanede tartildim sok oldu 73 geldim 81 kiloyla doguma gitmistim ve sezeryan oldm
Ayy ben yiyemedim yaaaa cok kotu
aynen insallah ikincide bole hatalar yapmicam
Aynen canim tarhana olur mercimek olur yterki corba olsun illa yag yakmasn
ayy matilda ole dyince cok glmustum ya
İlk elenen tambak cnm üzülme alalım senide
Uycan mı kız tambak hiç kimseye tanımayacağım bi hak tanıcam sana 30 kasım ın hatrına yarın 1 aralık başla hadi 31 aralığa kadar 1 çatal 2 kaşık anlamam ama :))0 kaçamağa var mısın
Yazdım gitti ama bu yolun dönüşü yok bilesin :))Hadi kiz tamam o zaman ekle beni de. Zaten 10 gun seyda coskun yapacam kaçamak yapmıyorum o zamanlar. 31 aralığı kadar da dayanırim...
aaa yarın 1 aralık mi.
Yaz beni de dostum
Hadi inşallah aralığa 73 le başla ocakta 6 ları görAynen öyle. Ay ben bu hafta hiç tartilamadim ki cumaya çok merak ediyorum ne çıkacak sonuç diye. 74.3 un altını görsem çok sevinicem
Yazdım gitti ama bu yolun dönüşü yok bilesin :))
Hadi inşallah aralığa 73 le başla ocakta 6 ları gör
Hımm o zamn katıldım bileekatil canim bence basarablirsn insan daha cok hirslaniyo hem ilk elenen tambak oldu bile
Spor da olsaymis super olacakmis benceEvet kızlar bu da benim menüm.
Sabah 7.45
1 yk lor peyniri
tavada yumurta
domates sogan
1 dilim pide ekmeği
ara 10.30
1 yeşil elma tarçınlı
1 kupa yesilcay
öğlen 13.
1 tabak haşlanmış ispanak
1 adet haşlanmış pirzola
Ara 14. 30
1 minik lahana sarması
1 tatlı kaşığı tatlı dan aldım
misafirlikte idim. Kadın çok ısrar etti. Yemek yedim geldim yiyemem dedim ve yemedim
aakşam 17
1 kase yoğurt içine chai keten tohumu
1 kase salata
Ara 18.30
Yeşilçay +1 kuru kayısı içine 1 tam ceviz içi
şu 2lt oldu
spor yik:)
Eki Görüntüle 1919388
Ahaha olabilir vallaAdını öğrenmeyelim diyemi yerinde sayıyor acaba hı nedersin @wendigo :))
Spor da olsaymis super olacakmis bence
Ahaha olabilir valla
Sen basladin mi iyi yapiyorsun ama baslamadin mi baya tembellik foraAh ah o spora bsalasam devami gelecekte. Us o kıvılcımin bana gelmesi. Bakalim ne zaman gelecek
Maşallahaldim canim 13 kilo aldm 2 gun hastande kaldim ciktigimda eczanede tartildim sok oldu 73 geldim 81 kiloyla doguma gitmistim ve sezeryan oldm
Katılıyorum..Dukan falan değil hangi diyeti bırakılan bırak. Istersen çok sağlıklı beslenerek ver kiloları dikkat etmediğin sürece alırsın tabiki de
Onur meselesi yaptım resmen :)İlk elenen tambak cnm üzülme alalım senide
Yılın fırsatııUycan mı kız tambak hiç kimseye tanımayacağım bi hak tanıcam sana 30 kasım ın hatrına yarın 1 aralık başla hadi 31 aralığa kadar 1 çatal 2 kaşık anlamam ama :))0 kaçamağa var mısın
Gururunu kurtar tambakımmDönersem mi yok canım. Dönmem ben artık.... aman 1 catal yemesem olmam yani...
1 ocak hedef 68 olmak ve olacagim
Menün çok güzel maşallah. Bol eksiler göresinKızlar menümm
Kahvaltı:
1 tabak lahana çorbası
Yarım greyfurt 1 dilim armut
Öğle:
1 tabak lahana
Yarım elma
Akşam:
Bol limonlu roka
1 tabak lahana
Yarıdan fazla greyfurt
1 dilim armut
Su: 1 litre anca biter
Ben paylaştım canım menumuBenim gördüğüm sadecemedusa38 T tatlitambak B bsram09 menü paylaştı..
Eee kalanlar nerede???
azaydidem toz-pembe matilda34 Pumpkinspicelattee @wendigo
candy_candy ( sen ertesi gün yazıyorsun heralde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?