- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.521
Afiyet olsun.Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
Şekersiz çay
Öğle
1 simit
1 büyük bardak ayran
Ara
Filtre kahve yarım yağlı sütle
5-6 tane üzüm
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
Maden suyu
Gece
Maden suyu
Belki yeşil çayda içerim.
Su ve sporumu yatarken ekleyeceğim.
Çok doğru ve güzel bir söz. :)Son 6 -7 aydır beni motive eden mesajı sizinle paylaşmak istiyorum kızlar. Sadece kilo için değil başka konularda da üzmek istediğim insanlar var. Tatlı intikam dedikleri bu olsa gerek
Eki Görüntüle 2034111
Belki bundan olabilir. Soda gazlı içecek sonuçtaYa ben soda değilde maden suyu içiyorum ve bugüne kadar da bir zararını görmedim duymadım. Soda farklı bir şey, maden suyu farklı. Maden suyuna gaz basmıyorlar, doğal mineralli su oluyor. Hatta hamileyken doktorum içebildiğin kadar iç demişti. Ki hamilelikte de acayip ödem olur bilirsiniz. Maden suyundan vazgeçmeyin bence kızlar. Ama sade olacak, öyle c vitaminli, meyveli falan değil. Onlara şeker katılıyor.
Çok verimli birgün olmuş. Bende seni takip edeceğim su yoğunluk geçsin deHerkese iyi geceler
Ay ben kbb önünde sıra bekliyorum 10.50 de randevum 2çoxukla pek eğlenceli beklemek..:)
Kulak burun boğaz :)kbb ne ola ki.....
Kulak burun boğaz :)
Kolay gelsin canım. Kim hasta geçmiş olsunAy ben kbb önünde sıra bekliyorum 10.50 de randevum 2çoxukla pek eğlenceli beklemek..:)
Gunaydinlar banusum gecmis olsun nette dilara kocak vicdan corbasi diye bakarsan tatlim bende ordan bakip yapmistimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorumateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldiSize zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde
Bol suyla devam etmeye çalışıyorum ki ödem falan kalmasın
Geçmiş olsun kızın şimdi nasıl. Vicdan çorbası malzeme ve tarifini ekli fotoğrafta gönderiyorum. Ben yaparken bulgur koymuyorum. Yine de çok güzel oluyor.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorumateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldiSize zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde
Gunaydinlar banusum gecmis olsun nette dilara kocak vicdan corbasi diye bakarsan tatlim bende ordan bakip yapmistim
Geçmiş olsun kızın şimdi nasıl. Vicdan çorbası malzeme ve tarifini ekli fotoğrafta gönderiyorum. Ben yaparken bulgur koymuyorum. Yine de çok güzel oluyor.
Cahil değil de sağlıklı mı desek, hastaneye pek gitmiyorsun sanırım :))hıımmmmm ayyy ne kadann cahiliiim :)))
Gecmis olsun kuzuna banusumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Guzelmis bunlar yapalım bari :)
Mördak yazmış canımkbb ne ola ki.....
Sağol Denizciğim ben yatınca boğazım tıkanıyor gibi hissediyordum bişey yokmuş gayet temiz dedi sonrada içimden heee şişkoluktan o zaman dedimKolay gelsin canım. Kim hasta geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?