- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.521
Maşallah
Katılıyorum..
Onur meselesi yaptım resmen :)
Yılın fırsatıı
Gururunu kurtar tambakımm
Lahanaya baslamisiz Ebrusum hadi guzel eksiler getirsinKızlar menümm
Kahvaltı:
1 tabak lahana çorbası
Yarım greyfurt 1 dilim armut
Öğle:
1 tabak lahana
Yarım elma
Akşam:
Bol limonlu roka
1 tabak lahana
Yarıdan fazla greyfurt
1 dilim armut
Su: 1 litre anca biter
Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus yaAllah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Ayy gerçekten çok şanslı
Bende öyle olmak istiyorum yaaa
Haydi gözün aydınKizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Az once yine böyle icimde baloncuk patlar gibi seyler olunca elimi karnima koydum. Sonra bi ara elimin altindan baya balik kayar gibi oldu, en cok hissettigim bu oldu. Cok degisik bi duyguymus yaAllah isteyen herkese zamani gelince nasip etsin.
Bravo tambagım aynen devamDönersem mi yok canım. Dönmem ben artık.... aman 1 catal yemesem olmam yani...
1 ocak hedef 68 olmak ve olacagim
Yarın sp yapıyoz bize katıl :)Insaallah canım.. 73.9 da olsa bir görsem ah ah
bu cuma çok sevinecem. Yarına güzel bir detoks yapmam lazım ama ne yapsam ki.
Oda olur cnmBuldum yarına özel yumurta greyfurt detoksu yapacağım canlar. Herşey az da olsa eksi çıkmak adına dimi ama
Yok derslerden fırsat olmadı yazmaya şimdi yazcam:)Matilda sen menu yazdın mi canim yoksa ben mi gormedim
Sende kendimi gördüm :))Benim daha mutfak olduğu gibi duruyor.gideyim de inu toplayayim. Kızıma ders calistiracagim. Sonra da uyutup gelirim yine. Yatmadan bir ciiiiiiik derim size
Bencede başka türlü silinmesi bu iradesiz damgası :))Maşallah
Katılıyorum..
Onur meselesi yaptım resmen :)
Yılın fırsatıı
Gururunu kurtar tambakımm
Evet cnm işte yakında daha da büyücek kafası nerde popsu nerde anlıcaksın ay ya özledim 2. Yi mi yapsam :)Kizlar ben artik minik ordekimi hissediyorumbaya oldu aslinda ama soylemeyi unuttum sanirim. Genelde aksamlari hareketleniyor bu yaramaz, dogduktan sonra da bizi gece bekcisi yapmaz umarim
Haha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldumAyy hadi gözün aydin. Büyüdükçe hareketleri canını bile acitacak :)oh be nde rahatladim.
dana da amin diyelim dimi
Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirimBgunku menum
Kahvalti
1 orta boy rendelenmis yesil elma
2 kasik karabugday
Cay kasiginin ucuyla tarcin .hepsini karistirip hüplettimmm
5'i bi arada cay 1 kupa
Arada 5'i bi arada cay ve su
Aksam
1 kepce yulafli karabugdayli corba zorla yedim gerisini cope doktum
1 kocaman tabak karnabahar haslamasi 3 kasik sarimsakli yogurtla yedim
Arada su ve 5'i bi arada cay
Simdi sütlü nescafe
Su toplamda 2.5 lt
Spor
1 saat plates yaptim
Birazdan yapicaklarimida yazim
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
50 sn plank
15 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacak yag yakma hareketi
toplight morordek
Yap yap vereyim gazıEvet cnm işte yakında daha da büyücek kafası nerde popsu nerde anlıcaksın ay ya özledim 2. Yi mi yapsam :)
Guzel menu canimGeç kalan menüm
Sabah karabuğday salatası
Ara 1 muz 1 fincan sütlü kahve
Ara 2 kaşık yoğurt salatalık marul
Akşam kereviz salatası az cevizli yoğurtlu
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Biz gücümüzü aynı yapmaya çalışıyoruz matilda bugün çok yoğundu elinden geldiğince uyduHaha tambagim cok tatlisin, oh ben de rahatladım yazmissin cok guldum
Ayse seni baya sıkı programa aldi sanirim
Yap yap vereyim gazı
Guzel menu canim
Yulaf çorbası da biraz işkence gibi oldu ya iştahı kapandı artık kaçamak falan yapamazBiz gücümüzü aynı yapmaya çalışıyoruz matilda bugün çok yoğundu elinden geldiğince uydu
Didemde kanatlarımın altına aldım oda sıkıldı al versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?