- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.501
Ben de Manısa dayımBirazdan buluşacagiz İzmir'de. Sonra beraber Manisa'ya. Yarin da ilçeye. Bayaği yollarda olacagiz.Evet, ben elma yememe sözü verdim. Sen de 500 kere atla, her gün ama
Leslie olabilirdi
Kizlar daha yeni yerlestik. Çok acikmistim, yogurt yedim.
Sabah: Yesil cay 4yumurta
Aksam: 2 ceviz 8yk yogurt
Su: 1litre.( çok susadim , birazdan su alacagiz)
Spor: 30dk yürüyuş
Yolda yemek yemek için firsat olmadi, kötü bi menü oldu.
Ben de Manısa dayım
Hmm 3 mile yapmayım da 2 mil yapayım bari olur mu?
Kötü değil bence menün, suyu 2 yapmaya çalışsan iyi bence.
Yerleşmenize sevindim :) dinlenin artık.
Degılım rvlendıkten snr burada yasamaya basladıkdoğum ıznındeyımYaa , Manisali misin ? Çalışiyor musun canim ?
Olur tabi kuzucum yeter ki spor olsun :)Hmm 3 mile yapmayım da 2 mil yapayım bari olur mu?
Kötü değil bence menün, suyu 2 yapmaya çalışsan iyi bence.
Yerleşmenize sevindim :) dinlenin artık.
Nasıl anlamadım soda ıcınce yap oranı mı artıyorHatırlıyormusunuz kızlarmoni ve oynakbasi34 1 hafta soda içmişlerdi de yağdan almışlardı. Sibel sodadan demişti. Sodayı da çok tüketmesek mi?
Farkettınız mı bılmem sımıt yokSabah peynır, domates salatalık, bıber, yoğurt
Yesılcay
Sade tkahvesı
Öğlen ton balıklı salata, soda
Ara Sutlu nescafe, 8 badem
30 dk yuruyus,
1 elma, sade tkahvesı
Aksam yesıl fasulye, yoğurt
2,5 lt su
Ya ben soda değilde maden suyu içiyorum ve bugüne kadar da bir zararını görmedim duymadım. Soda farklı bir şey, maden suyu farklı. Maden suyuna gaz basmıyorlar, doğal mineralli su oluyor. Hatta hamileyken doktorum içebildiğin kadar iç demişti. Ki hamilelikte de acayip ödem olur bilirsiniz. Maden suyundan vazgeçmeyin bence kızlar. Ama sade olacak, öyle c vitaminli, meyveli falan değil. Onlara şeker katılıyor.Nasıl anlamadım soda ıcınce yap oranı mı artıyor
Ne ıcıcez anlamadım ya salgam yok soda yok ee ztn asıtlı ıcmıyorum
Bana bebe biskuvisi bebek maması gibi birşey cagristirdigi için yemem. Psikolojik birşey o bebekler için. Bizim takımda da ne çok bebe varmışBen de bayilirim cicibebeye
Hayatım bunun bilimsel açıklamasını inanki bilmiyorum.Nasıl anlamadım soda ıcınce yap oranı mı artıyor
Ne ıcıcez anlamadım ya salgam yok soda yok ee ztn asıtlı ıcmıyorum
Gitsin yağlar. DefolsunlarFarkettınız mı bılmem sımıt yok
Salgam da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?