Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın tatlım betüşden de haber ver o ne yapıyormuş
iyiymiş az önce konuştum :)

söyledim canım, sağ olsun diyor .

sorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.

Ben de dün kar yürüyüşü yaptım 1 saati geçkin.Ama çokçok zordu ya karda yürümek.Şu an kar 40 cm kadar..

kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.

spor/ menü süpeer, suyu soğuktan içemedin eminim :)

matilda34 canım sen nasıl oldun?

matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.

medusa38 beni geçtin mi??
Bugunden söyle bari yarına kalp kirizi geçirmeyeyim..

hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki

ebrucum kar gene iyi yaa ayaı daha kötü

dimi dimi

kız ayşe nasıl yaptın bu ayazda felaket soğuk yaa evde leslie yapaydın hasta olacan

bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)

hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...

Anneannesi öldü,dedesi çok hasta,annesiyle babası bosaniyor,morali bozuk haliyle,diyet havasinda degil

ayyy öyle mi Allah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm

günaydın tatlım betüşden de haber ver o ne yapıyormuş

aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)

T tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)

@Pdr93 kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa

servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)

B bsram09 sen napıosun kuzucum? ses vermeyengillerden olma bak kızarız :)

Selam kizlar. Cidden takim cok durgun bugunlerde. Canliligi artirmak icin bi seyler yapmak lazim. Ben bi dusuneyim bakalim :)

ördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa

Çok zor ama ya okadar şeyin içinde olupta yememek..
Kolay gelsin.Umarım en az kalorili olanlarını seçersin.

saol şekercimm, iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın? hamişlik riski kalktı mı ortadan??
Kasık ağrısı devam ediyor ama hala hasta olmadım.Şişkinlikte var.
Hamile olduğumu sanmıyorum.Olursa çok çok şaşırırım. Hayırlısı olsun.
59'ları gördün mü?Bu hafta bize süpriz yapacak mısın

Karda hava yumuşacık oluyor.

Aman dikkat edin.Bi soğuk alırsak daha da atlatamayız.

Kafiyeli olmuş
Soğuk bizim bu tarafta daha soğuk eltimede eldiven taktim yurudum bi usutme durumum yok şükür evde leslie çocuklar geç yatiyo onlarla zor her gün yatana kadar saat 3-4 oluyo bide yatmadan evi mutfağı topluyorum

Matilda dün daha iyiydi ben rahatsızlığın devam ederse bi doktora git dedim wertigo da olabilir diye

sanmıyorum canım

Soğuk bizim bu tarafta daha soğuk eltimede eldiven taktim yurudum bi usutme durumum yok şükür evde leslie çocuklar geç yatiyo onlarla zor her gün yatana kadar saat 3-4 oluyo bide yatmadan evi mutfağı topluyorum

onlar rutin işler valla etki etmiyo artık bize allah korusun canım dikkatli ol yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…