Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya öyle mi
Çok üzüldüm. Hakkında en hayırlı olan olsun.
Anneannesine de Allah rahmet eylesin.

Başı sağolsun. Her şeyin hayırlısı u marim en kısa zamanda herşey yoluna girer
kızlar baş sağlığınızı isimlerinizi söyleyerek ilettim,hepinize selamı var , iyi olunca girecekmiş

Selamlar kızlar.. Kaç gün oldu en son gireli bilemiyorum.. Okadar saçma zamanlar yaşıyorum ki yoğunluk hiç bitmedi yoruldum herseyden. sürekli yaşanan olaylardan. psikolojim de dağıldı.. herşey gri sanki..
Lafın kısası hem keyfim yok hem zamanım.. bişey yemek istemiyorum,bişey yapmak istemiyorum,hem sürekli uyumak istiyorum hem gözümü kapatmak istemiyorum.. ülkede etrafımızda olanlar çok feci. gözümü kapatınca ruhum parçalanıyo sanki. yaşam enerjisi filan kalmadı. motivasyon grubuna bunları yazmak da saçma ama gelemememin sebepleri bunlar kısaca..
Kilo işine gelicek olursak tartılmadım kaç gündür sabah tartılıp yazarım..

Sizler nasılsınız iyi misiniz canlarım???

benim 64,6 hedefim mezun olmak istiyorum yılbaşında bu hedefime ulaşabilirsem mezun olcak inşallahh

kızlar dünkü menümü yazayım anca fırsat bulabildim

sabah
1 açma ve şekersiz sütsüz kahve

öğle
1 kepçe tavuk suyuna çorba pırasa yemeği 3 kaşık makarna ve 2 dilim uno denge ekmek

ara 1 tane küçük ekler

akşam yemedim yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim

yürüyüş soğuktan dolayı 20 dk
30 mekik
su az oldu 1,5 litre anca olmuştur

toplight morordek

canım neyin var inşallah herşey yolundadır
hayatımızın bazı dönemlerinde böyle olabiliyor karamsarlık çöküyor insanın üstüne sıkma canını herşeyin bi oluru vardır illaki zamana bırak
son zamanlarda ki haberler gerçekten kötü çok üzülüyorum dünya sessiz kaldıkça bu zulümlere kahroluyorum .. ülkemizde yaşanan olaylar zaten .. şehitlerimiz.. aileleri ... söyleyecek kelime bulamıyorum Rabbim yardımcımız olsun

toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe 64.6
azaydidem
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
btlbetul
candy_candy

Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.

Sende yazsana hedefini Ebru cuk
En başta yazmam gerekiyordu ama unuttum.. :))

kızlar baş sağlığınızı isimlerinizi söyleyerek ilettim,hepinize selamı var , iyi olunca girecekmiş
Umarım en kısa sürede sorunlar hallolur.

Canım sana iyi gelebilecek birkaç değişiklik mi yapsan?

ördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa
Beynimi ögrenciler yedi Gecen hafta anlattıklarımı anlamamıslar, bu hafta tekrar baştan anlattım. Yeni konu işlicektim işleyemedim. Yordular beni cok
Ebruşum olaya el atmıs bu arada, liste oluşturmus, iyi de olmus
Morordek ekleseydin listeye yılbaşı kilo alma hedefini yazardı oda

Hahah benim de aklıma gelmişti morordek
Hemen üşüştünüz mü başıma leeeeynnnn
Ben yarın bi tartılayım da 31 Aralık'a kadar kaç kilo almalıyım bi hesaplayayım ona göre yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…