Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun.

Belki bundan olabilir. Soda gazlı içecek sonuçta

Günaydın hanımlar
Dün pek giremedim, burada pazar oluyor salı günleri, pazara gidiyoruz, merkezde yapılacak işleri hallediyoruz, o yüzden salı günleri yoğun oluyorum :) gerci donmemize de az kaldı, hafta sonu eşim gelecek, birkaç gün de onunla takılıp döneceğiz artık :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

İki gündür kızım hasta onla cebelleşiyorum ateşi falanda var tabi onunla ilgilenirken suyumu yeterli içemedim kaçamak yapmadığım halde
Evde bir sürü bahçeden kabak var ve bir anda sizin şu meşhur vicdan çorbanız aklıma geldi Size zahmet biriniz bana acil tarifini yazabilirmi bari öğlen diyetisyenim çorba iç demişti onu yapıp içeyim bugün yarın öğlenlerde

Bol suyla devam etmeye çalışıyorum ki ödem falan kalmasın

Gunaydinlar banusum gecmis olsun nette dilara kocak vicdan corbasi diye bakarsan tatlim bende ordan bakip yapmistim

Geçmiş olsun kızın şimdi nasıl. Vicdan çorbası malzeme ve tarifini ekli fotoğrafta gönderiyorum. Ben yaparken bulgur koymuyorum. Yine de çok güzel oluyor.

Eklentiler

• IMG_1173.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_1174.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydinlar banusum gecmis olsun nette dilara kocak vicdan corbasi diye bakarsan tatlim bende ordan bakip yapmistim

Geçmiş olsun kızın şimdi nasıl. Vicdan çorbası malzeme ve tarifini ekli fotoğrafta gönderiyorum. Ben yaparken bulgur koymuyorum. Yine de çok güzel oluyor.

Allah razı olsun kızlar hemen yapıp ateşe koyayım da öğlenlik içeyim

hıımmmmm ayyy ne kadann cahiliiim :)))
Cahil değil de sağlıklı mı desek, hastaneye pek gitmiyorsun sanırım :))
Gecmis olsun kuzuna banusum
Guzelmis bunlar yapalım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…