- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.141
Sende yazsana hedefini Ebru cukHaftaya gel ama sen bakma bana nazlanıyorum ama bi arkadaşolsa çok daha hırla sarılırım.
Hadi sende yaz yaz bi kenara değil listeye yaz hedefiniiyi bari, iyi olsun.
sorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.
kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.
spor/ menü süpeer, suyu soğuktan içemedin eminim :)
matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.
hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki
dimi dimi
bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)
hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...
ayyy öyle miAllah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm
aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)
T tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)
@Pdr93 kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa
servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)
B bsram09 sen napıosun kuzucum? ses vermeyengillerden olma bak kızarız :)
ördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa
Ya öyle mi
Çok üzüldüm. Hakkında en hayırlı olan olsun.
Anneannesine de Allah rahmet eylesin.
kızlar baş sağlığınızı isimlerinizi söyleyerek ilettim,hepinize selamı var , iyi olunca girecekmişBaşı sağolsun. Her şeyin hayırlısı u marim en kısa zamanda herşey yoluna girer
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy
medusa38 57kg
toz-pembe
azaydidem
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez
btlbetul
candy_candy
Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.
kızlar baş sağlığınızı isimlerinizi söyleyerek ilettim,hepinize selamı var , iyi olunca girecekmiş
ayy hatun hala kalori derdinde biz hatun hastalanmasın derdindeyizSaol kaptanım ama markete çıkınca dayanamıyorum birde yuruyus yapip geliyorum soğukta yürümekte guzEl oluyo hem daha çok kalori yakmış olmuyor muyum
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy
medusa38
toz-pembe
azaydidem
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez
btlbetul
candy_candy
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe
azaydidem
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez
btlbetul
candy_candy
canım neyin var inşallah herşey yolundadırSelamlar kızlar.. Kaç gün oldu en son gireli bilemiyorum.. Okadar saçma zamanlar yaşıyorum ki yoğunluk hiç bitmedi yoruldum herseyden. sürekli yaşanan olaylardan. psikolojim de dağıldı.. herşey gri sanki..
Lafın kısası hem keyfim yok hem zamanım.. bişey yemek istemiyorum,bişey yapmak istemiyorum,hem sürekli uyumak istiyorum hem gözümü kapatmak istemiyorum.. ülkede etrafımızda olanlar çok feci. gözümü kapatınca ruhum parçalanıyo sanki. yaşam enerjisi filan kalmadı. motivasyon grubuna bunları yazmak da saçma ama gelemememin sebepleri bunlar kısaca..
Kilo işine gelicek olursak tartılmadım kaç gündür sabah tartılıp yazarım..
Sizler nasılsınız iyi misiniz canlarım???
Saol kaptanım dusundugun için ama sebze ağırlıklı beslendiğini için şimdilik grip nezle yok inş olmazayy hatun hala kalori derdinde biz hatun hastalanmasın derdindeyiz
Allah şifa versinMatilda dün daha iyiydi ben rahatsızlığın devam ederse bi doktora git dedim wertigo da olabilir diye
En başta yazmam gerekiyordu ama unuttum.. :))Sende yazsana hedefini Ebru cuk
Umarım en kısa sürede sorunlar hallolur.kızlar baş sağlığınızı isimlerinizi söyleyerek ilettim,hepinize selamı var , iyi olunca girecekmiş
O 300 Gr niyetoplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe 64.6
azaydidem
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
btlbetul
candy_candy
En başta yazmam gerekiyordu ama unuttum.. :))
Umarım en kısa sürede sorunlar hallolur.
Canım sana iyi gelebilecek birkaç değişiklik mi yapsan?Selamlar kızlar.. Kaç gün oldu en son gireli bilemiyorum.. Okadar saçma zamanlar yaşıyorum ki yoğunluk hiç bitmedi yoruldum herseyden. sürekli yaşanan olaylardan. psikolojim de dağıldı.. herşey gri sanki..
Lafın kısası hem keyfim yok hem zamanım.. bişey yemek istemiyorum,bişey yapmak istemiyorum,hem sürekli uyumak istiyorum hem gözümü kapatmak istemiyorum.. ülkede etrafımızda olanlar çok feci. gözümü kapatınca ruhum parçalanıyo sanki. yaşam enerjisi filan kalmadı. motivasyon grubuna bunları yazmak da saçma ama gelemememin sebepleri bunlar kısaca..
Kilo işine gelicek olursak tartılmadım kaç gündür sabah tartılıp yazarım..
Sizler nasılsınız iyi misiniz canlarım???
O 300 Gr niye
Yılbaşında iki gün önce sende saf protein yap o 300 Gr da gider
Geçen haftadan hesaplamıştım bu rakamı.Günde 100 gram verirsem 55.3 oluyor. Daha fazla gitmez diye düşündüm.
Morordek ekleseydin listeye yılbaşı kilo alma hedefini yazardı oda
Geçen haftadan hesaplamıştım bu rakamı.Günde 100 gram verirsem 55.3 oluyor. Daha fazla gitmez diye düşündüm.
Beynimi ögrenciler yediördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa
Hemen üşüştünüz mü başıma leeeeynnnnHahah benim de aklıma gelmiştimorordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?