- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.381
4 tane yumurtayı nasıl yedin kız:)Yesil cayimi içtim, 4yumurta yedim. Çiktim bakalim. Yolda yemek icin yogurt aldim yanima
Yesil cayimi içtim, 4yumurta yedim. Çiktim bakalim. Yolda yemek icin yogurt aldim yanima
Eki Görüntüle 2033876
Ekmeksiz 2. Günüm hayırlı olsun bana:)
Eki Görüntüle 2033876
Ekmeksiz 2. Günüm hayırlı olsun bana:)
Yok canım yeşil biberli lor peyniri tavada kavurdum 1 yumurta var sadece yeşil biberi nette gördüm koymuşlar Karataycılar yaptım çokda lezzetli olduafiyet olsun canım, çılbır mı o? nasıl yaptın onu öyle?
Evde sadece 4 yumurta kalmisti. Buzdolabini boşaltma maksatli yani@wendigo
Yok canım yeşil biberli lor peyniri tavada kavurdum 1 yumurta var sadece yeşil biberi nette gördüm koymuşlar Karataycılar yaptım çokda lezzetli oldu
wendy Canim iki gün önce falan almiştim. Belim 2.5 cm incelmiş. Ayin 25inden bu zamana kadar. Soganli yumurtaya ben de aşiğım
İş başka dostluk başka canımYapmazsın dimiyok almaz almaz:)
Hadi hayırlı yolculuklar canımGunaydin kizlar. Birazdan yola cikiyorum. Internet hakkim oldugu surece yazacagim.
Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)lydznp ayşecim dün halletin mi doğalgaz işini? taşınma hafta sonu dimi?
Evet canım açıldı. Nakliyeciyle de konuştum. Onu da hallettim. Mutfak hariç evi ben toplayacağım. Zaten gerisi özel alan gibi kıyafetler Zeyno'nun oyuncakları. Hallolacak inşALLAH :)
Küçük bir ücret karşılığı sorununuz çözümü bende diyeceğim :)Bizden de ücret talep ediyormuşsun
Canım sana da derim ki , karalar peşin kırmızı meşin :)Online diyetisyenler var ya onlar gibi. Iyi fikir aslinda :)
Sayin danışanım banka hs numaram aşağıda. Lütfen ödemenizi yapınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?